Cooler Master MasterBox NR200 і NR200P: новий MINI-ITX корпус малого форм-фактору

Головна Новинки Cooler Master MasterBox NR200 і NR200P: новий MINI-ITX корпус малого форм-фактору
15.07.2020

Cooler Master оголошує про випуск нового корпусу Mini-ITX малого форм-фактору для ПК MasterBox NR200 і NR200P, спеціально розробленого для високопродуктивних ігрових ПК. Корпуси MasterBox NR200 і NR200P, здатні вмістити найбільші сучасні відеокарти і радіатор рідинного охолодження до 280 мм, при цьому об’єм самих корпусів складає всього 18 літрів. Все це робить їх ідеальними корпусами у реаліях світу корпусів малого форм-фактору.

MasterBox NR200 і NR200P - це два нових корпуси малого форм-фактору Mini-ITX, які можуть стати ідеальними відправними точками для збірки високопродуктивних комп'ютерів. І MasterBox NR200, і NR200P мають однаковий об'єм у 18 літрів, що відносить їх до категорії корпусів малого форм-фактору. Незважаючи на компактність корпусів, ефективне використання простору в NR200 і NR200P дозволяє їм вміщати компоненти стандартних розмірів, такі як процесорні кулери висотою до 157 мм, трьослотову відеокарту довжиною 330 мм, два 120 мм вентилятори з верхнім кріпленням і радіатори з рідинним охолодженням довжиною до 280 мм для охолодження навіть найпотужніших, теплопровідних систем.

Серія NR200 також служить відмінною відправною точкою для створення потужних систем малого форм-фактору. Поряд з неперевершеною сумісністю компонентів стандартних розмірів, серія NR200 полегшує процес користування завдяки своїй компоновці, яка імітує традиційний настільний ПК, з тією лише різницею, що блок живлення тут розташований на передній панелі. Цей знайомий всім варіант розміщення комплектуючих полегшує перехід від великої башти до корпусу малого форм-фактору для новачків. Будь-яка панель може бути легко видалена, завдяки чому відкривається зручний доступ до внутрішньої частини корпусу під будь-яким кутом, це будо продумано спеціально для того, щоб зробити установку різних компонентів простішою і швидшою.

Cooler Master MasterBox NR200

Cooler Master MasterBox NR200P

І NR200, і NR200P мають можливість встановлення відеокарти вертикально, завдяки використанню роз'ємів PCI. NR200P спеціально поставляється разом з перехідною платою PCI-E, яка дозволяє встановлювати відеокарту вертикально. NR200 і NR200P оснащені достатньою вентиляцією майже з усіх боків корпусу для забезпечення високої прохідності повітряного потоку, але NR200P також поставляється у комплектації із боковою панеллю із загартованого скла для користувачів, які полюбляють похвалитися внутрішньою комплектацією свого комп'ютера, що робить дану модель корпусу малого форм-фактору ПК є максимально гнучкою та відповідаючою будь-яким примхам користувача вже «з коробки».

Обмежені розміри, необмежені можливості

В той час як NR200 представляє собою орієнтований на продуктивність і в той же час більш доступний варіант корпусу ПК, NR200P включає в себе безліч функцій, спрямованих на задоволення користувачів як початкового рівня, так і ентузіастів з будь-якими примхами. NR200P поставляється у комплектації з можливістю вибору сталевої вентильованої бічної панелі для забезпечення ще кращого охолодження та вентиляції або у комплектації з прозорою бічною панеллю із загартованого скла, що надає можливість продемонструвати всю красу вашого звіра. Для вертикальної установки відеокарти у комплектацію включений PCI Riser.

Необмежені можливості охолодження

NR200 і NR200P можуть вмістити до 7 вентиляторів для будь-якої конфігурації охолодження. П'ять панелей з вентиляцією для забезпечення необмеженого повітряного потоку. Один 92 мм і один 120 мм вентилятор Sickleflow вже включені до комплектації. Компактна конструкція корпусу може ефективно вміщати процесорні кулери висотою до 157 мм і радіатори довжиною до 280 мм.

Підтримка трьослотової відеокарти

Можливість підтримки трьослотової відеокарти з максимальною довжиною 330 мм і максимальною шириною 156 мм, що дозволяє встановлювати у ПК високоякісні відеокарти. Задня панель містить слоти PCI для вертикальної установки (перехідний кабель PCI для NR200 продається окремо).

Зручний доступ без інструментів

Для легкого зняття всі зовнішні панелі та вентилятори зверху монтуються на поверхні за допомогою спеціальних штифтів, що полегшує швидкий доступ до внутрішніх елементів без використання інструментів.

Доступність на 360 градусів

Кожна панель і частина рами NR200 можуть бути демонтовані. Для закріплення деталей рами використовуються спеціальні гвинти, що дозволяють виконувати розборку корпусу таким чином, щоб можна було легко та зручно працювати з елементами всередині корпусу.

Декілька варіантів підтримки материнської плати

Сумісні з Mini-ITX і Mini DTX. Блок живлення може встановлюватися на передній панелі для надання додаткового простору для встановлення материнської плати з максимальним розміром 244 x 226 мм.

Вбудована підтримка охолодження

Два місця для помпи рідинного охолодження поряд з боковим і нижнім місцями кріплення радіатора дозволяють збирати потужні комплектації з рідинною системою охолодження всередині компактного корпусу.

Високоякісні матеріали

Товста сталь SGCC з матовим покриттям забезпечує довговічне використання.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів