MSI GeForce GTX 1660 Ti вже на нашому складі!

Головна Новинки MSI GeForce GTX 1660 Ti вже на нашому складі!
25.02.2019

MSI представляє нову лінійку відеокарт GeForce GTX 1660 Ti.

Компанія MSI, світовий лідер в області потужних ігрових рішень, представляє нову лінійку відеокарт MSI GeForce GTX 1660 Ti на базі архітектури NVIDIA Turing. Завдяки потужній системі охолодження та компонентам найвищої якості, відеокарти MSI GeForce GTX 1660 Ti мають вищі частоти графічного процесору та підсистеми пам’яті, тому забезпечать кращу потужність та більшу кількість кадрів за секунду в сучасних іграх. Моделі серії MSI GAMING – традиційно топові рішення, що закріпили за MSI позицію лідера в даній області.

Моделі ARMOR та VENTUS – це збалансовані рішення, що поєднують у собі потужну систему охолодження з двох вентиляторів та високий рівень потужності. Моделі AERO ITX прийдуться до смаку шанувальникам компактних та потужних ігрових станцій.

I найбiльш головне: даннi VGA все доступнi для вас з нашого складу!

GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G

Відзначена багатьма нагородами, сьоме покоління системи охолодження Twin Frozr, тепер не тільки на старших моделях відеокарт GeForce RTX. Нова MSI GTX 1660 Ti GAMING також має систему охолодження Twin Frozr 7, основною фішкою якої стали вентилятори TORX 3.0. Нова крильчатка забезпечує кращій повітряний потік при меншому рівні шуму. Дизайн та форму радіатора було змінено та оптимізовано для ще більш ефективного відведення тепла від графічного ядра ті інших, гарячих елементів відеокарти, а новий дизайн та стильна задня пластина у поєднанні з елементами RGB-LED підсвітки дадуть вам змогу кастомізувати відокарту як вам завгодно та зібрати неймовірно красиву та прохолодну ігрову систему.

GeForce GTX 1660 Ti ARMOR 6G OC

У поколінні графічних прискорювачів NVIDIA Turing ми повністю переосмислили концепцію серії відеокарт MSI ARMOR. Від старої концепції лишились лише назва, колів та кількість вентиляторів. Нова MSI GeForce GTX 1660 Ti ARMOR 6G OC не стала виключенням. Вона має систему охолодження ARMOR 2X, з двома вентиляторами TORX 2.0, радіатор без контактної пластини, – теплотрубки безпосередньо контактують з графічним ядром, та ця карта підтримує технологію Zero Frozr, при якій вентилятори не працюють при відсутності навантаження на відеокарту. Таким чином, з MSI GeForce GTX 1660 Ti ARMOR 6G OC ви отримаєте високу потужність графічної підсистеми при низькому рівні шуму.

GeForce GTX 1660 Ti VENTUS XS 6G OC

Виконана у стильних чорно-сірих тонах модель MSI GeForce GTX 1660 Ti VENTUS XS 6G OC – це зменшена версія більш потужних карт нової серії MSI VENTUS. Нова система охолодження також має два вентилятора з крильчаткою TORX 2.0 та радіатор з прямим контактом графічного ядра з теплотрубками, для кращого розподілення тепла по каскаду пластин радіатора. Завдяки стильній матовій задній пластині та строгому індастріал-дизайу системи охолодження, відеокарти MSI GeForce GTX 1660 Ti VENTUS XS 6G OC чудово впишуться ансамбль будь-якого ігрового ПК.

GeForce GTX 1660 Ti AERO ITX 6G OC

Довжина відеокарти MSI GTX 1660 Ti AERO ITX складає всього 178 мм, проте, не зважаючи на компактний дизайн, потужність нових AERO ITX не менша за її старших колег. Ця серія карт – ідеальний вибір для прихильників компактних та потужних ігрових систем чи для створення сучасного HTPC. Відеокарти AERO ITX мають один потужний вентилятор для охолодження компактного повноцінного радіатора з теполтрубками та каскадом алюмінієвих пластин. Карта має чорний матовий колір з стилізованими карбоновими вставками.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів