Конвектор Ardesto з тижневим програматором – скоро у продажу!

Главная Новинки Конвектор Ardesto з тижневим програматором – скоро у продажу!
23.08.2019

Обігрівачі допомагають нам зігрітися взимку. Коли ми долаємо негоду по дорозі додому ми тільки й думаємо про чашку гарячого чаю біля обігрівача.

Але коли ми приходимо додому, наше бажання втілюється у життя не одразу – обігрівач треба увімкнути, і мине якийсь час доки він нагріється та нагріє приміщення. Уявімо як би було чудово, якби ми приходили додому, а обігрівач вже деякий час був ввімкнений, а оселя - тепла. З конвектором Ardesto з тижневим програматором це стало можливо! Налаштуйте свій конвектор усього один раз і приходьте додому у вже теплу оселю!

Розумна технологія

Програматор має 5 вбудованих програм, що у більшості випадків відповідає режиму дня пересічної людини, та ще 3 програми, що ви їх можете налаштувати самі. В програмі задається температура для кожної години доби. А отже ви можете зробити так, щоб о 5:00 годині ранку конвектор почав гріти, і вже в 7:00 ранку ви прокинетесь в теплій кімнаті. Коли ви виходите до роботи він перейде у режим підтримування температури (економ). О 17:00 годині вечора він знову почне нагрівати приміщення (режим комфорт), а отже о 19:00 ви завітаєте до теплої оселі. На ніч він знову перейде у режим економ. У вихідні якщо ви весь день вдома, він буде гріти у режимі комфорт, або, якщо вас немає, підтримувати тепло у режимі економ. Програму на кожен день обираєте саме ви.

Безпека

Захист від падіння – якщо конвектор впаде, він автоматично відключиться з метою пожежної безпеки.

Датчик відкритого вікна – якщо раптово відкриється вікно, конвектор це «зрозуміє» та перестане гріти, щоб не обігрівати вулицю.

Захист від замерзання – якщо температура знижується нижче 7°С, конвектор ввімкнеться, щоб не замерзла будівля.

Товары из публикации
код товара: CH-2000ECW
2999 грн*
есть в наличии
Электрический конвектор с недельным программатором, электронным управлением, классом защиты IP24 и мощностью 2000 Вт. Рассчитан на обогрев 20 м2. Конвекторы Ardesto поддерживают два типа монтажа – настенный и напольный. Кронштейны и опоры поставляются в комплекте с обогревателем.
код товара: CH-1500ECW
нет в наличии
Электрический конвектор с недельным программатором, электронным управлением, классом защиты IP24 и мощностью 1500 Вт. Рассчитан на обогрев 15 м2. Конвекторы Ardesto поддерживают два типа монтажа – настенный и напольный. Кронштейны и опоры поставляются в комплекте с обогревателем.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров