Газовий котел Bosch Gaz 2000 W. Тепло та гаряча вода – якість, доступна кожному

Головна Новинки Газовий котел Bosch Gaz 2000 W. Тепло та гаряча вода – якість, доступна кожному
11.11.2019

Газовий настінний котел Gaz 2000 W є ідеальним вибором для надійного забезпечення теплом та гарячою водою вашої сім'ї. Котел з компактними розмірами займає мало місця, має гарний вигляд і дає вам якість Bosch за привабливою ціною.

Потужність, яка вам потрібна

Gaz 2000 W з модульованим вентилятором має вихідну потужність в діапазоні від 7,2 до 22 кВт, а також забезпечує вашу сім'ю достатньою кількістю тепла і гарячої води. Ви також можете комбінувати цей котел з сонячними системами Bosch. Додавши сонячну енергію, Ви можете додатково зменшити споживання газу і витрати на паливо.

Гаряча вода з високим комфортом

Всередині Gaz 2000 W обладнаний пластинчастим теплообмінником який значно збільшую швидкість приготування води. Це забезпечує надійне і комфортну подачу гарячої води. Все, що вам потрібно зробити, це включити кран і насолоджуватися гарячою водою.

Найкращий прояв зручності

Завдяки своєму привабливому дизайну, цей котел чудово поєднується з іншою побутовою технікою. Його компактні розміри роблять його ідеальним вибором в умовах обмеженого простору. Крім того, він настільки тихий, що його ледве можна почути в дії. Панель керування з LED підсвіткою робить роботу простою та зручною.

Швидка інсталяція, зручне обслуговування

Конструкція Gaz 2000 W була спеціально розроблена для швидкої і легкої установки професіоналами. Всі з'єднання вертикальні і не потребують встановлення монтажної планки - це економить ще більше часу. Протягом усього строку служби, обслуговування котла є так само простим та швидко, як і його установка. Всі компоненти котла доступні з лицевої сторони.

Переваги з першого погляду

  • Настінний газовий опалювальний котел для опалення та гарячого водопостачання з тепловою потужністю 24 кВт
  • Вбудований пластинчастий теплообмінник
  • Сучасний дизайн та компактні розміри
  • Надзвичайно тиха робота
  • Панель керування LCD з підсвіткою
  • Швидка інсталяція та обслуговування
  • Можлива комбінація з сонячними системами
  • Керування кімнатними регуляторами ON/OFF

Товари з публікації
код товару: 7736901022
немає в наявності
 
Настінний газовий котел Bosch Gaz 2000 W WBN 2000-24C RN обладнаний двома роздільними теплообмінниками, є спеціальний триходовий клапан, циркуляційний насос і вентилятор, завдяки чому його робота відрізняється не тільки якістю, але і надійністю, що дозволяє експлуатувати пристрій не один рік.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів