Контролер TP-Link Omada OC200

Головна Новинки Контролер TP-Link Omada OC200
06.12.2018

Це апаратна версія бездротового контролера для лінійки Omada EAP. У ньому реалізована підтримка доступу через хмарний сервіс, мобільний додаток і мережу. І все це без платних ліцензій і щомісячних відрахувань. Для віддаленого керування мережею досить лише підключення до «хмари».

Специфікація

Інтерфейси

  • 2 10/100 Мбіт/с Ethernet порти
  • 1 USB 2.0 порт
  • 1 USB порт

Живлення

802.3af/at PoE або Micro USB (5 Вольт/Мінімум 1 Ампер)

Розмір

3.9х3.9х1 дюйм (100х98х25 мм)

Інтерфейс USB на передній панелі пристрою призначений для підключення накопичувача, який можна використовувати для збереження локальних резервних копій баз даних та файлів налаштувань.

На даний момент підтримується десять наших найновіших моделей точок доступу, призначених для роботи всередині приміщень, а також моделі, призначені для роботи на вулиці: EAP330, EAP320, EAP245, EAP225, EAP225-Outdoor, EAP115, EAP110, EAP110-Outdoor, EAP115-Wall, EAP225-Wall.

Також варто сказати кілька слів і про мобільний додаток TP-Link Omada, який ідеально підходить для віддаленого керування бездротовою мережею компанії. Адміністратору більше не потрібно постійно носити з собою ноутбук, бо всі необхідні функції є в додатку, розробленому для смартфонів на базі iOS і Android.

Кілька додаткових слів потрібно сказати і про наш captive-портал. Він надає можливість аутентифікувати клієнтів за допомогою пароля або локальної бази користувачів, віддаленого RADIUS-сервера або сервера порталу, по SMS або за допомогою облікового запису в Facebook чи ваучерів.

А також є можливість демонструвати рекламні повідомлення.

Додаткові функції деяких точок доступу, які діють при використанні контролера:

Fast Roaming - Автоматичне перемикання клієнтів на точку доступу з оптимальним сигналом і з плавним переходом.

Mesh - Можливість бездротового підключення між точками доступу для розширення діапазону, що робить бездротове розширення більш гнучкими і зручними.

Підсумок

  • Централізоване керування бездротовою мережею: 100 точок доступу (рекомендовано до 50), підтримка віддалених майданчиків, виконання операцій з обслуговування одним кліком, хмарний сервіс і мобільний додаток, автоматичне створення резервних копій.
  • Розширені функції бездротової мережі: MU-MIMO, переключення між діапазонами частот, формування променю, балансування навантаження і можливість обмеження доступної пропускної спроможності, швидкість бездротового з'єднання до 1900 Мбіт / с, mesh-мережі, роумінг, перевірка актуальності ПО і автоматичне оновлення.
  • Опції забезпечення стабільності і безпеки підключення: captive-портал, списки доступу, підтримка декількох SSID і VLAN, додаткова аутентифікація, виконання дій за розкладом, підтримка різних топологій.
  • Рішення бізнес-класу по доступній ціні

Товари з публікації
код товару: OC200
4499 грн*
є в наявності
Професійне централізоване управління мережею Wi-Fi. Безкоштовний хмарний доступ до управління мережею звідки завгодно і коли завгодно. Підтримка PoE (802.3af / 802.3at) для зручного розміщення. Сучасний дизайн з потужним чіпсетом, надійним металевим корпусом і портом USB для автоматичного копіювання даних. Додаток Omada для інтуїтивного управління. Надійна гостьова мережа з декількома опціями авторизації (Facebook Wi-Fi, SMS-аутентифікація, ваучер).
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів