Довгоочікуване поповнення лінійки акустичних систем SONY на складі ERC

Главная Новинки Довгоочікуване поповнення лінійки акустичних систем SONY на складі ERC
16.07.2019

SONY знається на тому, як зробити вечірки ще більш запальними та незабутніми. Пропонуємо ознайомитись із трьома потужними акустичними системами, які вже надійшли на склад ERC.

Ці та інші новинки усі бажаючі мали змогу побачити та протестувати ще навесні на виставці CEE2019. А бажаючих було чимало, адже потужне звучання SONY було чутно звідусіль.

Усі новинки вражають насиченим глибоким звуком, а також яскравим підсвічуванням динаміків. До кожної можна під’єднати мікрофони, а до двох з них - гітару, щоб використати колонку як підсилювач. Однак кожна з них має свої особливості.

MHC-V42D

Аудіосистема MHC-V42D створить незабутню атмосферу для усіх оточуючих! Гості вечірки насолоджуватимуться відмінним звучанням завдяки технології об’ємного звуку й поширення низьких частот на велику відстань. Кольорове підсвічування для вечірок і спалахи динаміка блимають у ритмі музики.

 

GTK-XB72

Систему GTK-XB72 обладнано вбудованим різнокольоровим світлодіодним підсвічуванням спереду, з боків і зверху, пульсуючим підсвічуванням динаміків усередині корпусу та стробоскопним підсвічуванням для додаткового ефекту – ідеальний варіант для створення клубної атмосфери. Цю гнучку систему можна встановлювати горизонтально або вертикально. У будь-якому варіанті вбудований датчик забезпечує чудове звучання завдяки оптимізації процесу обробки стереозвуку.

 

MHC-V02

Найбюджетніша серед трьох новинок, але не менш потужна. Аудіосистема MHC-V02 підтримує кріплення на штативі для того, аби забезпечити кращий звук для всіх гостей, незалежно від того, сидять вони чи стоять. Високочастотні динаміки розташовані під кутом так, щоб звучання розповсюджувалось ширше.

Кожна колонка підтримує програму Fiestable, з якою можна керувати кольорами підсвічування та вмикати режими DJ і караоке. З інтуїтивною функцією відстеження руху будь-які зміни можна вносити одним помахом руки.

Товары из публикации
код товара: GTKXB72.RU1
нет в наличии
 
Организуйте незабываемые вечеринки с одноблочной аудиосистемой GTK-XB72. Окунитесь в атмосферу музыкального фестиваля глубокими пульсирующими басами и яркой светодиодной подсветкой. Нажмите кнопку EXTRA BASS - и ваша музыка обогатится мощными низкими частотами. Эта функция усиливает басы, делая звучание глубоким и насыщенным. Просто нажмите кнопку, чтобы включить этот режим.
код товара: MHCV42D.RU1
нет в наличии
 
Каждый гость вашей вечеринки будет чувствовать ритм музыки с мощной аудиосистемой MHC-V42D, оборудованной функцией усиления басов на большом расстоянии. Цветная подсветка для вечеринок мигает в такт музыке. Попробуйте себя в роли диджея, управляя воспроизведением со смартфона с помощью жестов.
код товара: MHCV02.RU1
5999 грн*
нет в наличии
Сделайте вечеринки еще более зажигательными с помощью этой мощной моноблочной звуковой системы. Слушайте любимые треки даже с дальнего расстояния. Создайте праздничную атмосферу с помощью подсветки динамиков, которая синхронизируется с ритмом музыки, а также управляйте воспроизведением со своего смартфона.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров