Sony MHC-V21D: влаштуйте вечірку нового рівня з новою потужною аудіосистемою

Головна Новинки Sony MHC-V21D: влаштуйте вечірку нового рівня з новою потужною аудіосистемою
19.10.2018

Нове надходження на склад ERC від Sony – компактна, але потужна аудіосистема Sony MHC-V21D. Її розгорнуті високочастотні динаміки створюють широке звукове поле і дозволяють охопити більше простору, а яскраве підсвічування створює атмосферу клубу.

Незабутній звук

Самовиражайся і будь на хвилі крутого звуку! Новенька аудіосистема від Sony має максимальну потужність підсилювача - 470 Вт. Вона оснащена різноманітними функціями, які створюють звук, який ви і ваші гості ніколи не забудете!

  • mega bass
  • dolby digital
  • cinema space
  • DSEE
  • emotion EQ
  • Fiesta
  • Clearaudio+

Динаміки

Аудіосистема оснащена 3-ма динаміками:

- ВЧ-динамік 6 см х 2 (конусного типу)

- НЧ-динамік 20 см х 1

Відчутні ритми

Наповніть кімнату багатим звучанням. Високочастотні динаміки забезпечують більш широке розповсюдження звуку, тому кожен із присутніх відчує вібруючі ритми.

Скористуйтесь функцією Party Chain і звук стане ще потужніше і гучніше! З її допомогою ви можете об’єднати у бездротову мережу до 50 сумісних динаміків.

Від футболу до рок-н-ролу!

Полюбляєте дивитись футбол вдома у веселій компанії? Акустична система у режимі «футбольного матчу»  зробить цей процес максимально захоплюючим!

Завдяки двом мікрофонним виходам ви з друзями можете виконувати улюблені композиції. А підключивши MHC-V21D до гітари, аудіосистема стане гітарним підсилювачем! Достатньо обрати один з трьох режимів: акустична гітара, електрогітара або ж бас-гітара і ви відчуєте себе зіркою сцени!  

Зручність підключення

Зайві дроти і складні налаштування можна залишити комусь іншому. Просто використовуйте потокове відтворення через NFC One Touch або Bluetooth. Остання система – дозволяє підключити до 3-х смартфонів одночасно.

Підтримка форматів

Колонка підтримує відтворення з MP3, MPEG4 та XVID.

Габарити

Розміри колонки (ШхВхГ): 32,4 x 60,0 x 28,6 см

Вага: 8,4 кг.

Товари з публікації
код товару: MHCV21D.RU1
немає в наявності
 
MHC-V21D для домашніх вечірок нового рівня. Завдяки розгорнутим динамікам кімната наповнюється вібруючим звучанням, а їх підсвічування створює клубну атмосферу у вас вдома. Є входи для гітари і мікрофона. Вбудований програвач DVD з HDMI ARC.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів