Компанія CHIEFTEC оголошує про випуск двох нових ATX корпусів для ігрових ПК

Главная Новинки Компанія CHIEFTEC оголошує про випуск двох нових ATX корпусів для ігрових ПК
30.03.2020

Компанія CHIEFTEC, всесвітньо відомий виробник надійних комп’ютерних корпусів і блоків живлення, оголосила про випуск двох нових моделей корпусів для ігрових ПК: Scorpion 3 та HAWK TG Edition.

Модель Scorpion 3 (GL-03B-OP) поповнила успішну лінійку Scorpion і має чотири попередньо встановлені вентилятори TORNADO з адресним підсвічуванням + 5V A-RGB Rainbow, а також новий механізм кріплення та відкриття/закриття бічної панелі. В свою чергу, корпус HAWK TG Edition (AL-02B-TG-OP) отримав апгрейд у вигляді бічної панелі із загартованого скла.

Scorpion 3 

Чотири вентилятори TORNADO з адресним підсвічуванням A-RGB Rainbow і зсувна бічна панель

Scorpion 3 (GL-03B-OP) - нова модель серії Scorpion із чотирма попередньо встановленими вентиляторами TORNADO з адресним підсвічуванням A-RGB Rainbow. Кожен вентилятор оснащений амортизуючими й антивібраційними гумовими вставками та має лопаті спеціальної форми, які гарантують безшумну роботу. Завдяки фірмовій запатентованій платі управління DF-908 режими підсвічування та швидкість вентиляторів можна легко налаштувати за допомогою натискання на відповідні кнопки на корпусі або на пульті дистанційного управління. Також за допомогою спеціального кабелю 3pin +5В A-RGB забезпечується можливість синхронізації з усіма материнськими платами, що підтримують такі фірмові технології підсвічування, як ASUS AURA, ASRock RGB Sync, MSI Mystic Light Sync і Gigabyte RGB FUSION.

Додатково новою функцією є доопрацьований зсувний механізм бокової панелі та її кріплення за допомогою гвинтів на задній стінці корпусу, що значно полегшило її зняття та установку. Знімні пилові фільтри вгорі та внизу корпусу чудово захищають від потрапляння всередину пилу і бруду, і спеціально розроблені для швидкого та зручного чищення. Окрім вентиляторів, що вже присутні, корпус опціонально підтримує встановлення 240мм радіаторів рідинних систем охолодження спереду або зверху, та/або додатково 2 вентилятори 120 мм зверху .

Завдяки цим інноваційним функціям та високій якості виконання модель Scorpion 3 виводить корпуси Chieftec для ігрових ПК на ще більш високий рівень.

GL-03B-OP - товар буде доступний в другій половині липня 

SCORPION 3 (GL-03B-OP) на офіційному сайті

Hawk TG (Tempered Glass) Edition

В оновленому дизайні з бічною панеллю із загартованого скла

Оновлений корпус HAWK залишив в собі весь функціонал, переваги та опції, що подобались багатьом виробникам комп’ютерів / системним інтеграторам та додав ще більш сучасного вигляду. Передня панель, як і раніше, виконана з полірованого алюмінію, а бічна - із прозорого міцного загартованого скла, через яке можна спостерігати красу зібраної системи. Встановлені спереду і знизу пилові фільтри перешкоджають проникненню пилу і бруду всередину корпусу. Корпус постачається без охолодження, але для покращення температурного режиму компонентів системи опціонально можливе встановлення 1x 120мм витяжного вентилятора та до 3х 120мм вентиляторів на передню стінку (або радіатора 240мм). Наділений усіма сучасними характеристиками і високою якістю виконання, корпус Hawk TG Edition - це відмінний вибір для геймерів, які надають перевагу функціональному дизайну.

AL-02B-TG-OP - товар буде доступний наприкінці червня

HAWK (AL-02B-TG-OP) на офіційному сайті

 

Про компанію CHIEFTEC

Більше 25 років CHIEFTEC є всесвітньо відомим виробником високоякісних комп’ютерних блоків живлення, корпусів і аксесуарів. Партнерська мережа компанії включає понад 100 реселерів, розташованих по всій Європі. Для отримання додаткової інформації відвідайте вебсайт www.chieftec.eu

Товары из публикации
код товара: GL-03B-OP
нет в наличии
Scorpion 3 – это следующее поколение невероятно успешного корпуса для геймеров Scorpion от CHIEFTEC. Все четыре вентилятора получили ещё лучшую, полноцветную подсветку взамен кольцевой в отличии от предыдущей модели корпуса Scorpion 2 этой серии - в точности как в нашем наборе вентиляторов Tornado. Еще одно улучшение - легко устанавливаемая панель из закалённого стекла. Инновационный скользящий механизм с винтами сзади позволяет легко устанавливать и опять снимать боковую панель из закалённого стекла. С этими инновационно новыми характеристиками, и с основой из проверенных на качество характеристик корпуса Scorpion, корпус Scorpion 3 поднимает игровые ощущения от техники CHIEFTEC на ещё более высокий уровень.
код товара: AL-02B-TG-OP
3319 грн*
нет в наличии
Корпус для геймеров Hawk от Chieftec — это элегантный и практичный корпус для геймеров с передней панелью из шлифованного алюминия. Боковая панель из закалённого стекла помогает видеть систему во всей красе Установленные спереди и снизу пылевые фильтры препятствуют проникновению пыли и грязи внутрь корпуса. Обладающий всеми характеристиками современного корпуса для геймеров и отличающийся впечатляющим качеством, корпус Hawk — это отличный выбор для геймеров, кто предпочитает лаконичный дизайн.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров