Новий саундбар Samsung HW-NW700 – іновація у сфері звуку

Головна Новинки Новий саундбар Samsung HW-NW700 – іновація у сфері звуку
06.12.2018

Асортимент саундбарів Samsung поповнився вражаючою новинкою, яка відповідає найсучаснішим тенденціям музичних технологій. Аудіоінженери з компанії California Audio Lab. використовували комп'ютерне моделювання для отримання ідеально збалансованого звуку, який би заповнював весь обсяг кімнати. Детальніше про систему HW-NW700 далі.

 

Звук, яким він має бути

Саундбар HW-NW700 допоможе створити вдома атмосферу справжнього кінотеатру, наповнюючи кімнату звуком із чудовим опрацюванням найтонших акустичних нюансів. Саундбар Samsung з вбудованим сабвуфером – це свого роду мінімалістична аудіосистема з чистим звучанням і глибоким басом.

Тонкий. Мінімалістичний. З чудовим звуком
Цей саундбар є прекрасним акустичним доповненням для ТВ, розміщених на стіні. Тонкий корпус саундбара та невидиме під'єднання робить його непомітним, забезпечуючи водночас звук найвищої якості. Це істинне гармонійне поєднання елегантного дизайну з чудовим звуком.

Легке та швидке встановлення саундбара на стіні
Спеціальне настінне кріплення дозволить легко та швидко зафіксувати саундбар на стіні практично без люзу. А отже, саундбар легко знімається і встановлюється без необхідності відкручувати гвинти, від’єднувати дроти та інше.

Точна синхронізація звучання декількох динаміків
Фірмова технологія Samsung використовує кілька динаміків, які синхронно працюють, щоб отримати потужне звукове поле в низькочастотному діапазоні.

Відчуйте глибокі баси
Функція приглушення спотворень визначає й усуває спотворення звуку ще до того, як вони виникнуть. Отже, без додаткового зовнішнього сабвуфера відчутно найдрібніші відтінки низькочастотного звуку.

Чудовий звук у будь-якому місці
Для HW-NW700 кожне місце — найкраще. Сучасний широкосмуговий твітер забезпечує дивовижно високу якість звуку в будь-якому місці кімнати.

Центральний динамік для відтворення мовлення
Центральний динамік створює збалансований звук у будь-якому місці приміщення й доповнює атмосферу домашнього кінотеатру.

Музика оживає за голосовою командою
Не можете згадати назву музики? Використовуйте віртуальний асистент Alexa для голосового керування саундбаром. Попросіть Alexa що-небудь відтворити, коли є назва пісні або кілька слів тексту цієї пісні. Alexa знайде для вас будь-яку музику.

 

Як відтворювати аудіо через Bluetooth
Під'єднайте саундбар до телевізора Samsung по Bluetooth або Wi-Fi. Тепер ви можете дивитися улюблені телепередачі з чудовим звуковим супроводом.

 

Бездротовий стримінг музики
Саундбар використовує Wi-Fi та Bluetooth для бездротового під'єднання до інших пристроїв. Це дозволяє насолоджуватись високоякісною музикою, що відтворюється саундбаром із вашого мобільного пристрою без дротів.

 

Керувати всією системою одним пультом ДК
Один пульт для усіх потреб. Увімкнення/вимикання, гучність і навіть звукові ефекти саундбара ви можете контролювати пул ьтом дистанційного керування телевізора.

Слухайте музику зі SmartThings
Застосунок SmartThings дає змогу під'єднувати аудіосистеми до домашньої бездротової мережі й керувати їхньою роботою через систему "розумного" будинку.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів