GIGABYTE анонсує нове сімейство ігрових моніторів

Головна Новинки GIGABYTE анонсує нове сімейство ігрових моніторів
25.05.2020

Компанія GIGABYTE представляє нові моделі, що становлять основу нового сімейства ігрових моніторів. Після успішної демонстрації продуктів на виставці CES у січні цього року численні представники ігрової спільноти та ЗМІ не переставали цікавитися, коли слід очікувати появи нових дисплеїв на ринку.

Томливе очікування закінчилося, випробуйте нові монітори в роботі!

Сімейство ігрових моніторів GIGABYTE успадкувало кращі якості продуктів преміального ігрового бренду AORUS, які завжди вигідно відрізнялися фантастичними можливостями й затребуваними технічними характеристиками дисплеїв. Сімейство ігрових моніторів GIGABYTE - це феноменальні характеристики матриць, найвища якість збірки, універсальність застосування пласких і вигнутих дисплеїв, і, звісно, екрани з великою діагоналлю, які найбільш затребувані сьогодні серед шанувальників комп'ютерних ігор і домашніх користувачів.

Досконалість зовні та всередині

Продукцію GIGABYTE користувачі традиційно високо оцінюють за елегантний дизайн і адекватні характеристики, які диктуються ринком. На прикладі ігрової серії моніторів GIGABYTE власники нових дисплеїв по достоїнству оцінять естетику й ергономіку конструктиву, надійність і міцність несучої опори, матову поверхню корпусу, а також вражаючі характеристики та низку унікальних функцій. Кожен із продуктів представницького сімейства ігрових моніторів GIGABYTE перейняв усе краще від моніторів AORUS.

Перш за все, це ексклюзивні фірмові функції - ігровий асистент, еквалайзер чорного та стабілізатор зображення, засобами яких гравці зможуть реалізувати свою тактичну перевагу у віртуальних баталіях проти опонентів. Крім того, за допомогою фірмового додатка OSD Sidekick користувачам відкривається оперативний доступ до всіх налаштувань, а локалізоване меню дасть можливість вибрати потрібну опцію для ключових параметрів монітора. Новий додаток для оновлення мікрокоду ігрових моніторів GIGABYTE покликаний мінімізувати участь користувача в цій відповідальній процедурі. Завантаження відбувається в автоматичному режимі, оновлення дають змогу виправити виявлені недоліки, розширити або скорегувати функціонал наявних профілів і навіть додати нові, виходячи з досвіду кращих представників ігрової спільноти. Розробники ПЗ GIGABYTE продовжують розвивати й вдосконалювати додаток, приділяючи при цьому належну увагу додатковому захисту та безпеці програмного забезпечення моніторів.

Дисплеї з пласким екраном - G27F і G27Q

Моделі GIGABYTE G27F і G27Q - це 27-дюймові монітори на базі IPS-матриць із роздільною здатністю екрана Full HD (1920 x 1080) і QHD (2560 x 1440), відповідно, які відрізняються реалістичною передачею кольору. Дисплеї ідеально підходять для ігор і розваг, виконують усі притаманні монітору функції в складі сучасного домашнього ПК. Технологія IPS забезпечує виняткову точність передачі кольору, монітори GIGABYTE мають сертифікат AMD FreeSync Premium і готові до безкомпромісних ігрових баталій на максимальній частоті оновлення екрана до 165 Гц (час відгуку 1 мс, методика вимірювання MPRT).

Крім того, можна задіяти переваги технології NVIDIA G-Sync із метою забезпечити плавність відтворення ігрового контенту й максимально убезпечити зір користувача. Обидві моделі оснащено якісними стереодинаміками, при цьому монітор G27Q отримав сертифікат VESA Display HDR, що гарантує чудову якість зображення в розширеному динамічному діапазоні засобами технології HDR.

Дисплеї з вигнутим екраном - G27FC, G27QC і G32QC

Радіус кривизни всіх ігрових моніторів GIGABYTE із вигнутим екраном становить 1,5 м (параметр 1500R), що дає можливість максимально зануритися в атмосферу сучасних відеоігор, при цьому діагональ екрана анонсованих дисплеїв GIGABYTE варіюється від 27 до 32 дюймів (частота оновлення екрана - 165 Гц, час відгуку - 1 мс за методикою MPRT), що найбільш повно відповідає запитам користувачів, яким необхідні дисплеї саме в такому виконанні.

Новинки GIGABYTE привернуть увагу шанувальників гоночних та інших симуляторів, крім того, вони, безсумнівно, будуть затребувані й для рішення безлічі інших завдань. Монітор G32QC - це перша спроба компанії GIGABYTE вийти на ринок дисплеїв із діагоналлю екрана понад 27 дюймів. Екранна роздільна здатність QHD і сертифікат VESA Display HDR, а також технологія AMD FreeSync Premium Pro з підтримкою режиму HDR в іграх (забезпечує плавне відтворення відеоконтенту без артефактів при максимальній частоті оновлення кадрів) - сьогодні це неодмінні атрибути продуктів зазначеної категорії. Робоча екранна роздільна здатність моделей G27FC і G27QC - Full HD і QHD, відповідно, обидва монітори сертифіковано на сумісність із технологією AMD FreeSync Premium, що гарантує відсутність розривів при виведенні зображення на екран в ігрових додатках і мінімальні затримки. На додачу до цього, усі три новинки успішно пройшли тести на сумісність із технологією NVIDIA G-Sync і здатні забезпечити плавність ігрового процесу без артефактів і пропуску кадрів. Моделі G27FC і G27QC оснащено стереодинаміками, які демонструють соковите й об'ємне звучання, крім того монітор G27QC передбачає можливість відтворення HDR-контенту.

Передбачувані терміни початку продажів зазначених 5 моделей ігрових моніторів GIGABYTE - II квартал 2020 року. Компанія GIGABYTE продовжує збільшувати свою присутність на ринку моніторів і прагне пропонувати інноваційні продукти, які завжди відрізняються унікальним дизайном, винятковою продуктивністю та інноваційними фірмовими функціями.

Характеристики ігрових моніторів GIGABYTE:

Усі перераховані моделі сумісні з функцією G-Sync компанії NVIDIA (сертифікат G-Sync Compatible).

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів