Новинка Pocketbook InkPad X

Главная Новинки Новинка Pocketbook InkPad X
29.11.2019

Вже зовсім скоро в наявності революційна книга InkPad X!

Поспішайте розмістити замовлення на першу лімітовану партію новинки від компанії Pocketbook, світового лідера виробника електронних книг.

Роздрібна ціна на InkPad X є найнижчою ціною на рідер з екраном 10.3 дюйма!

Не зволікайте та робіть ваші замовлення!

Величезний екран нового PocketBook InkPad X забезпечить неймовірні враження, що б ви не читали: електронну книгу, газету, журнал, комікси або професійну літературу. Крім розумної системи підсвічування SMARTlight, новий рідер також підтримує аудіо функції, і оснащений Bluetooth, а його вага становить усього 300 г.

Розширюйте горизонти читання з 10,3-дюймовим екраном

Рідер PocketBook InkPad X оснащений 10.3-дюймовим HD екраном з роздільною здатністю 1404 ? 1872 що робить його ідеальним пристроєм для читання будь-якого контенту: книг, цифрових версій газет і журналів, коміксів, наукових публікацій і навіть музичних нот. З PocketBook InkPad X користувач може бачити ще більше тексту на одній сторінці, не жертвуючи розміром шрифту. Крім того, не забувайте, що технологія E Ink Carta Mobius робить оптичні характеристики екрану практично ідентичними звичайної паперової сторінці.

Розумне підсвічування і безліч книжковий форматів

PocketBook InkPad X призначений для активного використання в будь-який час дня та ночі. Технологія SMARTlight забезпечує максимальний комфорт читання при будь-якому освітленні, автоматично регулюючи яскравість і колірну температуру монітора. Поміняти яскравість і колірний тон можна навіть не відриваючись від сторінки: потрібно просто провести пальцем по бічній частині дисплея. Користувачі можуть також зберігати свої шаблони налаштувань екрану, щоб активувати їх в певних умовах. Крім того, PocketBook InkPad X продовжує втілювати філософію повної свободи читання, і це відображено в кожній деталі. Рідер підтримує 19 книжкових, 4 графічних (JPEG, BMP, PNG і TIFF) і 3 аудіо формату (MP3, M4B і OGG).

Потужний, економний, функціональний!

Завдяки сучасному процесору, PocketBook InkPad X легко і швидко справляється з будь-яким завданням. Пристрій живить акумулятор ємністю 2000 мАг, забезпечуючи до 1 місяця повноцінної роботи без підзарядки. У пристрої використовується USB Type-C (стандарт USB 2.0) як для зарядки, так і для підключення навушників через прикладений 3,5-мм аудиоадаптер. Завдяки 32 ГБ вбудованої пам'яті, PocketBook X може зберігати до 15 000 книг без ілюстрацій у форматі EPUB. Навіть завантажуючи PDF-файли журналів і газет, а також комікси в форматах CBR і CBZ, сховище рідера здатне вміщати близько 10 000 файлів (фактична кількість контенту залежить від розміру і якості кожного завантаженого файлу). Крім того, у вас буде достатньо місця для зберігання улюбленої колекції аудіо книг на електронному рідері.

PocketBook InkPad X є частиною глобальної екосистеми PocketBook. Використовуючи сервіс PocketBook Cloud, ви можете завантажувати книги в рідер, переносити окремі файли або всю свою бібліотеку на смартфон і будь-які інші пристрої, синхронізувати позиції читання, закладки і замітки.

Аудіокниги та музика на вашому PocketBook

Аудіокниги мають ряд незаперечних переваг перед традиційним читанням. Одна з них - можливість виконувати кілька завдань під час прослуховування книги (аж до водіння авто!). PocketBook InkPad X оснащений Bluetooth, а також відтворює аудіо книги та інші звукові файли форматів MP3, M4B і OGG. Це означає, що ви можете слухати музику, не відриваючись від читання улюбленого роману. Text-to-Speech - це ще одна функція, яка припаде до душі любителям слухати книги. Підключіть навушники до рідера, і він відтворить будь-який текстовий документ на 16 мовах.

Маса додаткових можливостей

У мега-рідері PocketBook InkPad X є словники з можливістю перекладу будь-якого виділеного в книзі слова - вкрай корисна функція для тих, вивчає іноземну мову, читаючи літературу мовою оригіналу. Завантажувати книги в пам'ять рідера можна не підключаючи пристрій до комп'ютера: файли можна скидати з Wi-Fi, через «хмару» Dropbox або Email (хоча кабель, звичайно, теж підтримується і входить в комплект поставки).

А ще в PocketBook InkPad X є браузер, ігри та багато іншого. Плюс - майже півтора десятка налаштувань для тексту: найширше поле експериментів для вимогливого бібліофіла.

Технічні характеристики

Тип екрану

E Ink Carta Mobius

Роздільна здатність екрану

1404 х 1872

Діагональ екрану

10.3'' (26.12 см. )

DPI

227

Кількість кольорів

16 (градації сірого)

Сенсорна панель

Ємнісна (мультисенсорна)

Підсвічування

Так (SMARTlight)

Процесор

Dual core (2х1 Ггц)

Оперативна пам'ять

1 ГБ

Вбудована пам'ять

32 ГБ

Акумулятор

2000 mAh (Li-Ion Polymer)

Гіродатчик

Так

Датчик обкладинки

Так

Wi-Fi

Так

Bluetooth

Так

Роз'єм USB

USB Type C

Платформа (ОС)

Linux 3.10.65

Формати електронних книг (без конвертації)

ACSM, CBR, CBZ, CHM, DJVU, DOC, DOCX, EPUB, EPUB(DRM), FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PDF (DRM), PRC, RTF, TXT

Формати зображень

JPEG, BMP, PNG, TIFF

Формати аудіо

MP3, OGG (через USB адаптер і Bluetooth)

Формати аудіокниг

MP3, M4B (через USB адаптер і Bluetooth)

Text-to-Speech

Російська (15 додаткових мов доступні для безкоштовного завантаження на сайті pocketbook.ch)

Словники

Англ-Рос (Корольов), Webster's 1913, Англ-Рос (PocketBook), Нім-рос (PocketBook)

Онлайн сервіси

PocketBook Cloud, ReadRate, Dropbox, Книги по email

Додатки

RSS News, Scribble, Аудиокниги, Браузер, Галерея, Заметки, Калькулятор, Книжный магазин, Косынка, Музыкальный плеер, Словарь, Судоку, Шахматы

Розмір

249 х 173,4 х 7,7-4,5 мм.

Вага

300 г

Доступні кольори

Сірий металік

Комплектація

USB Type-C кабель, USB Type-C адаптер, інструкція користувача, гарантійний талон

Товары из публикации
код товара: PB1040-J-CIS
нет в наличии
 
PocketBook X - долгожданный ридер с большим 10,3-дюймовым экраном и аудио. Огромный экран нового PocketBook X обеспечит ни с чем не сравнимые впечатления, что бы вы ни читали: электронную книгу, газету, журнал, комиксы или профессиональную литературу. Помимо умной подсветки SMARTlight, новый ридер также оснащен Bluetooth, а его вес составляет всего 300 г.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров