Новини з CES 2019, Лас-Вегас - оновлення HTC VIVE

Главная Новинки Новини з CES 2019, Лас-Вегас - оновлення HTC VIVE
30.01.2019

VIVE Pro з системою відстеження очей встановлює новий стандарт високотехнологічних VR шоломів. VIVEPORT Infinity надає безлімітний доступ до найкращого контенту, а VIVE COSMOS з системою Vive Reality змінює уявлення про можливості.

HTC VIVE, лідер в області віртуальної реальності (VR) з вільним пересуванням у просторі, представила новий пристрій, нове програмне забезпечення і нові пропозиції по контенту, повністю змінюючи колишнє сприйняття VR. З новою вбудованою системою відстеження очей для Vive Pro можна отримати ще більш цікавий досвід віртуальної реальності.

На додаток, VIVEPORT, глобальний магазин VR додатків HTC, оголосив про підписку Viveport Infinity з необмеженим доступом до контенту - тепер все кращі програми доступні в будь-який час. НТС також оголосила про вихід інструментарію розробника (developer kit) для майбутнього шолома VIVE COSMOS з новим рівнем доступності та легкості використання. Система 'Vive Reality', представлена разом з Cosmos, повністю змінює уявлення про те, як повинна виглядати віртуальна реальність в еру розподілених обчислень, пропонуючи новий погляд на способи відображення контенту і переміщення користувачів між просторами.

Ці новітні досягнення в преміальному VR не тільки представляють собою технології найвищого класу, але і по-новому визначають можливості і якість VR для особистого і корпоративного використання.

Vive Pro Eye з системою відстеження руху очей

Vive Pro Eye, створений для професійних користувачів VR, став ще краще з вбудованою системою відстеження очей - надаючи користувачам новий рівень зручності, наприклад, навігацію по меню за допомогою погляду без використання контролерів.

Оновлена система Vive Pro Eye з відстеженням очей дозволить компаніям і розробникам збирати більш точні дані про концентрацію учнів на тренінгах, допоможе оптимізувати ефективність впливу VR, а також надасть практично безмежні можливості дизайнерам і дослідникам для взаємодії з користувачем і оцінки сприйняття VR.

Vive Pro Eye орієнтований на сегмент корпоративного використання, де відстеження очей має ряд очевидних переваг - від продуктивності до доступності, а також поліпшення якості тренінгових програм. Розробники також виграють від зниження обчислювальних ресурсів, необхідних для відтворення високоякісного віртуального простору.

Новий Vive Pro Eye почне випускатися наприкінці другого кварталу і в подальшому стане повноцінним апгрейдом для всіх шоломів Vive Pro.

Viveport Infinity

Також було оголошено про найзначніше на даний момент оновленні умов підписки на Viveport, завдяки якому користувачі отримають доступ до кращого контенту на всіх платформах Vive VR. Перша безлімітна підписка на VR додатки - Viveport Infinity - дозволяє передплатникам відкривати для себе і використовувати сотні віртуальних просторів з необмеженим доступом.

Починаючи з Vive Day, 5 квітня 2019, передплатники можуть завантажувати і використовувати будь-який з більш ніж 500 найменувань у бібліотеці Viveport Infinity без будь-яких обмежень. Ця модель безлімітного підписки дасть користувачам можливість заощадити тисячі доларів на контенті високої якості і відкрити для себе нові додатки. З Viveport Infinity передплатники зможуть пробувати хіти від незалежних розробників або завантажувати невеликі додатки, за які раніше їм довелося б платити окремо, якщо вони хотіли також одночасно зберегти і використовувати вже полюбилися додатки, як, наприклад, Seeking Dawn і Torn. Передплатники матимуть доступ до Viveport Infinity на всіх існуючих і майбутніх пристроях Vive, поряд з Oculus Rift і іншими пристроями в еко-системі Wave.

VIVE Cosmos

VIVE Cosmos, про який вперше оголошено 7 січня, це найновіший VR шолом від VIVE, що поєднує в собі абсолютний комфорт, легкість установки і використання, щоб користувачі могли мати доступ до віртуального світу в будь-який момент, коли їм це потрібно. Для роботи Vive Cosmos не потрібні зовнішні базові станції, тому будь-який простір можна використовувати максимально гнучко, де б ви не знаходилися, плюс можливість підключення до чогось більшого, ніж традиційний ігровий комп'ютер.

Представляючи Cosmos, шолом з швидкою і простою установкою і налаштуванням, шолом, який можна взяти з собою і використовувати де завгодно, HTC прагне змінити уявлення про доступність VR. Cosmos стане першим шоломом Vive з системою "Vive Reality" і абсолютно новим дизайном для VR.

Інформація про Vive Cosmos для розробників з'явиться на початку 2019, а терміни надходження в продаж і роздрібна ціна будуть оголошені пізніше.

Система Vive Reality

Команда HTC's Creative Labs також представила Vive Reality System (ViveRS), систему, яка повністю міняє наше уявлення про використання віртуальної реальності - з моменту надягання шолома до способу взаємодії з контентом.

Vive Reality System включає як операційні, так і та емпіричні елементи, які поширяться на всю лінійку Vive, починаючи з Vive Cosmos. В рамках цього проекту Vive оголосив про домовленість з Mozilla про запуск першого VR браузера спеціально для Vive.

Система Vive Reality буде забезпечувати роботу додатків на всіх пристроях лінійки Vive, починаючи з Vive Cosmos, що виходить в продаж в поточному році.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров