Мобільний кондиціонер Ardesto ACM-09CRN7

Головна Новинки Мобільний кондиціонер Ardesto ACM-09CRN7
22.05.2019

Стає все спекотніше та спекотніше? Хочеться прохолоди в будинку, а грошей на кондиціонер з повною установкою не вистачає? Проблему вирішено! Мобільний кондиціонер Ardesto ACM-09CRN7 має доступну ціну і не вимагає спеціального монтажу!

Ідея мобільного кондиціонера впевнено увійшла в наш побут. І дійсно – в пік сезону спеки монтажника, здатного встановити стаціонарний кондиціонер, днем-з-вогнем не знайдеш, а навіть якщо все-таки пощастить його знайти – він запросить чималеньку суму (вище стандартної) за монтаж кондиціонера. Таким чином мобільний кондиціонер вирішує одразу ж дві проблеми: не потрібно чекати стільки довгоочікуваної прохолоди в приміщенні і не потрібно платити за установку.

Мобільний кондиціонер Ardesto ACM-09CRN7 працює на екологічно чистому фреоні R290, який відноситься до розряду природних хладогентів. Він не робить руйнуючої дії на озоновий шар і має надзвичайно низький потенціал впливу на глобальне потепління (GWP = 3).

Особливості мобільного кондиціонера Ardesto ACM-09CRN7:

  • Охолодження: 9000 БТЕ / ч (2.515 кВт)
  • Режими роботи: охолодження, вентиляція, осушення
  • Функції: регулювання інтенсивності і швидкості охолодження / вентилювання
  • Рекомендована площа приміщення: 25 кв.м
  • Клас енергоефективності: А

Товари з публікації
код товару: ACM-09CRN7
немає в наявності
Портативний кондиціонер з компресором GMCC (Midea-Toshiba), LED-дисплеєм та пультом ДУ. Діапазон робочої температури складає від +17°С до +30°С, а площа охолодження – до 25 м2. Разом з базовими режимами, кондиціонер отримав додаткові функції – таймер роботи, режим сну, а також налаштування повітряного потоку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів