Крутий 3D звук і неперевершена продуктивність: нова ігрова гарнітура Acer Galea 300 вже на складі

Главная Новинки Крутий 3D звук і неперевершена продуктивність: нова ігрова гарнітура Acer Galea 300 вже на складі
21.08.2018

Пориньте з головою в гру, адже Galea 300 пропонує кристально чистий звук. Комфорт і спілкування ще ніколи не були на такому рівні. Новинка без підсвічування, як у старшій моделі, але за значно вигідною ціною.

Кінематографічна чіткість

Технологія TrueHarmony™ і динамік із біоцелюлозної мембрани з гумовим обрамленням гарантують глибоку чіткість звучання Galea 300, з якою важко конкурувати.

Не стримуйте себе

Висувний різнонаправлений мікрофон гарантує, що ваші команди будуть чітко почутими, коли ви змагатиметеся зі смертю й розроблятимете стратегію в командному чаті.

Комфорт, який не передати словами

Не потрібно нічого регулювати. Досконалість представлено м’якою дугою на голову з можливістю авторегулювання та неймовірно комфортними шкіряними протишумовими навушниками.

Надійність. Перевірте

Оболонка кабелю з ТПУ (термополіуретан) та позолочений 3,5 мм конектор гарантують одне: ця річ працюватиме довго – просто... надто не захоплюйтеся…

Товары из публикации
код товара: NP.HDS1A.004
нет в наличии
 
Тип: проводные; Подвод кабеля: односторонний; Длина кабеля/радиус действия: 1.5 м; Назначение: гарнитуры для ПК, геймерские; Конструкция: полноразмерные; Тип крепления: оголовье; Номинальное сопротивление: 16 Ом; Частотный диапазон: 10-20000 Гц; Чувствительность: 112 дБ; Вес: 390 г; Цвет: черный;
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров