Нові корпуси TORQUE в асортименті ANTEC

Главная Новинки Нові корпуси TORQUE в асортименті ANTEC
22.11.2019

Пропонуємо в листопаді новинку - корпуси Antec TORQUE.

• це стиль або те, що його змінить •

• ексклюзивний дизайн / обмежена кількість •

0-761345-80017-4

Корпус Antec TORQUE Aluminium Open-Frame Chassis,без БЖ,USB3.1 Type-C,Tempered Glass,E-ATX,Black/Red

0-761345-80026-6

Корпус Antec TORQUE Aluminium Open-Frame Chassis,без БЖ,USB3.1 Type-C,Tempered Glass,E-ATX,White

Анонсуємо сміливе дизайнерське рішення ANTEC. Уже в середині листопада в продажу з’явиться легендарний корпус TORQUE. Агресивний, пафосний, неординарний і унікальний. Це смілива ідея для тих, хто любить експериментувати й створювати сучасні системи.

Корпус TORQUE виготовлено з анодованого алюмінію зі спеціальною обробкою та покриттям. Це виключає наявність гострих елементів, попереджає корозію матеріалу й підкреслює статус виробу. Конструкція складається з 14 алюмінієвих панелей, виготовлених за допомогою спеціального обладнання з програмним керуванням, щоб забезпечити максимальну точність її кутів та ідеальне об’єднання всіх складових. Загартоване скло (4 мм) полегшує зовнішній вигляд корпусу, робить металевий каркас виразнішим і додає брутальності. Вага корпусу становить 14,25 кг в упаковці і 9,35 кг у зібраному вигляді.

ANTEC TORQUE буде представлено у двох версіях: чорно-білій і чорно-червоній.

Конструкція корпусу передбачає встановлення материнських плат таких типорозмірів: E-ATX, ATX, Micro ATX, ITX. Максимальна висота процесорного охолодження становить 215 мм. Виробник не обмежує у виборі сучасної відеокарти та пропонує посадкове місце довжиною до 450 мм. Блок живлення – стандартний ATX. Додатково на передній панелі USB 3.0 х 2 шт., USB 3.1 Type C х1 шт., два гнізда для навушників і мікрофона. Що стосується накопичувачів – у даній моделі можна розмістити тільки по одному пристрою на 3,5" і 2,5". Відкритий тип корпусу та грамотна організація внутрішньої структури дають можливість зібрати на базі TORQUE сучасну ігрову систему або робочу станцію з унікальним дизайном.

Виробник не пропонує готове рішення стосовно організації системи охолодження – у комплекті немає попередньо встановлених вентиляторів. Унікальність корпусу надає також індивідуальний підхід до завершення його дизайну та встановлення будь-яких вентиляторів, кастомної системи водяного охолодження на вибір користувача. Продумано посадкові місця для 3-х вентиляторів 120 мм на передню панель і для аналогічної кількості – на верхню панель.

ANTEC TORQUE відзначено нагородою iF DESIGN AWARD 2019 року в категорії ігрових шасі. Це важливе визнання для дизайнерів і розробників у всьому світі. Незалежна організація International Forum Design GmbH (Ганновер) у цьому році прийняла близько 6400 заявок на участь у конкурсі з 50-ти країн світу.

Дизайнерські продукти завжди неоднозначні та дуже індивідуальні, найвразливіші для критики, оскільки це завжди дуже сміливі рішення. Це стиль життя або те, що його змінить.

Товары из публикации
код товара: 0-761345-80026-6
нет в наличии
 
Torque Black / White, корпус с наклоненной вперед материнской платой, агрессивными линиями и множеством функций, предназначенных для сборок с высокими эксплуатационными характеристиками, объединяет высокоточные черно-белые алюминиевые панели с высокоточным контрастом, чтобы предоставить расширенные возможности вашему ПК.
код товара: 0-761345-80017-4
нет в наличии
 
Предназначение: игровой; Тип корпуса: Mid Tower; Форм-фактор: E-ATX, ATX, micro-ATX, ITX; Габариты (ВхШхГ): 644 x 285 x 621; Цвет корпуса: черный, красный; Внутренних отсеков 3,5": 1 шт; Дополнительно: боковая панель из закаленного стекла;
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров