Інтелектуальне шумозаглушення в маси: у продажу доступний адаптер ASUS AI Noise-Canceling Mic

Главная Новинки Інтелектуальне шумозаглушення в маси: у продажу доступний адаптер ASUS AI Noise-Canceling Mic
07.07.2020

Зустрічайте унікальну новинку – адаптер ASUS AI Noise-Canceling Mic. Це сучасний девайс, який з гідністю приймає основний виклик сучасного світу – спрощує та покращує аудіокомунікацію.

Цей простий і компактний аксесуар має в своєму арсеналі інтегровану технологію інтелектуального шумозаглушення, яка відфільтровує фонові шуми на основі алгоритмів штучного інтелекту. За обробку звуку відповідає вбудований апаратний контролер, тому адаптер не впливає на продуктивність мобільного пристрою, ПК або ноутбука, до якого він підключений через порт USB-C.

Адаптер ASUS AI Noise-Canceling Mic можна використовувати з будь-якою гарнітурою, яка має 3,5-мм аудіороз'єм.

Інтегрований 96 кГц/24 біт ЦАП оснащений ексклюзивною технологією ASUS Hyper-Grounding, яка запобігає електромагнітним перешкодам завдяки багатошаровій друкованій платі та спеціальному компонуванню.

Ключові технічні характеристики

  • Маса 8 г
  • Габарити 1,8 x 0,8 x 13,5 см
  • Підключення USB-C
  • Підтримка PC, Mac, Nintendo Switch, мобільні пристрої

Товары из публикации
код товара: 90YH02L1-B2UA00
нет в наличии
 
ASUS AI Noise-Canceling Mic Adapter - первый в мире адаптер с USB-C на 3,5 мм со встроенной технологией AI Mic. Технология использует принципы машинного обучения (на основе чипсетов) для фильтрации и удаления посторонних человеческих голосов и окружающих звуков, таких как ветер или шум дорожного движения. Гаджет подключается к любой гарнитуре через аудиоразъем 3,5 мм, чтобы обеспечить кристально чистую голосовую связь, как заявляет производитель. Встроенный чипсет отвечает за обработку звукового потока, поэтому адаптер не влияет на производительность мобильного устройства, ПК или ноутбука, к которому он подключен. Весящий всего 8 граммов, шумоподавляющий микрофонный адаптер ASUS AI включает в себя эксклюзивную технологию ASUS Hyper-Grounding для предотвращения электромагнитных помех.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров