ASUS анонсує сервер ESC4000A-E10 на базі NVIDIA A100 PCIe GPU

Головна Новинки ASUS анонсує сервер ESC4000A-E10 на базі NVIDIA A100 PCIe GPU
18.07.2020

ASUS ESC4000A-E10 - новий сервер GPU, що працює на базі GPU NVIDIA A100 PCIe і має розширення PCIe 4.0 та OCP 3.0 мережа.

Завдяки більш швидкій обчислювальній роботі та графічній роботі, ESC4000A-E10 призначений для прискорення та оптимізації центрів обробки даних для високого використання, забезпечуючи при цьому низьку загальну вартість володіння. ASUS продовжує розвивати тісне партнерство з NVIDIA, щоб забезпечити безпрецедентну продуктивність та гнучкість найефективніших у світі еластичних центрів обробки даних для AI, аналітики даних та високоефективних прикладних обчислень (HPC).

ASUS ESC4000A-E10 - це 2U GPU-сервер, що працює на процесорах AMD EPYC 7002 серії з односокетними процесорами, які забезпечують майже двократну продуктивність і чотирикратну можливість плаваючої точки порівняно з попереднім поколінням 7001. Призначений для додатків AI, HPC та віртуальної настільної інфраструктури (VDI) в центрах обробки даних або корпоративних середовищах, які потребують потужних ядер CPU, підтримку багатьох графічних адаптерів і більшої швидкості передачі даних, ESC4000A-E10 забезпечує оптимізовану роботу відеокарт з підтримкою до чотирьох двослотових або восьми однослотових графічних адапторів, включаючи новітні графічні процесори NVIDIA A100 PCIe, побудовані на архітектурі NVIDIA Ampere, Tesla T4 та Quadro GPU. Ця продуктивність також дає переваги для віртуалізації шляхом об'єднання ресурсів GPU у спільний пул, що дозволяє користувачам використовувати ресурси більш ефективними способами.

ASUS ESC4000A-E10 також має до 11 слотів PCIe 4.0 для розширення обчислень, графіки, зберігання та мереж. PCIe 4.0 забезпечує швидкість передачі даних до 16 ГТ / с - вдвічі більше пропускної здатності PCIe 3.0 - і забезпечує меншу витрату електроенергії, кращу масштабованість смуги руху та сумісність назад. ESC4000A-E10 підтримує мережеву карту інтерфейсу OCP 3.0, яка підтримує до 200 гігабітних Ethernet для задоволення потреб високопропускних програм. Завдяки гнучкому дизайну шасі, ESC4000A-E10 вміщує до восьми 3,5-дюймових або 2,5-дюймових  жорстких дисків, що швидко змінюються, чотири з яких можуть бути налаштовані як NVMe SSD.

Графічний процесор NVIDIA A100 Tensor Core забезпечує безпрецедентне прискорення та гнучкість для забезпечення роботи найвищоефективних у світі еластичних центрів обробки даних для AI, аналітики даних та додатків HPC. Як двигун платформи центру даних NVIDIA, A100 GPU забезпечує до 20 разів вищу продуктивність, ніж V100 GPU, і може ефективно масштабувати до тисяч GPU або бути розділеним на сім ізольованих екземплярів GPU з новою багатоінстанційною GPU (MIG).

Графічний процесор NVIDIA A100 оснащений технологією Tensor Core третього покоління, яка підтримує широкий спектр математичних точок, забезпечуючи єдиний прискорювач робочого навантаження для аналізу даних, тренінгів AI, висновку AI та HPC. Прискорення масштабування навантажень на одній платформі дає можливість еластичним центрам обробки даних динамічно налаштовуватися на зміну вимог навантаження на додаток. Це одночасно збільшує пропускну здатність і зменшує вартість центрів обробки даних.

У поєднанні з програмним забезпеченням NVIDIA, графічний процесор A100 прискорює всі основні фреймворки глибокого вивчення та аналізу даних та понад 700 програм HPC. NVIDIA NGC, центр для оптимізованих GPU контейнерів програмного забезпечення для AI та HPC, спрощує розгортання додатків, щоб дослідники та розробники могли зосередитись на розробці своїх рішень. ASUS також пропонує системи NGC-Ready, що працюють на A100, які створені для роботи з глибоким навчанням та машинним навчанням та перевірені на функціональність та працездатність стеку AI.

Будучи одним з ключових партнерів з OEM партнерів мережі NVIDIA (NPN), ASUS тісно співпрацює з NVIDIA, щоб допомогти клієнтам оптимізувати свої системи, розробляючи та виготовляючи апаратні системи з використанням графічних процесорів NVIDIA. Багато серверів ASUS - це готові до NVIDIA NGC системи, які перевірені на продуктивність та функціональність контейнерів NGC на голому металі та віртуальних серверах. ASUS продовжить розробляти більше рішень з NVIDIA, щоб клієнти могли легко задовольнити їхні вимоги з меншим часом, витраченим на вибір обладнання та програмного забезпечення.

Сервери ASUS забезпечують високу продуктивність та енергоефективність, що робить їх відмінним вибором для рішень центру обробки даних. Сервери ASUS 2P і 1P продовжують досягати високих позицій.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів