HTC VIVE - новинки вже на складі

Главная Новинки HTC VIVE - новинки вже на складі
24.07.2020

Вже в наявності новинки від HTC VIVE: HTC VIVE PRO FULL KIT EYE (2.0) та HTC VIVE COSMOS Elite.

Система віртуальної реальності HTC VIVE PRO FULL KIT EYE (2.0) Blue-Black 99HARJ010-00 

Для бізнесу!

Це оновлена систма HTC VIVE PRO FULL KIT + ТЕХНОЛОГІЯ ТОЧНОГО ВІДСТЕЖЕННЯ ОЧЕЙ

Vive Pro Eye VR система призначена для задоволення потреб найвимогливіших комерційних клієнтів. Поліпшите моделювання, розуміння і обробку за допомогою технології точного відстеження очей, яка дозволяє вам бачити те, що бачать ваші користувачі, і діяти відповідно.

Відстеження та аналіз руху очей, увага і фокус. Створення більш захоплюючих віртуальних симуляцій. Отримати уявлення про продуктивність користувачів і взаємодії. Поліпшення сценаріїв навчання. Відкрийте двері до більш глибокого аналізу даних (необхідна підтримка функції контентом).

Полегшений введення даних і навігація. Використання контролерів стало необов'язковим. Перетворіть VR в більш інтуїтивний досвід. Використовуйте навігацію по меню за допомогою погляду.

Система віртуальної реальності HTC VIVE COSMOS Elite 99HART008-00

Для захоплюючого геймінгу!

Зовнішнє стеження. Точні рухи. Елітна продуктивність для геймерів PC-VR.

Трекінг базовими станціями Базова станція 1.0 генерує точне зовнішнє відстеження. Помах, удар і обертання - з високою точністю.

Кристально чиста графіка. Насолоджуйтесь найвищою візуальною роздільною здатністю VIVE і мінімізованим" screen-door "ефектом (ефект "маскитной сітки"). Дивіться на деталізовані світи так, як вони повинні бути видні.

Flip-up дизайн.  Легко переходьте від реальності до віртуальної реальності за допомогою Flip-up дизайну-і все це без шкоди для вашої подорожі по віртуальній реальності.

Звук, який розбурхує уяву. Багатий стереозвук вбудований в регульовані навушники. Випробуйте крутий звук під час своїх VR пригод.

Меню
Каталог товаров
Каталог товаров