Титанічний потенціал SilverStone SST-ST80F-TI

Головна Новинки Титанічний потенціал SilverStone SST-ST80F-TI
07.08.2020

Якщо вам треба оновити систему та додати потужності, або убезпечити ваші сучасні комплектуючі від небажаних проблем – в нагоді стане актуальна пропозиція від SilverStone, а саме блоки живлення STRIDER рівня 80 PLUS Titanium.

З 2003 року SilverStone створює, вдосконалює та відшліфовує свої ідеї, технічні розробки, багато з яких на сьогодні являються світовими трендами, що змінили погляд на звичні речі та стали початком модних тенденцій. Все, що створює SilverStone – це модно, стильно, бездоганно та престижно.

Варто нагадати, що стандарт 80 Plus – це програма покращення енергетичної ефективності комп’ютерних блоків живлення. Блок живлення відповідає цьому стандарту, якщо його коефіцієнт корисної дії складає не менше 80% (діапазон навантаження 10…100%), при цьому коефіцієнт потужності 0.9 при стопроцентному навантаженні. Для зручності користувачів були створені позначки, за якими можливо ідентифікувати блок живлення по стандарту 80 Plus. Межу 80% розробники блоків живлення швидко подолали. Стандарт був оновлений і доповнений сертифікацією Bronze, Silver, Gold – для блоків живлення з максимальною ефективністю, Platinum для ефективності вище 90% та Titanium з ККД до 96%.

Блок живлення SilverStone STRIDER SST-ST80F-TI (80+ Titanium) – це майже ідеальний перетворювач енергії.

Чому саме SilverStone STRIDER SST-ST80F-TI?

Блок живлення виготовлений на основі перевіреної компонентної бази, що гарантує надійність і стабільність роботи впродовж тривалого терміну експлуатації та дозволяє бути впевненим у бездоганній працездатності блоку та якісному живленню системи. Режим 24/7 при температурі 40℃ - це не випробовування, а реальність.

Блок для робочих, мультимедійних систем, ігрових станцій, має стандартні та компактні розміри.

80 PLUS Titanium сертифікація гарантує високу якість та допоможе заощадити електроенергію.

Конструкція блоку включає потужну одиночну шину + 12 В, це ідеально для майбутніх оновлень компонентів вищого класу або розгону. Стабілізація напруги ±3%, низький рівень коливань та шуму.

120 мм вентилятор забезпечує активне охолодження і працює безшумно. Блок живлення тихий, як для домашнього використання так і для офісу.

Модульне підключення кабелів допоможе заощадити місце в корпусі та додати сучасного вигляду вашій системі.

Цікавий факт: раніше сертифікація блоків живлення застосовувалась для продукції, що використовували виключно для серверних рішень та ОЕМ. SilverStone започаткував для роздрібного продажу використання одного із критеріїв вибору блока живлення - сертифікацію 80+. На сьогодні – це одна з головних характеристик блоку живлення, за якою визначають його рівень. Ця ідея стала світовим трендом.

Продукція SilverStone Technology Co - це високий рівень виконання і сучасні рішення, які заслуговують на увагу і високу оцінку в усьому світі.

Долучайтесь та обирайте краще!

Товари з публікації
код товару: SST-ST80F-TI
немає в наявності
 
Висока ефективність з сертифікатом 80 PLUS Titanium. Компактний дизайн з глибиною 150 мм для легкої інтеграції. Всі японські конденсатори. 100% модульні кабелі. 24/7 безперервної вихідної потужності з робочою температурою 40 ℃. Краща в своєму класі одиночна шина +12. Сувора регулювання напруги ± 3% і низький рівень шуму і шуму. Безшумний 120-мм вентилятор з мінімальною потужністю 18 дБА.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів