Lenovo представляє новий YOGA C630 WOS

Головна Новинки Lenovo представляє новий YOGA C630 WOS
10.09.2018

Компанія Lenovo представляє новий трансформер 2-в-1 — YOGA C630 WOS, який поєднує комунікаційні можливості смартфона із продуктивністю та функціональністю ноутбука, і при цьому має потужний акумулятор. Новинка очікується на складі ERC.

Ви відчували прискорене серцебиття, запаморочення та задишку в моменти, коли вашому мобільному пристрою не вистачає заряду, і він перестає працювати – саме тоді, коли найбільше потрібний? Дослідники називають ці симптомі страхом розрядженої батареї або номофобією. Нею страждають сучасні люди, коли втрачають зв’язок. І ця фобія – цілком реальна. З 2014 року було опубліковано більше 15 наукових робіт, присвячених номофобії. Існує навіть спеціальний додаток для людей, у яких лишилось лише 5% заряду батареї, щоб встигнути завершити всі справи.

Страх розрядженої батареї – проблема не тільки власників смартфонів. З нею стикаються користувачі всіх портативних пристроїв зв’язку, враховуючи ноутбуки та планшети. Відомо, що глобальні показники використання інтернету за останні 10 років зросли на 1000%, а в США, наприклад, три чверті громадян з’являються онлайн кожен день, чверть – перебуває онлайн постійно.

Чим мобільніше і більш підключене до мережі людство загалом, тим більше кожна окрема людина потребує швидкого і надійного зв’язку з інтернетом. Він необхідний нам для обміну файлами, що зберігаються у хмарних сервісах, спільної віддаленої роботи, трансляції відео в реальному часі та спілкування з друзями, близькими в будь-який час, незалежно від місцезнаходження. Достатній заряд батареї стає не просто зручною дрібницею, він перетворюється на життєво необхідну умову.

Онлайн завжди і всюди

Перевірений спосіб позбутися номофобії – обрати правильний пристрій. Сучасним користувачам необхідні портативні ноутбуки з потужними акумуляторами, що дозволяють працювати, спілкуватись та розважать у дорозі. Проте, хоча портативність стає однією з найважливіших характеристик, користувачі все ще потребують ноутбуків із клавіатурою повного розміру для набору великих текстів і роботи з презентаціями.

Новіший трансформер 2-в-1 від Lenovo — YOGA C630 WOS (Windows чи Snapdragon) поєднує комунікаційні можливості смартфона з продуктивністю та функціональністю ноутбука, і при цьому має потужний акумулятор.

Як перший пристрій на базі новітньої мобільної платформи Qualcomm Snapdragon 850, YOGA C630 WOS отримав інтегрований модем 4.5G LTE Advanced Pro, розроблений спеціально для боротьби з паузами зв’язку, що виникають у моменти, коли ви знаходитесь на шляху між домом і офісом. Вбудований LTE модем звільняє користувачів від необхідності звертатися до повільних та небезпечних публічних Wi-Fi-мереж чи дратівливих точок доступу смартфонів.

Новий YOGA C630 WOS став на 30% більш продуктивним у порівнянні з попереднім поколінням пристроїв на Windows і платформі Snapdragon. Він працює на ОС Windows 10 у режимі S, що гарантує максимальний комфорт і безпеку, і опціонально доповнюється пером Lenovo Pen та технологією Windows Ink, що дозволяє малювати і робити помітки наче олівцем на папері.

Працюйте і розважайтесь цілодобово, не хвилюючись про заряд акумулятора

Необхідні ще одні ліки від номофобії? Як щодо 25 годин автономної роботи в режимі перегляду відео, які забезпечує новий YOGA C630 WOS? Такої ємності батареї достатньо, щоб переглянути цілий сезон улюбленого серіалу або телешоу, не думаючи про пошук розетки чи зарядного пристрою.

Однак тривалий час автономної роботи зовсім не означає, що YOGA C630 WOS громіздкий чи шумний. Він важить лише 1,2 кг при товщині корпусу 12,5 мм. Безвентиляторна конструкція гарантує повну тишу під час роботи. Елегантний алюмінієвий корпус із преміальним оформленням привертає увагу, а сенсорний Full HD IPS-дисплей діагоналлю 13,3 дюйми гарантує комфорт під час роботи і задоволення від перегляду фільмів або ігор.

Номофобія може торкнутися й вас, але YOGA C630 WOS здатний полегшити симптоми і зупинити страх.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів