Нові корпуси TORQUE в асортименті ANTEC

Home New products Нові корпуси TORQUE в асортименті ANTEC
22.11.2019

Пропонуємо в листопаді новинку - корпуси Antec TORQUE.

• це стиль або те, що його змінить •

• ексклюзивний дизайн / обмежена кількість •

0-761345-80017-4

Корпус Antec TORQUE Aluminium Open-Frame Chassis,без БЖ,USB3.1 Type-C,Tempered Glass,E-ATX,Black/Red

0-761345-80026-6

Корпус Antec TORQUE Aluminium Open-Frame Chassis,без БЖ,USB3.1 Type-C,Tempered Glass,E-ATX,White

Анонсуємо сміливе дизайнерське рішення ANTEC. Уже в середині листопада в продажу з’явиться легендарний корпус TORQUE. Агресивний, пафосний, неординарний і унікальний. Це смілива ідея для тих, хто любить експериментувати й створювати сучасні системи.

Корпус TORQUE виготовлено з анодованого алюмінію зі спеціальною обробкою та покриттям. Це виключає наявність гострих елементів, попереджає корозію матеріалу й підкреслює статус виробу. Конструкція складається з 14 алюмінієвих панелей, виготовлених за допомогою спеціального обладнання з програмним керуванням, щоб забезпечити максимальну точність її кутів та ідеальне об’єднання всіх складових. Загартоване скло (4 мм) полегшує зовнішній вигляд корпусу, робить металевий каркас виразнішим і додає брутальності. Вага корпусу становить 14,25 кг в упаковці і 9,35 кг у зібраному вигляді.

ANTEC TORQUE буде представлено у двох версіях: чорно-білій і чорно-червоній.

Конструкція корпусу передбачає встановлення материнських плат таких типорозмірів: E-ATX, ATX, Micro ATX, ITX. Максимальна висота процесорного охолодження становить 215 мм. Виробник не обмежує у виборі сучасної відеокарти та пропонує посадкове місце довжиною до 450 мм. Блок живлення – стандартний ATX. Додатково на передній панелі USB 3.0 х 2 шт., USB 3.1 Type C х1 шт., два гнізда для навушників і мікрофона. Що стосується накопичувачів – у даній моделі можна розмістити тільки по одному пристрою на 3,5" і 2,5". Відкритий тип корпусу та грамотна організація внутрішньої структури дають можливість зібрати на базі TORQUE сучасну ігрову систему або робочу станцію з унікальним дизайном.

Виробник не пропонує готове рішення стосовно організації системи охолодження – у комплекті немає попередньо встановлених вентиляторів. Унікальність корпусу надає також індивідуальний підхід до завершення його дизайну та встановлення будь-яких вентиляторів, кастомної системи водяного охолодження на вибір користувача. Продумано посадкові місця для 3-х вентиляторів 120 мм на передню панель і для аналогічної кількості – на верхню панель.

ANTEC TORQUE відзначено нагородою iF DESIGN AWARD 2019 року в категорії ігрових шасі. Це важливе визнання для дизайнерів і розробників у всьому світі. Незалежна організація International Forum Design GmbH (Ганновер) у цьому році прийняла близько 6400 заявок на участь у конкурсі з 50-ти країн світу.

Дизайнерські продукти завжди неоднозначні та дуже індивідуальні, найвразливіші для критики, оскільки це завжди дуже сміливі рішення. Це стиль життя або те, що його змінить.

Products from publication
SKU: 0-761345-80026-6
out of stock
 
Destination: game; Enclosure type: Mid Tower; Form factor: E-ATX, ATX, micro-ATX, ITX; Dimensions (HxWxD): 644 x 285 x 621; Case color: black, white; Internal compartments 3,5": 1 pcs; Optional: tempered glass side panel;
SKU: 0-761345-80017-4
out of stock
 
Torque Black / Red, корпус з нахиленою вперед материнською платою, агресивними лініями і великою кількістю функцій, призначених для збірок з високими експлуатаційними характеристиками, об'єднує високоточні чорно-білі алюмінієві панелі з високоточним контрастом, щоб надати розширені можливості вашого ПК.
Menu
Products catalog
Products catalog