Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 — повнокольорові БФП для шанувальників високих технологій

Головна Новинки Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 — повнокольорові БФП для шанувальників високих технологій
31.07.2020

Повнокольорові БФП Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 формату A3 присутні на ринку не перший рік. Пристрої були неодноразово відзначені нагородами Buyers Laboratory і вже встигли сподобатися багатьом замовникам. Хотілося б ще раз наголосити ключові особливості цих пристроїв.

Завдяки модульній архітектурі БФП Xerox Versalink масштабуються під потреби будь-якого офісу завдяки широкому вибору лотків для настільної і підлогової установки, фінішних опцій і високій якості друку. Працюючи на оновленій платформі Xerox ConnectKey, пристрої мають інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, функціями індивідуальних налаштувань для користувача і розширеними можливостями інтеграції в офісну інфраструктуру. Сукупність цих характеристик перетворює ці пристрої зі звичайної периферійної техніки в справжніх бізнес-асистентів.

Моделі Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 призначені для створення точних копій цифрових, попередньо оцифрованих або паперових оригіналів. Висока якість друку забезпечується завдяки роздільній здатності 1200 × 2400 dpi, що дозволить домогтися бездоганною чіткості мікротексту, дрібних графічних елементів та ілюстрацій. БФП оснащені модулями двостороннього друку і подачі оригіналів на сканування. Перше включення апарату легко виконується за допомогою графічної інструкції, а налаштувати мережеві параметри та інший функціонал допомагають прості підказки на панелі управління. Уже в базовій версії присутнє сканування як на email, так і безпосередньо в мережеві папки в більшості форматів, в тому числі в PDF з розпізнаним текстом, що дозволяє легко копіювати, шукати і індексувати дані без додаткового перекладу зображень в текстовий формат.

Щоб Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 підійшли компаніям з будь-якими потребами, розробники зробили архітектуру пристроїв модульної. Залежно від завдань робочої групи, БФП можуть поставлятися як в базовій настільній комплектації з лотками на 620 аркушів, так і з опціями, які можуть розширити загальну ємність подачі паперу аж до 5140 аркушів. Також в комплексі з пристроями можна встановити фінішне обладнання з функціями укладання, зшивання документів і створення брошур.

Як і всі пристрої серії VersaLink дані БФП виконані на платформі Xerox ConnectKey, що надає практично необмежені можливості по інтеграції апарату в інфраструктуру сучасного офісу. Вбудована система контролю доступу та обліку з гнучкою системою правил дозволяє створювати профілі використання апарату для конкретного користувача або навіть програми, з якої виконується друк.

Хоча БФП Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 призначені для загального користування, кожен авторизований користувач працює на них в персональному інтерфейсі і може налаштувати і зберегти потрібні програми із заздалегідь налаштованими під нього параметрами. При авторизації на апараті користувач побачить на сенсорному екрані іконки тільки тих функцій, до яких у нього є доступ, і може налаштувати їх конкретно під себе за допомогою звичних жестів, як при роботі з мобільними додатками: перетягування, перегортання і масштабування. На цьому схожість з мобільними пристроями не закінчується. Як і на смартфон, на БФП Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 можна встановити додатки з галереї Xerox App Gallery, які додають нові функції, необхідні користувачам. Якщо ж в галереї не знайдеться потрібних інструментів, партнери Xerox зможуть розробити їх на замовлення з урахуванням потреб компанії або робочої групи.

Де сучасні гаджети, там і обмін даними, що в умовах збільшення чисельності віддалених працівників, стає ще важливішим. Завдяки підтримці Google Drive, Microsoft OneDrive, Dropbox і інших хмарних сервісів, Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 спрощують віддалену роботу і знижують залежність компаній від власних серверів, що особливо корисно для малого і середнього бізнесу. БФП підтримують друк з мобільних платформ Android і iOS за допомогою технологій Apple AirPrint, Google CloudPrint і Mopria. Для зручності підключення БФП обладнаний модулем NFC.

Отже, БФП Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030 легко інтегруються в будь-яку робочу середу і адаптуються до потреб будь-якої компанії. Ці пристрої поєднують в собі зручний інтерфейс з індивідуальним настроюванням, широкий вибір конфігурацій, підтримку формату A3 і можливість кольорового друку з високою роздільною здатністю, що робить їх справжніми бізнес-асистентами для малих і середніх офісів.

Доречі, пристрої Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030  здивують своїх власників найкращою в своєму класі вартістю відбитка - $0,004 в моно та $0,026 в кольорі, а роздрібні ціни стартують лише з $1410.

Технічні характеристики Xerox VersaLink C7020/C7025/C7030

  • Швидкість друку: до 20/25/30 стор./хв. в форматі A4
  • Процесор з тактовою частотою 1,05 ГГц
  • Об'єм оперативної пам'яті: 4 Гб
  • Жорсткий диск ємністю 320 Гбайт (опціональний)
  • Мережеві можливості: Ethernet 10/100/1000 Base-T, порт USB 3.0, Wi-Fi і Wi-Fi Direct при наявності опціонального комплекту Wi-Fi
  • Можливості контролера: єдина адресна книга, клонування конфігурації, попередній перегляд результатів сканування на екрані БФП, можливість розширення функціональності шляхом встановлення додатків з Xerox App Gallery, засіб стандартного обліку Xerox Standard Accounting Tool, доступ до функціональності апарату на основі ролей
  • Роздільна здатність друку: до 1200 × 2400 крапок на дюйм
  • Час друку першої сторінки: 9,4/9,4/7,3 с в кольоровому режимі і 7,2/7,1/5,6 с в монохромному режимі
  • Мови опису сторінок: PCL5e/PCL6/PDF/XPS/TIFF/JPEG/HP-GL/опціональний Adobe PostScript 3
  • Завантаження паперу: обхідний лоток - до 100 аркушів; лоток 1 - до 520 аркушів; окремо поставляються модулі від 520 до 2520 аркушів і подавач великої місткості на 2000 аркушів; максимальна ємність - 5140 листів
  • У базову конфігурацію входить автоподатчик документів на сканування (DADF) на 110 аркушів

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів