Розумна розетка Orvibo B25EU

Главная Новинки Розумна розетка Orvibo B25EU
04.02.2019

Як часто вам доводилося спішно повертатися з поїздки через неприємне відчуття, що ви забули щось вимкнути з розетки? Особливо небезпечними є залишені без нагляду нагрівальні прилади. Такі ситуації не тільки неприємні, а і є серйозною загрозою для вашого житла і навіть життя інших людей. Але сьогодні існує відмінний спосіб уникнути подібних неприємностей і ще й неабияк заощадити на рахунках за електрику.

Зустрічаємо - розумна розетка від Orvibo!

Для керування розеткою використовується додаток HomeMate для iOS або Android, вона підключається по WiFi до вашого роутера в кілька кліків. Додаткового обладнання не потрібно.

Кожен знайде для себе багато корисних застосувань для використання цього девайса, ми підготували ряд типових сценаріїв в побуті, які дозволять зекономити час, а іноді і нерви.

  1. Напевно найбільш популярний сценарій - підключення праски до розумної розетки. В цьому випадку Вам вже ніколи не потрібно перейматись через те, що Ви забули вимкнути прилад.
  2. Другий сценарій - підключення обігрівача. Так Ви можете включити попередньо обігрівач для того, щоб прийти в теплий і обігрітий будинок. Також можна буде відключити обігрівач, якщо забули це зробити вдома.
  3. Економія це завжди актуально! Включіть в розетку свій бойлер, налаштуйте графіки і все. Ваші прилади не будуть споживати енергію, коли вам це не потрібно.
  4. Екстрене відключення техніки в будинку. Іноді в житті трапляються ситуації, коли необхідно терміново знеструмити техніку, щоб уникнути пожежі або перегорання техніки. Так, наприклад, під час грози, треба знеструмити техніку, інакше це може привести до виводу її з ладу.
  5. Імітація присутності. Для тих, хто часто не буває вдома тривалий час, не зайвим буде імітувати присутність людей в будинку. Так можна за розкладом включати і вимикати лампу або світильник, які проглядаються з вікна.

За фактом сценаріїв може бути набагато більше, вони обмежені лише вашою фантазією, а якщо використовувати розумну розетку з іншими пристроями розумного будинку можливості розширюються у багато разів.

Відтепер зробити будинок розумним, безпечним та економним набагато простіше, а головне – не дорого! Спеціальна ціна – 499 грн!

 

А на складі ERC доступний широкий асортимент Orvibo для організації розумного будинку.

Товары из публикации
код товара: B25EU
нет в наличии
Умная розетка Orvibo – предназначена для удаленного управления любыми приборами, которые включены в нее, через ваш мобильный или планшет. Работает автономно по Wi-Fi, а также в связке с хабом Orvibo по беспроводному протоколу ZigBee. Вилка и розетка имеют стандартные евро-разъемы. Для работы смарт-розетка вставляется в стандартную евро-розетку, не требуя монтажа проводки или ремонтных работ. Максимальная мощность подключенного устройства не должна превышать 2300 Вт, а максимальный ток - не более 10А, также не желательно использование в помещениях с повышенной влажностью.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров