Корпус формату mid-tower S300 TG від Thermaltake

Головна Новинки Корпус формату mid-tower S300 TG від Thermaltake
20.07.2020

Корпус формату mid-tower S300 TG від Thermaltake – це уособлення конструкції шасі, що відкриває широкий спектр можливостей по збірці ПК різного ступеню складності, які завжди будуть виглядати естетично і привабливо.

Що можна сказати про S300 TG? Це представник нового покоління корпусів, що поєднує у собі:

Компактний та елегантний дизайн. Повністю металеве шасі з бічною панеллю з загартованого скла і гладкою передньою панеллю.

Спеціальний вбудований кожух для БЖ. Що дозволить поліпшити вентиляцію всередині корпусу і приховати невикористовувані кабелі від блоку живлення (БЖ). Загальне внутрішнє наповнення  вашого ПК буде виглядати максимально акуратно та естетично.

Вертикальна установка VGA. Завдяки запатентованій системі кріплення 7 PCI-E слотів, у даній моделі корпусу є можливість вертикальної установки відеокарти.

Захист від пилу. Що відбувається за рахунок 3-х пилових фільтрів: верхнього і бічного, що кріпляться на магнітах, та нижнього, який має висувну конструкцію.

Велика місткість. У корпуса один вбудований вентилятор 120 мм ззаду. Можна встановити процесорний кулер висотою до 170 мм, відеокарти довжиною до 360 мм (якщо не встановлено резервуар) і блок живлення довжиною до 200 мм. Додатково за бажанням можна встановити до трьох 140/120 мм або двох 200мм вентиляторів спереду і до трьох 120 мм вентиляторів або радіатор розміром 360 мм зверху. У конструкції корпусу також присутні: 1 порт USB 3.0 і 2 порти USB 2.0, а також аудіороз'єми для підключення мікрофону і навушників.

Корпус S300 TG має спеціальний сертифікат відповідності Tt LCS і підходить для установки систем рідинного охолодження (СРО) від початкового рівня (системи типу «все в одному») до складних кастомних систем.

Корпус преміум-класу S300 TG - відповідає найвищим вимогам дизайну, ергономіки, якості виготовлення та охолодження.

S300 TG від Thermaltake - це вибір справжніх комп'ютерних ентузіастів, які самі вирішують, якими мають бути та як повинні виглядати ПК їх мрії.

Більше характеристик цієї та інших моделей серії S від Thermaltake можна знайти - за посиланням.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів