НОВИНКА! Іригатори Ardesto

Главная Новинки НОВИНКА! Іригатори Ardesto
11.02.2020

На складі ERC новинка: портативний та стаціонарний іригатори Ardesto.

Іригатор стаціонарний Ardesto OI-MD600W

Десять режимів та резервуар на 600 мл дозволяють обрати оптимальний рівень тиску і подачі води для кожної насадки та якісного очищення ротової порожнини.

Іригатор Ardesto OI-MD600W комплектується великою кількістю насадок, включаючи три стандартні насадки різних кольорів. Їх можуть використовувати декілька членів родини. Додаткові спеціалізовані насадки призначені для видалення зубного нальоту, для догляду за зубами з брекетами та зубними протезами, для масажу ясен, очищення язика, а також більш ретельного очищення кожного зуба за допомогою щітки з гідравлічним обертанням.

Комплектні насадки:

  • Стандартна (3 шт) – для ретельного очищення зубів та ясен від залишків їжі та бактерій у важкодоступних місцях
  • Ортодонтична (1 шт) – для догляду за зубами та одночасного очищення брекетів та протезів
  • Пародонтологічна (1 шт) – для масажу ясен, профілактики пародонтиту, запалень, а також зменшення товщини кармана
  • Для очищення язика (1 шт) – ефективно очищує поверхню від шкідливих бактерій, зберігає свіжість подиху
  • Щітка з гідравлічним обертанням (1 шт) – для самого ретельного та м’якого очищення зубів
  • Для видалення нальоту (1 шт) – для очищення зубів, зубних імплантів, мостів, а також коронок від нальоту

Ручка для насадок з’єднана з основним пристроєм за допомогою спеціальної спіральної трубки, яка забезпечує зручне використання, а для зберігання насадок передбачено зручний відсік.

Пристрій захищено від бризок за стандартом IPX4, а за рахунок прогумованих ніжок його можна надійно встановити на будь-якій поверхні.

Іригатор портативний Ardesto POI-MD300W

Ретельне очищення поверхні зуба, видалення зубного нальоту та залишків їжі, массаж ясен та профелактика їх захворювання, профілактика карієсу у дорослих та діей- все це основні функції іригатора. За допомогою чотирьох режимів можна обрати необхідний рівень тиску та частоту пульсації, а ємності на 320 мл вистачить для ретельної очистки ротової порожнини. Для зручності кожен режим отримав індикатор.

Іригатор Ardesto POI-MD300W комплектується насадками для звичайного очищення. Додатково доступні спеціалізовані насадки – для видалення зубного нальоту, для догляду за зубами з брекетами та зубними протезами, а також для масажу ясен.

Вбудований акумулятор забезпечує тиждень автономної роботи, за умови використання пристрою два рази на день. Час повної зарядки складає чотири години. Пристрій повністю захищено від вологи та пилу за стандартом IPX7.

Також до іригаторів додатково можна купити насадки.

Товары из публикации
код товара: OI-MD600W
1499 грн*
есть в наличии
Стационарный ирригатор с десятью режимами давления, большим количеством насадок, емкостью для воды 600 мл, а также таймером на три минуты. Очищает до 99,9% остатков пищи, даже в труднодоступых местах, куда не может попасть классическая щетка.
код товара: OI-MD600W-SJT
132 грн*
есть в наличии
Насадка для тщательной очистки зубов и десен от остатков пищи и бактерий в труднодоступных местах, куда не может попасть классическая щетка.
код товара: POI-MD300W-OT
132 грн*
есть в наличии
Насадка для ухода за зубами и одновременного очистки брекетов и протезов в труднодоступных местах. Стимулирует циркуляцию крови, укрепляя десна и зубы.
код товара: POI-MD300W-PPT
132 грн*
есть в наличии
Насадка для массажа десен, профилактики пародонтита, воспалений, а также уменьшение толщины кармана зубов.
код товара: POI-MD300W
1299 грн*
нет в наличии
Портативный ирригатор с четырьмя режимами давления, двумя стандартными насадками, а также емкостью для воды на 320 мл. Очищает до 99,9% остатков пищи, даже в труднодоступых местах, куда не может попасть классическая щетка.
код товара: OI-MD600W-TJT
132 грн*
нет в наличии
Насадка с щеткой, которая вращается. Предназначена для самого тщательного и мягкого очищения зубов с использованием пасты.
код товара: POI-MD300W-PST
132 грн*
нет в наличии
Насадка для тщательной очистки зубов, зубных имплантов, мостов, а также коронок от остатков еды и налета.
код товара: OI-MD600W-OT
132 грн*
нет в наличии
Насадка для ухода за зубами и одновременного очистки брекетов и протезов в труднодоступных местах. Стимулирует циркуляцию крови, укрепляя десна и зубы.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров