Паті-колонка SONY GTK-PG10 вже на складі ERC

Home New products Паті-колонка SONY GTK-PG10 вже на складі ERC
01.07.2019

На складі ERC з’явилась новинка серед аудіосистем SONY – колонка GTK-PG10, яка була представлена в Україні на весняній CEE2019. Колонка створена спеціально для запальних вечірок. Відтепер не виникатиме проблем з тим, куди поставити бляшанку пива або келих напою, в SONY про це вже потурбувалися.

Завдяки спеціальному режиму аудіосистему GTK-PG10 можна використовувати надворі, а на її захищену від бризок верхню панель можна навіть ставити напої. 

Так, колонка створена таким чином, що верхня частина розкривається і перетворюється на столик із підстаканниками.

Однак цим функціоналом вона не обмежена: у гранях верхньої частини розташовані 1,57-дюймових твітера, які забезпечують більш широку дисперсію звуку. Звісно, вони водозахищені.

А для належного гучного та чистого звучання вдома достатньо закрити верхні панелі, завдяки чому ВЧ-динаміки спрямовують звук фронтально.

Автономність колонки становить 13 годин, а цього, погодьтесь, цілком достатньо для гучної та незабутньої вечірки. 

Компактний кубічний дизайн і бокові ручки дозволяють легко транспортувати колонку з місця на місце, адже вага становить трохи більше 6 кг.

Колонка сумісна із триподом – штативом, за допомогою якого її можна розмістити на висоті, аби звук розповсюджувався ще краще.

Програма Fiestable дозволяє керувати відтворенням музики зі смартфона. Можна навіть перемикати композиції або регулювати гучність за допомогою голосу.

Поспішайте замовити новинку, адже літо у самому розпалі!

Products from publication
SKU: GTKPG10.RU1
out of stock
 
Mounting type: floor; Acoustic format: 2.0; Finish color: black;
Menu
Products catalog
Products catalog