Новинка! Вже на складі стильний саундбар Trust Lino HD

Головна Новинки Новинка! Вже на складі стильний саундбар Trust Lino HD
17.08.2020

На складі ERC новинка - стильний саундбар Trust Lino HD Soundbar with Bluetooth.

Музика дійсно може виглядати і звучати добре - Trust Lino HD Soundbar with Bluetooth доводить це. Він має компактні розміри і стильний дизайн, та може похвалитися потужним стереозвуком, завдяки високоякісним динамікам, технології DSP і піковій потужності 80 Вт.

Цей саундбар ідеально підходить під будь-який телевізор, підсилює враження від кожного фільму, пісні чи гри. Ви також можете підключити Trust Lino HD до ПК, консолі, приставки, телефону, планшета та багатьох інших пристроїв.

Відтворюйте звук через Bluetooth або цифрові чи аналогові входи: в комплекті цифровий (S/PDIF-оптичний) та аудіокабель (3,5 мм). Має пульт дистанційного керування та сенсорні елементи на корпусі.

З Trust Lino HD ви зможете покращити свій аудіодосвід.

Товари з публікації
код товару: 23642_TRUST
немає в наявності
 
Trust Lino HD Soundbar - звукова панель для ТВ, ПК і мобільних пристроїв. Саундбар має компактні розміри і чудову якість звуку, упакований в стильний дизайн. Він може похвалитися потужним насиченим стереозвуком завдяки технології DSP і пікової потужністю 80 Вт, а також з 3 попередніми налаштуваннями звуку - для прослуховування музики, перегляду телевізора або перегляду фільму.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів