Nova MW3 і MW6 – новинки з підтримкою mesh

Головна Новинки Nova MW3 і MW6 – новинки з підтримкою mesh
26.10.2018

Tenda, виробник мережевого обладнання для дому та офісу, представила маршрутизатори з підтримкою повноцінної технології mesh – Nova MW3 та Nova MW6

MW3 та MW6 є наступним кроком у розвитку wifi маршрутизаторів.  

Основні переваги Mesh продуктів від Tenda:

  • стабільна та потужна wifi мережа у всьому помешканні, навіть коли користувач переміщується з однієї точки в іншу;
  • для покриття всього помешкання wifi не потрібно додаткове обладнання – репітери, розширювачі, підсилювачі тощо;
  • робота з «важим» трафіком;
  • підключення великої кількості клієнтів до wifi мережі одночасно;
  • легко налаштувати за допомогою безкоштовного мобільного додатку.

Nova MW6 – це дводіапазонна система з підтримкою стандартів IEEE 802.11ac/a/n для 5ГГц та IEEE 802.11b/g/n для 2,4ГГц. Завдяки функції безшовного роумінгу, користувач може переміщатись з однієї точки в іншу і при цьому wifi з’єднання буде стабільним, на відміну від традиційного маршрутизатора.  

Nova MW6

Завдяки найновішій технології Wave2 MU-MIMO, MW6 може одночасно забезпечить підключення для 90 безпровідних пристроїв, таким чином, значно перевершивши звичайні маршрутизатори. З технологією Beamforming+, Nova фокусується на потужності передачі для бездротових пристроїв з метою забезпечення найкращого сигналу.   

Інтелектуальна технологія Auto-Path забезпечує надійну wi-fi мережу і збільшує швидкість домашньої інтернет мережі.  

Традиційна мережа не зможе самостійно перепідключитися у випадку втрати сигналу, тобто щоб відновити wifi мережу налаштування потрібно робити вручну. Це не є проблемою для Nova, адже пристрій автоматично підтримує стан своєї мережі.  

Так, наприклад Nova MW3 здатна забезпечити бездротовою мережею помешкання від 100-300м2, а також є ідеальним рішенням для невеликих офісів. Для розширення wifi мережі або її модернізації часто використовують комбінацію маршрутизатор + підсилювач або точки доступу, чи рептіри.

Nova MW3

Nova MW3 та MW6 – це готове рішення для створення стабільної мережі: більше не потрібно купувати додаткове обладнання, щоб забезпечити помешкання чи офіс стабільним і потужним wifi.  

Довгий час mesh системи були доступні для великих корпоративних клієнтів, адже їх налаштування потребувало зусиль технічних спеціалістів. Nova MW6 та MW3 можна налаштувати самостійно за допомогою безкоштовного мобільного додатку Tenda WiFe, при цьому не потрібно свердлити отвори або прокладати кабель додатково.   

Всі блоки Nova попередньо налаштовані, тому при підключенні автоматично «знаходять» один одного, створюючи мережу і не потребують додаткового кабелю.  

Nova MW3 і Nova MW6 в продажу з жовтня 2018р. в онлайн та роздрібних магазинах.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів