Зроби своє літо по-справжньому яскравим разом із Janod!

Головна Новинки Зроби своє літо по-справжньому яскравим разом із Janod!
21.07.2020

Не прогавте свій шанс поповнити колекцію новими дерев’яними іграшками від Janod. Літо в самому розпалі, а це значить саме час звернути увагу на новинки бренду, які точно не залишать вас байдужими. Асортимент величезний, а це значить, що ви точно знайдете щось саме для своєї малечі.

Отож зустрічайте та обирайте!

Пазл Janod «Місто» із 36 елементів

Код товару: J02659

Пазл "Місто" - оригінальний пазл для дітей від 4 років із зображенням міського пейзажу. Набір поміщений в квадратну крафтову коробку з ручкою. Коробка картонна, але при цьому дуже щільна та якісна, вона не прогинається навіть при сильному натисканні. Зібрана картинка має прямокутну форму.

У комплекті: деталі пазлу (36 шт), постер з картинкою, картонна валіза з ручкою.

Розмір зібраної картинки - 50 х 40 см. Такий пазл – це відмінний варіант подарунка на день народження дитини. Адже предмети цього набору сприяють розвитку моторики рук, поліпшенню уваги та пам'яті у дітей.

Рекомендований вік: 4+

Скарбничка Janod «Свинка» та «Кролик»

Код товару: J04653 (Свинка) та J04654 (Кролик)

Дерев'яна скарбничка для дітей Janod «Свинка»/«Кролик» - стильний дерев'яний аксесуар для зберігання своїх перших заощаджень. Ця скарбничка стане гарним доповненням інтер'єру дитячих кімнат.

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 12,5 х 11 х 12 см

Стільчик для ляльки Janod

Код товару: J05888

Дерев'яний стілець для ляльки французького бренду Janod серії Candy Chic в рожево-білих тонах здійснить мрії кожної дівчинки. Маленькі мами пізнають процес годування, граючи з ляльками відповідно до їх власної уяви. Симпатична подушка забезпечує зручну посадку для всіх ляльок.

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 22,5 х 27,5 х 52,5 см

Ліжечко для ляльки Janod

Код товару: J05889

Дерев'яне ліжечко для ляльки французького бренду Janod серії Candy Chic в рожево-білих тонах виконає мрії кожної дівчинки. Маленькі майбутні мами вивчать процес укладання дитини спати, граючи з ляльками відповідно до їх власної уяви. Симпатичний постільний комплект в золотий горошок входить в набір. Максимальний розмір ляльок 42 см.

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 49,4 x 29,9 x 29,9 см

Ігровий набір Janod «Чайний сервіз»

Код товару: J06596

Красиво розмальований дитячий чайний набір, що виготовлений з якісного металу та обов’язково стане відмінним доповненням до дитячої кухні.

Чайний набір має 14 аксесуарів: 4 металеві тарілки, 4 металеві чашечки, 1 металевий чайник з кришкою, 1 металевий піднос, 1 металева тарілка для торта, 4 дерев'яних печива,

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 22 х 22 х 2 см

Ігровий набір Janod «Овочі та фрукти»

Код товару: J06607

Приготуйте смачну закуску або сніданок для ваших близьких! Дерев'яні фрукти та овочі з можливістю «нарізки» (на липучках) стануть відмінним подарунком для найменших маленьких кухарів. Крім того, діти дізнаються як нарізати овочі, про види фруктів і овочів, їх кольори або смаки (кислий, солодкий тощо). Гра сприяє розвитку уяви, творчості, а особливо розвиває дрібну моторику в дитини. 

Ігровий набір містить: кабачок, моркву, помідор, ріпу, грушу, лимон, яблуко та полуницю. А також дошку, ніж і друшляк. 

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 20,3 х 13,3 х 10,5 см

Музичний інструмент Janod «Піаніно»

Код товару: J07622

Яскраве піаніно з натурального дерева від Janod для дітей від 3-х років. Музичний інструмент оснащений 18 клавішами. Деревина прекрасно оброблена та покрита яскравими фарбами на водній основі. Кольорові конфетті будуть привертати увагу дітей та водночас спонукати їх до імпровізації і грі, яка буде розвивати сприйняття звуків і тактильні відчуття. 

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 32.5 x 24.5 x 29 см

Толокар Janod «Хом'як»

Код товару: J08050

Дерев'яний толокар «Хом'як» - це красива та модна іграшка. Толокар оснащений гумовими колесами, знімною подушкою для сидіння, а ручки мають бічний захист для запобігання травм дитини. Водночас всередині толокара є місце для зберігання речей, де дитина може заховати свої іграшки. Толокар призначений для розвитку рухових навичок і балансу. 

Рекомендований вік: 1+

Розмір: 43 х 29,5 х 33 см

Пазл навчальний Janod «Динозаври»

Код товару: J02679

Ця дивовижна гігантська освітня картонна головоломка дозволить вашій дитині дізнатися всі основні види динозаврів. У комплекті 200 елементів, а також 50 картонних тварин, які також повинні бути зібрані.  

Рекомендований вік: 6 +

Розмір: 99 х 69 см

Пазл навчальний Janod «Тіло людини»

Код товару: J02681

4 велетенські пазли на тему - тіло людини: 1 пазл двосторонній пазл хлопчик / дівчинка (50 ел.); 1 пазл вивчення органів (75 ел.); 1 пазл скелет (100 ел.). Пазли в зібраному вигляді мають висоту 1 метр і допомагають дітям краще зрозуміти тіло людини. Пазл включає в себе детальні освітні карти, щоб дізнатися про різні частини тіла людини. 

Рекомендований вік: 5 +

Розмір: 45 х 100 см

Пірамідка Janod Sweet Cocoon «Камені»

Код товару: J04401

Пірамідка підходить для збірки, складання, а також для тренування балансу. Кожен дерев'яний кубик має гладку поверхню.

Набір містить 20 дерев'яних "каменів" різних форм та розмірів. 

Рекомендований вік: 2 +

Розмір: 12 х 2,5 х 6 см

Розвиваюча гра Janod Sweet Cocoon «Собачка»

Код товару:  J04421

Дерев'яна іграшка Janod серії Sweet Cocoon «Собачка», за допомогою якої дитина може вивчати форми та кольору. Гарна дерев'яна собака виконана в пастельних тонах, тіло собаки утворено за допомогою обертових частин, на яких нанесено зображення основних форм. Дивовижна іграшка для тренування координації очей та рук при вивченні форм і кольорів. 

Рекомендований вік: 2+

Розмір: 26,4 х 9,9 х 14,7 см

Розвиваюча іграшка Janod Pure «Музичний столик»

Код товару: J05164

Дерев'яний музичний столик Janod серії Pure призначений для маленьких музикантів. Музичний набір включає в себе: дзвін, барабан / бубон, тарілки, брязкальце, дерев'яний молоток. Інструменти підтримують розвиток музичного слуху і відчуття ритму у дітей. 

Рекомендований вік: 1+

Розмір: 30,5 х 16,5 х 14,8 см

Ігровий набір для сніданку Janod

Код товару: J06599

Дерев'яна кавоварка Janod - гарна іграшка для рольових ігор. Разом з кавоваркою в упаковці ви знайдете 14 аксесуарів, необхідних для приготування сніданку: 2 чашки з тарілкою, цукор, чайні ложки, кавові капсули, круасан та іншу випічку. Завдяки цим аксесуарам маленькі кухарі відчуватимуть себе професіоналами під час приготування сніданку. Дитяча кавоварка має регульований рівень тиску "води", в неї можна вставити капсули, а діти можуть приготувати справжню каву. Завдяки цій дерев'яній іграшці розвивається дитяча уява, дрібна моторика і діти стають ближче до світу дорослих. 

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 10,5 х 10,1 х 20,5 см

Крісло-гойдалка Janod «Слон»

Код товару: J08024

Відправляйтеся зі своїми дітьми на уявну прогулянку на слоні! Сіро-блакитний дерев'яний слон-качалка виготовлений з масиву дерева. Новий безпечний дизайн і ідеальний розмір роблять це крісло-гойдалку безпечною іграшкою для дитини завдяки бортикам, які є в комплекті.

Рекомендовані вік: 1+

Розмір: 76 х 33,5 х 49,5 см

Розвиваюча гра Janod Вага

Код товару: J05063

Дерев'яний балансир-головоломка з інструкціями. Дитина повинна скласти кольорові кубики відповідно до інструкції. Однак це потрібно зробити в правильному порядку, щоб балансир не дуже сильно відхилявся в одну сторону і не торкався робочої поверхні, на якій розташована іграшка. Таким чином, діти можуть з'ясувати, що важче, а що легше. Відмінна вправа, яка розважає та розвиває у дитини навички ручної праці, спостереження, вивчення кольорів та ваги. Крім того, вона вчить терпінню і просторового сприйняття, що дуже важливо для дітей в цьому віці.

Іграшка містить 5 двосторонніх інструкцій, дерев'яний балансир, 16 кольорових кубиків і прямокутників різних розмірів.

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 23 х 8 х 5,5 см

Сортер Janod «Вивчаємо колір»

Код товару: J05066

Дерев'яна іграшка для вставки і сортування по шаблонах Janod з серії Learning Toys. Мета гри - правильно кинути елемент в контейнер, згідно з відповідним зображенням на основі шаблону. 

Рекомендований вік: 2+

Розмір: 31 х 8 х 8,2 см

Розвиваюча гра Janod «Танграм»

Код товару: J05070

Дерев'яна іграшка «Танграм» захопить кожного малюка. Розважайте своїх дітей, складаючи картини з дерев'яних частин за шаблоном або відповідно до вашої власної уяви. Ідеальна гра для вивчення кольорів, форм і розвитку просторового бачення.

Набір містить 25 карток з шаблонами, 7 дерев'яних фігурок і одну дерев'яну рамку для складання. 

Рекомендований вік: 2+ Розмір: 18 х 18 х 2,8 см

Магнітна карта Janod «Сонячна система»

Код товару: J05462

Ця дерев'яна підвісна дошка-основа ідеально підходить для того, щоб малюк міг вивчити карту сонячної системи.

Набір має 20 великих магнітів, 10 з яких відповідають планетам і зіркам нашої сонячної системи. Він також включає в себе: лист наклейок для ідентифікації всіх планет в нашій галактиці, освітній плакат з назвою та діаметром планет і їх відстанню від Сонця. 

Рекомендований вік: 7 + 

Діаметр карти: 50 см

Набор для творчості Janod «Наклейки Пікселі»

Код товару: J07884

Цей креативний набір дозволяє зробити гарні прикраси, щоб персоналізувати вашу сумку, блокнот або ноутбук! Для цього просто наклейте міні-стрази на прозорі наклейки і нанесіть готове зображення на будь-який предмет.

Цей набір містить: 7 стікерів, 750 міні-страз, 1 лоток, 1 стилус. 

Рекомендований вік: 7 +

Розмір картинки: 5 х 7 см

Скретч-маски Janod «Вечірка»

Код товару: J07890

Набір для творчості Janod «Маски для вечірки» розвиває у дітей дрібну моторику, терпіння та увагу до деталей. Творчий набір дозволяє зробити 5 масок, використовуючи техніку зшкрябування, а завершивши, можна прикріпити гумку або шпагат. І карнавал може починатися! Принцип створення масок дуже простий: кожна маска покрита чорним кольором, під якими знаходяться кольорові чорнила.

Рекомендований вік: 5 +

Розмір: 20,8 х 24,5 см

Скретч-картки Janod «Поні та єдинороги»

Код товару: J07895

Творчий набір для створення зображень конячок і поні. За допомогою такого набору у дітей розвивається дрібна моторика, терпіння та увага до деталей. Принцип дуже простий: кожна карта покрита кольоровими чорнилами, які потрібно видряпати.

В упаковці 5 карток з різними зображеннями принцес, 1 дерев'яна паличка для зішкрябування.

Рекомендований вік: 7 +

Розмір: 20,8 х 24,5 см

Магнітна гра Janod «Емоції»

Код товару: J08038

Завдання дітей в цій грі полягає в тому, щоб розпізнати емоцію по карткам з різними емоційними ситуаціями. А потім правильно додати і з'єднати магнітні особи з емоціями на дерев'яній дошці, надіти футболку і вибрати їм правильний смайлик з емоціями. 

Набір містить 27 магнітів, 20 ілюстрованих карток, які показують різні емоційні ситуації і 1 магнітну дерев'яну дошку-основу. 

Рекомендований вік: 2+

Розмір: 32 х 4 х 32 см

Двосторонній мольберт Janod (зелений)

Код товару: J09632

Дивовижний мольберт з натурального дерева від Janod - ідеально підходить для навчання та розвитку творчості дітей. У наборі є безліч аксесуарів: 6 кольорових круглих магнітів, магнітну лінійку, крейда (10 шт.), маркер, рулон паперу, губка. Висота мольберта регулюються в діапазоні від 91 до 126 см. Розмір робочої поверхні: 47х47,5 см.

Розвиваючий набір допоможе дитині вивчити абетку, цифри, слова, а також основи математики. Також набір допоможе дитині підготуватися до школи і буде сприяти розвитку творчості. Мольберт виготовлений з натурального дерева, воно якісно оброблене та безпечне. 

Рекомендований вік: 3+

Розмір: 58 x 65 x 126 см

 

Ми впевнені в тому, що ви вже точно знаєте, чим порадувати малечу та як з користю провести літні канікули. Безпечність, екологічність, яскравість та розвиток - це все про іграшки Janod.

Тому не гайте часу та замовляйте яскраві новинки, які так сподобаються вашим малюкам!

Товари з публікації
код товару: J05888
1699 грн*
є в наявності
Дерев'яний стілець для ляльки французького бренду Janod серії Candy Chic в рожево-білих тонах здійснить мрії кожної дівчинки. Маленькі мами пізнають процес годування, граючи з ляльками відповідно до їх власної уяви. Симпатична подушка забезпечує зручну посадку для всіх ляльок. Рекомендований вік: 3+. Розмір: 22,5 х 27,5 х 52,5 см.
код товару: J02681
1499 грн*
є в наявності
4 велетенські пазли на тему - тіло людини: 1 пазл двосторонній пазл хлопчик/дівчинка (50 ел.); 1 пазл вивчення органів (75 ел.); 1 пазл скелет (100 ел.). Пазли в зібраному вигляді мають висоту 1 метр і допомагають дітям краще зрозуміти тіло людини. Пазл включає в себе детальні освітні карти, щоб дізнатися про різні частини тіла людини. Рекомендований вік: 5 +; розмір: 45 х 100 см.
код товару: J05889
2199 грн*
є в наявності
Дерев'яне ліжечко для ляльки французького бренду Janod серії Candy Chic в рожево-білих тонах виконає мрії кожної дівчинки. Маленькі майбутні мами вивчать процес укладання дитини спати, граючи з ляльками відповідно до їх власної уяви. Симпатичний постільний комплект в золотий горошок входить в набір. Максимальний розмір ляльок 42 см. Рекомендований вік: 3+. Розмір: 49,4 x 29,9 x 29,9 см.
код товару: J05462
1199 грн*
є в наявності
Ця дерев'яна підвісна дошка-основа ідеально підходить для того, щоб малюк міг вивчити карту сонячної системи. Набір має 20 великих магнітів, 10 з яких відповідають планетам і зіркам нашої сонячної системи. Він також включає в себе: лист наклейок для ідентифікації всіх планет в нашій галактиці, освітній плакат з назвою та діаметром планет і їх відстанню від Сонця. Розмір: 50 см, рекомендований вік: 7+.
код товару: J04654
899 грн*
є в наявності
Дерев'яна скарбничка для дітей Janod «Кролик» - стильний дерев'яний аксесуар для зберігання своїх перших заощаджень. Ця скарбничка стане гарним доповненням інтер'єру дитячих кімнат. Рекомендований вік: 3+. Розмір: 12,5 х 11 х 12 см.
код товару: J04653
899 грн*
є в наявності
Дерев'яна скарбничка для дітей Janod «Свинка» - стильний дерев'яний аксесуар для зберігання своїх перших заощаджень. Ця скарбничка стане гарним доповненням інтер'єру дитячих кімнат. Рекомендований вік: 3+. Розмір: 12,5 х 11 х 12 см.
код товару: J05070
немає в наявності
Дерев'яна іграшка «Танграм» захопить кожного малюка. Розважайте своїх дітей, складаючи картини з дерев'яних частин за шаблоном або відповідно до вашої власної уяви. Ідеальна гра для вивчення кольорів, форм і розвитку просторового бачення. Набір містить 25 карток з шаблонами, 7 дерев'яних фігурок і одну дерев'яну рамку для складання. Рекомендований вік: 2+. Розмір: 18 х 18 х 2,8 см.
код товару: J05066
1399 грн*
немає в наявності
Дерев'яна іграшка для вставки і сортування по шаблонах Janod з серії Learning Toys. Мета гри - правильно кинути елемент в контейнер, згідно з відповідним зображенням на основі шаблону. Рекомендований вік: 2+. Розмір: 31 х 8 х 8,2 см.
код товару: J07884
немає в наявності
Цей креативний набір дозволяє зробити гарні прикраси, щоб персоналізувати вашу сумку, блокнот або ноутбук! Для цього просто приклейте міні-стрази на прозорі наклейки і нанесіть готове зображення на будь-який предмет. Цей набір містить: 7 стікерів, 750 міні-страз, 1 лоток, 1 стилус. Рекомендований вік: 7 +; розмір картинки: 5 х 7 см.
код товару: J07890
немає в наявності
Набір для творчості Janod «Маски для вечірки» розвиває у дітей дрібну моторику, терпіння та увагу до деталей. Творчий набір дозволяє зробити 5 масок, використовуючи техніку зшкрябування, а завершивши, можна прикріпити гумку або шпагат. І карнавал може починатися! Принцип створення масок дуже простий: кожна маска покрита чорним кольором, під якими знаходяться кольорові чорнила. Рекомендований вік: 5 +. Розмір: 20,8 х 24,5 см.
код товару: J07895
немає в наявності
Творчий набір для створення зображень конячок і поні. За допомогою такого набору у дітей розвивається дрібна моторика, терпіння та увага до деталей. Принцип дуже простий: кожна карта покрита кольоровими чорнилами, які потрібно видряпати. В упаковці 5 карток з різними зображеннями принцес, 1 дерев'яна паличка для зішкрябування. Рекомендований вік: 7 +. Розмір: 20,8 х 24,5 см.
код товару: J09632
немає в наявності
Дивовижний мольберт з натурального дерева від Janod - ідеально підійде для навчання і розвитку творчості дітей. У наборі - безліч аксесуарів: 6 кольорових круглих магнітів, магнітну лінійку, крейда (10 шт.), Маркер, рулон паперу, губка. Висота мольберта регулюються в діапазоні від 91 до 126 см. Розмір робочої поверхні: 47х47,5 см. Розвиваючий набір допоможе дитині вивчити абетку, цифри, слова, а також основи математики. Також набір допоможе дитині підготуватися до школи і буде сприяти розвитку творчості. Мольберт виготовлений з натурального дерева, воно якісно оброблене і безпечне. Рекомендований вік: 3+; розмір: 58 x 65 x 126 см.
код товару: J08038
899 грн .
немає в наявності
Завдання дітей в цій грі полягає в тому, щоб розпізнати емоцію по карткам з різними емоційними ситуаціями. А потім правильно додати і з'єднати магнітні особи з емоціями на дерев'яній дошці, надіти футболку і вибрати їм правильний смайлик з емоціями. Набір містить 27 магнітів, 20 ілюстрованих карток, які показують різні емоційні ситуації і 1 магнітну дерев'яну дошку-основу. Рекомендований вік: 2+. Розмір: 32 х 4 х 32 см.
код товару: J05063
немає в наявності
Дерев'яний балансир-головоломка з інструкціями. Дитина повинна скласти кольорові кубики відповідно до інструкції. Однак це потрібно зробити в правильному порядку, щоб балансир не дуже сильно відхилявся в одну сторону і не торкався робочої поверхні, на якій розташована іграшка. Таким чином, діти можуть з'ясувати, що важче, а що легше. Відмінна вправа, яка розважає та розвиває у дитини навички ручної праці, спостереження, вивчення кольорів та ваги. Крім того, вона вчить терпінню і просторового сприйняття, що дуже важливо для дітей в цьому віці. Іграшка містить 5 двосторонніх інструкцій, дерев'яний балансир, 16 кольорових кубиків і прямокутників різних розмірів. Рекомендований вік: 3+. Розмір: 23 х 8 х 5,5 см.
код товару: J08050
немає в наявності
Дерев'яний толокар «Хом'як» - це красива та модна іграшка. Толокар оснащений гумовими колесами, знімною подушкою для сидіння, а ручки мають бічний захист для запобігання травм дитини. Водночас всередині толокара є місце для зберігання речей, де дитина може заховати свої іграшки. Толокар призначений для розвитку рухових навичок і балансу. Рекомендований вік: 1+. Розмір: 43 х 29,5 х 33 см.
код товару: J06596
1259 грн*
немає в наявності
Красиво розмальований дитячий чайний набір, що виготовлений з якісного металу та обов’язково стане відмінним доповненням до дитячої кухні. Чайний набір має 14 аксесуарів: 4 металеві тарілки, 4 металеві чашечки, 1 металевий чайник з кришкою, 1 металевий піднос, 1 металева тарілка для торта, 4 дерев'яних печива, Рекомендований вік: 3+. Розмір: 22 х 22 х 2 см.
код товару: J04421
немає в наявності
Дерев'яна іграшка Janod серії Sweet Cocoon «Собачка», за допомогою якої дитина може вивчати форми та кольору. Гарна дерев'яна собака виконана в пастельних тонах, тіло собаки утворено за допомогою обертових частин, на яких нанесено зображення основних форм. Дивовижна іграшка для тренування координації очей та рук при вивченні форм і кольорів. Рекомендований вік: 2+. Розмір: 26,4 х 9,9 х 14,7 см.
код товару: J08024
немає в наявності
 
Відправляйтеся зі своїми дітьми на уявну прогулянку на слоні! Сіро-блакитний дерев'яний слон-качалка виготовлений з масиву дерева. Новий безпечний дизайн і ідеальний розмір роблять це крісло-гойдалку безпечною іграшкою для дитини завдяки бортикам, які є в комплекті. Рекомендовані вік: 1+. Розмір: 76 х 33,5 х 49,5 см.
код товару: J04401
1399 грн*
немає в наявності
Пірамідка підходить для збірки, складання, а також для тренування балансу. Кожен дерев'яний кубик має гладку поверхню. Набір містить 20 дерев'яних "каменів" різних форм та розмірів. Рекомендований вік: 2 +; розмір: 12 х 2,5 х 6 см.
код товару: J07622
немає в наявності
Яскраве піаніно з натурального дерева від Janod для дітей від 3-х років. Музичний інструмент оснащений 18 клавішами. Деревина прекрасно оброблена та покрита яскравими фарбами на водній основі. Кольорові конфетті будуть привертати увагу дітей та водночас спонукати їх до імпровізації і грі, яка буде розвивати сприйняття звуків і тактильні відчуття. Розмір: 32.5 x 24.5 x 29 см.
код товару: J02679
немає в наявності
Ця дивовижна гігантська освітня картонна головоломка дозволить вашій дитині дізнатися всі основні види динозаврів. У комплекті 200 елементів, а також 50 картонних тварин, які також повинні бути зібрані. Розмір: 99 х 69 см, рекомендований вік: 6 +.
код товару: J02659
немає в наявності
Пазл "Місто" - оригінальний пазл для дітей від 4 років із зображенням міського пейзажу. Набір поміщений в квадратну крафтову коробку з ручкою. Коробка картонна, але при цьому дуже щільна та якісна, вона не прогинається навіть при сильному натисканні. Зібрана картинка має прямокутну форму. У комплекті: деталі пазлу (36 шт), постер з картинкою, картонна валіза з ручкою.
код товару: J06607
1499 грн*
немає в наявності
Приготуйте смачну закуску або сніданок для ваших близьких! Дерев'яні фрукти та овочі з можливістю «нарізки» (на липучках) стануть відмінним подарунком для найменших маленьких кухарів. Крім того, діти дізнаються як нарізати овочі, про види фруктів і овочів, їх кольори або смаки (кислий, солодкий тощо). Гра сприяє розвитку уяви, творчості, а особливо розвиває дрібну моторику в дитини. Ігровий набір містить: кабачок, моркву, помідор, ріпу, грушу, лимон, яблуко та полуницю. А також дошку, ніж і друшляк. Рекомендований вік: 3+. Розмір: 20,3 х 13,3 х 10,5 см.
код товару: J06599
1499 грн*
немає в наявності
Дерев'яна кавоварка Janod - гарна іграшка для рольових ігор. Разом з кавоваркою в упаковці ви знайдете 14 аксесуарів, необхідних для приготування сніданку: 2 чашки з тарілкою, цукор, чайні ложки, кавові капсули, круасан і інша випічка. Завдяки цим аксесуарам маленькі кухарі відчуватимуть себе професіоналами при приготуванні сніданку. Дитяча кавоварка має регульований рівень тиску "" води "", в неї можна вставити капсули, а діти можуть приготувати справжню каву. Завдяки дерев'яній іграшці розвивається дитяча уява, дрібна моторика і діти стають ближче до світу дорослих. Рекомендований вік: 3+. Розмір: 10,5 х 10,1 х 20,5 см.
код товару: J05164
1799 грн*
немає в наявності
Дерев'яний музичний столик Janod серії Pure призначений для маленьких музикантів. Музичний набір включає в себе: дзвін, барабан / бубон, тарілки, брязкальце, дерев'яний молоток. Інструменти підтримують розвиток музичного слуху і відчуття ритму у дітей. Рекомендований вік: 1+. Розмір: 30,5 х 16,5 х 14,8 см.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів