Нова камера Fujifilm X-T4 вже на складі!

Home New products Нова камера Fujifilm X-T4 вже на складі!
22.06.2020

Довгоочікувана бездзеркальна флагманська камера Fujifilm X-T4 вже на складі ERC. X-T4 - цедивовижний інструмент, що включає систему стабілізації зображення, новийзатвор і акумулятор великої ємності. Він ідеально підійде як для любителівфото і відео, так і для професіоналів своєї справи. 4к відео 60 к/сек та fullHD 240 к/сек - це ідеальне рішення для відеографів з усього світу, завдякицьому можна створювати нереально круті ролики, і втілювати свою фантазію наекрані. І все це в компактному і легкому корпусі, який уособлює філософіюкамер серії X.

Камера має сенсор зображення 4-го покоління X-Trans CMOS 4 APS-C, вбудовану 5-ти осьову стабілізацію (IBIS), та чотириядерний процесор X-Processor 4, а також камера оснащена новим акумулятором збільшеної ємністі, та має корпус з магнієвого сплаву. Розміри камери 134,6 мм х 92,8 мм х 63,8 мм і важить вона 607 г, включаючи карту пам'яті та акумулятор.

Також з основних характеристик камери слід зазначити:

  • серійна зйомка 15 кадрів в секунду з механічним затвором;
  •  відео 4K 60 FPS 10bit, а також відео Full HD 240p, створюючи ефект уповільнення до 10 разів;
  • вбудована 5-осьова система стабілізації зображення (IBIS) компенсує до 6,5 ступенів витримки;
  • новий акумулятор NP-W235 має ємність 2200mAh, яка майже в 1,5 рази більше, ніж у попередника NP-W126S. Акумулятор дозволяє зробити близько 500 кадрів в звичайному режимі, та близько 600 кадрів в економічному режимі і або близько 1700 кадрів при використанні батарейного блока VG-XT4 з двума додатковими акумуляторами;
  • новий режим моделювання плівки ETERNA Bleach Bypass, який використовує унікальну технологію FUJIFILM та моделює традиційну техніку обробки фотоплівки з галоїдним сріблом. З його допомогою можна отримати зображення з особливою атмосферою завдяки низькій насиченості і високій контрастності кольорів.

Стабілізація зображення

X-T4 Це нова флагманська модель, яка може похвалитися найвищими показниками за всю історію серії X. Камера X-T4 - це перша модель серії X-T з вбудованою системою стабілізації зображення (IBIS). Система забезпечує 5-осьову стабілізацію зображення, що компенсує до 6,5 ступенів витримки при використанні 18 з 29 об'єктивів XF / XC завдяки застосуванню нових матеріалів у конструкції, поліпшеною амортизуючою структурою затвора і гіроскопічними датчиками, які забезпечують точність блоку IBIS приблизно в 8 разів вище, ніж у моделі X-H1. Покращений механізм допомагає робити фотографії вночі та при швидкому русі об'єкту, наприклад на спортивних змаганнях, а також записувати відео в ситуаціях, де є ризик виникнення тремтіння камери. Новий блок IBIS використовує магнітні підвіси, це підвищує функціональність, при цьому механізм стабілізації зображення майже на 30% менше і на 20% легше, ніж у моделі X-H1.

Затвор

Камера X-Т4 оснащена новим шторним затвором. Завдяки новітньому високомоментному мотору постійного струму без сердечника, затвор дозволяє вести зйомку в найшвидшому в світі режимі серійної зйомки 15 кадрів в секунду з механічним затвором і володіє поліпшеними характеристиками відгуку з затримкою спрацьовування всього 0,035 секунди. Модуль затвора має подвоєний запас міцності, що забезпечує 300 000 спрацьовувань. Крім того, звук роботи затвора став тихіше на 30% в порівнянні з моделлю X-T3.

Функції зйомки відео професійного рівня

Фотоапарат має можливість запису відео 4K 60 FPS 10bit, а також відео Full HD 240p, створюючи ефект уповільнення до 10 разів. Система IBIS в поєднанні з функцією електронної стабілізації зображення (DIS) в режимі відео забезпечує додаткову стабілізацію зображення, що важливо при зйомці під час ходьби, майже відтворює зйомку зі стедікама. Режим «форсування IS (стабілізації зображення)» компенсує найменше тремтіння камери для зйомки якісного контенту. Відео в тому ж форматі можна записувати на дві SD-карти одночасно з резервним копіюванням. Додана функція попереднього перегляду F-Log View Assist, яка забезпечує корекцію низьку насиченість / контрастність відео під час запису в режимі F-Log. Відео конвертується в формат BT.709 для відображення, щоб спростити отримання правильної експозиції в процесі запису. «Налаштування роз'єму мікрофона» на камері дозволяє перемикати вхідний сигнал між мікрофоном і лінійним входом. Камера підтримує використання зовнішніх мікрофонів, а також лінійний вхід від зовнішнього аудіо обладнання.

Акумулятор

Акумулятор NP-W235 має ємність 2200mAh, яка майже в 1,5 рази більше, ніж у попередника NP-W126S. Акумулятор дозволяє зробити близько 500 кадрів в звичайному режимі, та близько 600 кадрів в економічному режимі і або близько 1700 кадрів при використанні батарейного блока VG-XT4 з двума додатковими акумуляторами.

Унікальна технологія передачі кольору

У X-T4 представлений новий режим моделювання плівки «ETERNA Bleach Bypass», який використовує унікальну технологію FUJIFILM та моделює традиційну техніку обробки фотоплівки з галоїдним сріблом. З його допомогою можна отримати зображення з особливою атмосферою завдяки низькій насиченості і високій контрастності кольорів.

Тіні (Shadows) і світла (Highlights) зображення в самих освітлених і затемнених зонах від -2 до +4 тепер можна регулювати в 1/2 кроки замість 1го, що дозволяє домогтися більш точної передачі кольору. Для регулювання балансу білого в додаток до автоматичного режиму з'явилися режими «Пріоритет білого» і «Пріоритет навколишнього середовища». «Пріоритет білого» краще відтворює білий колір, а «Пріоритет навколишнього середовища» дає більш теплий тон. У режимі RAW тепер можна вибрати «Стискання без втрат».

Products from publication
SKU: 16650601
out of stock
Type of camera: system, mirrorless; Matrix Type: CMOS; Number of megapixels: 26.1; Sensitivity (ISO): 160 - 12800; Diagonal display: 3 "; Display resolution: 1620 kpel; Viewfinder: electronic; Maximum video resolution: 4096x2160; Continuous shooting: 20 FPS; Communication: Wi-Fi, Bluetooth, Microphone input, Headphone jack; Power type: battery; Color: silver; Weight: 526 g.
SKU: 16651277
out of stock
Type of camera: system, mirrorless; Matrix Type: CMOS; Number of megapixels: 26.1; Sensitivity (ISO): 160 - 12800; Optical zoom: 25 x; Diagonal display: 3 "; Display resolution: 1620 kpel; Viewfinder: electronic; Maximum video resolution: 4096x2160; Continuous shooting: 20 FPS; Communication: Wi-Fi, Bluetooth, Microphone input, Headphone jack; Power type: battery; Color: black; Weight: 526 g.
SKU: 16650742
out of stock
Type of camera: system, mirrorless; Matrix Type: CMOS; Number of megapixels: 26.1; Sensitivity (ISO): 160 - 12800; Optical zoom: 15 x; Diagonal display: 3 "; Display resolution: 1620 kpel; Viewfinder: electronic; Maximum video resolution: 4096x2160; Continuous shooting: 20 FPS; Communication: Wi-Fi, Bluetooth, Microphone input, Headphone jack; Power type: battery; Color: black; Weight: 526 g.
Menu
Products catalog
Products catalog