Гаряча новинка - bluetooth-колонка SONY SRS-XB31 у червоному кольорі

Home New products Гаряча новинка - bluetooth-колонка SONY SRS-XB31 у червоному кольорі
03.05.2019

Асортимент колонок SONY SRS-XB31 поповнився моделлю у новому – червоному кольорі. Далі у новині показуємо фото та нагадуємо про особливості та переваги серії динаміків XB31, ціна на які, до речі, знижена.

Портативний динамік потужністю 32 Вт та із LED-підсвічуванням виконаний у привабливому червоному кольорі із вставкою кольору бургунді – яскравий варіант для будь-якої вечірки.

Зручне керування за допомогою кнопок

Щоб керувати SRS-XB31, не потрібні інші пристрої. Усі дії можна виконати за допомогою кнопок на динаміку.

Звук

Функція EXTRA BASS підсилює звучання кожної композиції, додаючи динаміки музиці.

Функція LIVE SOUND оживляє вечірки з унікальним тривимірним звуком і створює атмосферу музичного фестивалю будь-де.

Колонка оснащена двома 48-мм дифузорами, які забезпечують потужний звук із сильними басами.

Підсвічування

Динамік має два типи підсвічування – лінійне та режим стробоскопа.

Кольорова градієнтна підсвітка та спалахи у ритм музики – все це створює незабутній ефект, без якого не можна уявити жодну вечірку.

Надійна робота біля басейну та на пляжі

Матеріали колонки забезпечують стійкість до несприятливих зовнішніх умов. Динамік SRS-XB31 має унікальний дизайн із захистом від іржі.

Він витримає навіть падіння в морську воду. Колонка відповідає стандарту IP67, а це означає, що його можна мити, брати з собою на пляж, у ліс тощо.

Автономність

SRS-XB31 працює від акумулятора до 24 годин – навіть довше, ніж тривають вечірки. А в режимі EXTRA BASS можна слухати музику до 14 годин поспіль.

Products from publication
SKU: SRSXB31B.RU2
out of stock
 
Power: 32 V; Optional: Backlight, EXTRA BASS, Protection IP67, Party Booster, LIVE SOUND; Inputs: Mini-Jack, Micro USB, USB; Color: black; Dimensions (HxWxD): 87x231x81; Weight: 890 g;
SKU: SRSXB31L.RU2
out of stock
 
Power: 32 V; Optional: Backlight, EXTRA BASS, Protection IP67, Party Booster, LIVE SOUND; Inputs: Mini-Jack, Micro USB, USB; Color: blue, blue; Dimensions (HxWxD): 87x231x81; Weight: 890 g;
SKU: SRSXB31Y.RU2
out of stock
 
Power: 32 V; Optional: Backlight, EXTRA BASS, Protection IP67, Party Booster, LIVE SOUND; Inputs: Mini-Jack, Micro USB, USB; Color: yellow; Dimensions (HxWxD): 87x231x81; Weight: 890 g;
SKU: SRSXB31R.RU2
out of stock
 
Power: 32 V; Optional: Backlight, EXTRA BASS, Protection IP67, Party Booster, LIVE SOUND; Inputs: Mini-Jack, Micro USB, USB; Color: red; Dimensions (HxWxD): 87x231x81; Weight: 890 g;
Menu
Products catalog
Products catalog