Молодіжні новинки від TECNO Mobile: бренд анонсує вихід на український ринок ще двох камерофонів

Home New products Молодіжні новинки від TECNO Mobile: бренд анонсує вихід на український ринок ще двох камерофонів
21.03.2019

Бренд TECNO Mobile, що стрімко набирає обертів, в цьому році дедалі більше робить акцент на світові ринки, що розвиваються. Зокрема, і на український, який виробник називає одним з найбільш цікавих для себе. Всього кілька місяців тому TECNO представив нові моделі бюджетних камерофонів POP 2 і POP 2 Power, і ось знову черговий анонс.

У квітні в продаж надійдуть ще дві камероцентричні новинки в середньому ціновому сегменті: Spark 3 Pro і Camon 11s.

Відомо, що обидві новинки TECNO наділені функцією Face Unlock і виконані в молодіжному дизайні - з 6,2-дюймовим яскравим екраном з відмінними кутами огляду і глянцевою задньою панеллю, яка останнім часом справді стала хітом серед мобільних виробників. Камерофони будуть працювати під управлінням оновленої фірмової оболонки HiOS 4.6 на базі Android 9 Pie, яка оптимізована для super full view екранів і забезпечить швидкодію пристроїв і плавність роботи. Головною фішкою новинок стали розширені можливості камер на базі AI-технологій створення і обробки зображень. Схоже, виробник всерйоз націлився довести, що доступний і якісний камерофон - це TECNO, в зв'язку з чим намагається наповнити український ринок моделями з поліпшеними функціями камер в кожному з цінових сегментів. Втім, незважаючи на більш ніж лояльну цінову політику, TECNO вже встиг зарекомендувати себе як виробник якісної продукції.

Spark 3 Pro

Стане першим в Україні представником суперпопулярної в світі доступною лінійки Spark, яка націлена на молоду динамічну аудиторію.

На новій моделі покупці побачать трендову “монобров” і неодмінно оцінять функціонал камер.

SPARK 3 pro оснащений сучасними AI камерами, які дозволять створювати незабутні фото і селфі, та робити кожен кадр особливим.

Camon 11s

Нова модель в лінійці Camon, що продовжить справу знайомого українцям Camon X Рro, тільки за більш доступну ціну.

Відомо, що у моделі буде потрійна камера, в якій кожен з об'єктивів буде спеціалізуватися або на супердеталізаціі, або на надширокому куті охоплення, або на якісних портретних знімках.

Ця модель отримала трендовий виріз екрана "крапелька" і три колірні варіації корпуса.

 

Презентація новинок відбудеться в Києві на виставці CEE 2019 на стенді TECNO Mobile 6 квітня.

Menu
Products catalog
Products catalog