Відчуй себе у центрі розваг з новою аудіосистемою Sony HT-CT290!

Головна Новинки Відчуй себе у центрі розваг з новою аудіосистемою Sony HT-CT290!
16.08.2018

З новою 2.1-канальною системою ваша кімната перетвориться у справжній центр розваг. Компактний саундбар та універсальний сабвуфер з загальною вихідною потужністю у 300 Вт створять звучання, як у вашому улюбленому кінозалі.

Оточіть себе звуком

З кожної сторони саундбара розташовані АС, які забезпечують чисте звучання на середніх та високих частотах, а бездротовий сабвуфер відтворює насичені та яскраві баси. Ви гарантовано зануритесь у 2.1-канальний оточуючий звук!

Фірмова технологія S-Force PRO Front Surround створює віртуальне об’ємне звучання, завдяки якому ти відчуваєш себе у самому епіцентрі подій.

Легкість підключення

Слухайте музику та дивіться фільми з будь-яких пристроїв, адже система підтримує як бездротове (Bluetooth), так і дротове підключення.

Підтримка  стандарту HDMI ARC (Audio Return Channel) дозволяє підключитись до телевізора одним кабелем.

Порт USB дозволяє і заряджати, і прослуховувати музику з різних пристроїв.

Оптичний вхід дозволить переглядати фільми з високоякісним звуком, якщо телевізор не підтримує HDMI ARC.

Варіанти установки

Конструкція саундбару передбачає як настінний монтаж, так і установку поруч із телевізором. Стильний саундбар гармонійно впишеться у сучасний інтер’єр кімнати.

Сабвуфер також має універсальну конструкцію, а отже його можна розташувати вертикально, або покласти на бік.

Товари з публікації
код товару: HTCT290.RU3
немає в наявності
 
Тип встановлення: для підлоги, поличковий, настінний; Формула акустики: 2.1; Сумарна номінальна потужність: 300 Вт; Виходи: HDMI; Входи: Оптичний, USB-вхід; Мультимедіа: Bluetooth; Додатково: Технологія S-Force PRO Front Surround, Посилення голосу - Увімк./Вимк.; Аудіодекодери: Dolby Digital;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів