HTC VIVE оголошує про початок продажів нової системи віртуальної реальності VIVE COSMOS

Home New products HTC VIVE оголошує про початок продажів нової системи віртуальної реальності VIVE COSMOS
07.10.2019

HTC VIVE COSMOS надійде в продаж в Україні в другій половині жовтня 2019 року за рекомендованою роздрібною ціною 31 999 грн. VIVE Reality System, абсолютно новий динамічний домашній простір, стане доступним користувачам разом з COSMOS. Додатковий фронтальний модуль дозволить використовувати VIVE Cosmos з уже існуючими базовими станціями і контролерами VIVE.

Vive Cosmos - це новітня комп'ютерна система віртуальної реальності з неперевершеним рівнем комфорту і простоти використання. Пристрій розроблений з урахуванням постійного розвитку VR і зможе рости разом з вимогами користувача - завдяки модульним фронтальним панелям, які дозволяють доповнювати і змінювати функціонал шолома. Одним із прикладів змінною фронтальній панелі є анонсований сьогодні фронтальний модуль для підключення зовнішнього трекінгу до Vive Cosmos.

Технічні можливості

Vive Cosmos покликаний, в першу чергу, забезпечити користувачам максимальну простоту і зручність використання, універсальність і продуктивність. Нова система вбудованого трекінгу Vive дозволяє підключити шолом і зробити установку швидше, ніж коли б то не було, а шість камер-сенсорів забезпечують точне відстеження в широкому охопленні простору.

Сумарна роздільна здатність екрану Vive Cosmos становить 2880 x 1700 пікселів - що на 88% більше, ніж в оригінальному шоломі Vive. Абсолютно нові LCD панелі з більш щільним розташуванням пікселів в поєднанні з підтримкою реального RGB мінімізують «ефект москітної сітки» (screen-door effect) і забезпечують кристально чітке відображення графіки і тексту. Унікальний дизайн з відкидним дисплеєм дозволяє користувачам за секунду повернутися в реальний світ з віртуальної реальності, не руйнуючи ефект занурення в VR-подорож. Чудова ергономіка і комфорт дозволяють зробити VR-сесію більш тривалою, а вбудовані навушники створюють дійсно реалістичний навколишній звук. Доповнюють Cosmos абсолютно нові контролери з розширеним функціоналом і максимальним комфортом для тривалого перебування в VR. Cosmos також сумісний з бездротовим адаптером Vive, що забезпечує можливість повної свободи руху без проводів.

Анонс першого «модуля»

Vive Cosmos є самим універсальним шоломом віртуальної реальності завдяки модульним фронтальним панелям, які зможуть підлаштовуватися під нові аксесуари в майбутньому і дозволять користувачам змінювати функціонал пристрою в залежності від нових завдань і потреб. Сьогодні ми представляємо перший додатковий «модуль» - модуль для підключення зовнішнього трекінгу до Vive Cosmos. Він розроблений для користувачів, які хочуть поєднувати вже існуючий трекінг базових станцій Vive з новими перевагами Cosmos. Цей модуль, сумісний з базовими станціями, також підтримує всі периферійні пристрої екосистеми Vive, такі як трекери Vive, надаючи користувачам широкі можливості і свободу вибору пристроїв для введення даних. Перший модуль буде доступний в першому кварталі наступного року.

Новий контент 

Vive Cosmos виходить у продаж з широким вибором контенту - в період попереднього замовлення з 12 вересня по 6 жовтня 2019 року користувач разом з Cosmos отримує в подарунок гру L.A. Noire, а також код активації підписки Viveport Infinity терміном на 12 місяців, що дає доступ до великої бібліотеки контенту і сотням рейтингових VR-додатків, ігор і відео, таких як, наприклад, Fisherman's Tale, Fujii, і Ninja Legends. Одночасно із запуском Vive Cosmos Viveport Infinity оголошує про появу в магазині нових ігор Doctor Who: The Edge of Time від Maze Theory, Playstack, і BBC; Eleven Eleven від Syfy; Battlewake від Survios; Gloomy Eyes від Atlas V і 3dar; Swords of Gargantua від Yomuneco і Gumi, а також MLB Home Run Derby від MLB.

Vive Reality System 

Підключення і настройка Vive Cosmos робиться легко і швидко, а початок віртуальної подорожі стає природним завдяки Vive Reality System. Vive Cosmos - це перший шолом з Vive Reality System, переосмисленим динамічним домашнім простором від Vive. Vive Reality System - це абсолютно нова філософія дизайну, в якій віртуальна реальність стає доповненням реальному житті, і перехід в неї більше схожий на місток між світами, ніж на звичайний запуск окремих додатків. В рамках цієї концепції в Cosmos реалізований новий вид призначеного для користувача інтерфейсу, який отримав назву Lens, для природної навігації крізь простору змішаної реальності, додатків Viveport Infinity і стартовому простору Origin. Новий простір Origin - це стартовий майданчик для VR-додатків і соціальних контактів, функціонал якої буде розширюватися з часом.

Специфікація Vive Cosmos 

  • Тип дисплея: подвійний LCD з діагоналлю 3.4 "
  • Роздільна здатність дисплея: 1440 x 1700 пікселів на око (2880 x 1700 пікселів сумарно)
  • Частота оновлення: 90 Гц Поле зору: 110 градусів
  • Звук: вбудовані навушники
  • Підключення до комп'ютера: USB 3.0, DisplayPort v1.2
  • Підключення периферії: роз'єм USB-C 3.0, власний роз'єм для підключення додаткових модулів
  • Трекінг: для режиму стоячи / сидячи обмежень і вимог немає, для режиму вільного пересування мінімально необхідний ігровий простір - 2 x 1.5 метра
  • Фронтальні модулі: модуль Vive Motion (поставляється з Cosmos), модуль для підключення зовнішнього трекінгу Vive Cosmos External Tracking (продається окремо)
  • Підтримка бездротового адаптера Vive: так, комплект для підключення продається окремо (для роботи бездротового адаптера потрібно вільний PCIe слот в комп'ютері).

Products from publication
SKU: 99HARL011-00
out of stock
 
Type: VR helmet; Glasses Connection: wire; Screen Type: Dual AMOLED; Resolution: 1440x1700; Update frequency: 90 Hz; Viewing Angle: 110°; Sensors: gyroscope, accelerometer, IDP sensor, Hall Sensor; Package Contents: helmet, cleaning cloth, documentation, communication module, DisplayPort cable, 2 controllers, power adapter, batteries, headset cable, USB cable, subscription activation code.
Menu
Products catalog
Products catalog