Розумний ноутбук Lenovo Yoga S940 уже в Україні

Главная Новинки Розумний ноутбук Lenovo Yoga S940 уже в Україні
22.08.2019

Поспішаємо повідомити, що новинка від Lenovo щойно розвантажилася на наш склад.

Цей стильний компактний ноутбук було вперше презентовано в Україні на виставці CEE Spring 2019.

Ультратонкий ноутбук YOGA S940 був розроблений з урахуванням потреб професіоналів, яким потрібен зручний та надійний інструмент для ділового спілкування. Чіткий голосовий зв’язок в будь-яких умовах став основним пріоритетом при розробці цього ноутбука. Він оснащений інтелектуальною системою подавлення шуму на базі технологій штучного інтелекту, яка автоматично відфільтровує навколишній шум та приглушає фонові звуки під час відеодзвінків. Це забезпечує просте та комфортне спілкування: ані шум авто, ані гучні розмови поруч не завадять ноутбукові точно передати ваші слова.

Це одна цікава особливість пристрою – інтелектуальний сенсор, який визначає вашу присутність перед ноутбуком та миттєво блокує екран як тільки ви відлучилися. Це дозволяє значно надійніше захистити від сторонніх очей важливу та конфіденційну інформацію, особливо під час роботи в громадських місцях.

Вивчаючи шаблони поведінки користувача, YOGA S940 оптимізує розподілення ресурсів і з часом стає ще продуктивнішим та швидшим. Базуючись на моделі користування, система автоматично змінює налаштування енергозбереження, що дозволяє подовжити автономність роботи ноутбука до 15 годин.

Заслуговує на увагу і «начинка» нового компактного ноутбука. При вазі всього лиш 1.2 кг та товщині 12.2мм Lenovo YOGA S940 оснащується процесорами Intel Core i5 чи i7, до 16 ГБ оперативної памяті LPDDR3 та твердотільними накопичувачами PCIe до 1Тб.

Користувачі можуть обрати FullHD чи 4К-дисплей яскравістю до 500 ніт і підтримкою розширеного динамічного діапазону Dolby Vision. Акустична система з технологією об’ємного звучання Dolby Atmos складається з чотирьох динаміків потужністю 2Вт кожен і забезпечує ефект повного занурення при перегляді фільмів.

Lenovo YOGA S940 став першим ноутбуком, що отримав захисне скло Contour Glass, що огинає краї дисплею. Таке рішення візуально зменшує і без того вузькі рамки, надаючи пристрою ще більш сучасний та стильний вигляд.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров