Thermaltake Pure 20 ARGB Sync Case Fan TT Premium Edition

Home New products Thermaltake Pure 20 ARGB Sync Case Fan TT Premium Edition

Ключові особливості вентилятора Pure 20 ARGB Sync:

  • 11 компресійних лопатей унікальної форми забезпечують ідеальний баланс між рівнем шуму та ефективністю охолодження.
  • Ультратиха гідравлічна вальниця. Для мінімізації рівня шуму і збільшення терміну служби приладу застосовується високоякісна вальниця з власним мастилом, а для запобігання протікання цієї змащувальної рідини, використовуються спеціальні сальники.
  • Антивібраційна система кріплення. Площадки для кріплення вентилятора до корпусу ПК виконані із пружного силікону, що дозволяє йому поглинати вібрації і знижує загальний рівень шуму роботи вентилятора.
  • 9 адресних світлодіодів з палітрою у 16,8млн. кольорів розташовані у центрі конструкції вентилятора для забезпечення максимальної рівномірності підсвітки лопатей, яку до того ж можна регулювати та налаштовувати за допомогою зручного ARGB контролера, що входить в комплект.

Або ж ви можете синхронізувати підсвітку вентилятора з підсвіткою ваших материнських плат, якщо вони підтримують технології ASUS Aura Sync, ASRock RGB LED, BIOSTAR Vivid LED DJ, GIGABYTE RGB Fusion та MSI Mystic Light Sync, за допомогою фірмового програмного забезпечення для відповідної материнської плати.

Thermaltake Pure 20 ARGB Sync Case Fan TT Premium Edition - це високопродуктивний і при цьому надзвичайно тихий вентилятор, який складається з компресійних лопатей, що створюють потужний повітряний потік, і надійної гідравлічної вальниці, яка позитивно впливає на довговічність служби вентилятора та забезпечує його тиху роботу!

Pure 20 ARGB Lightning Effects all (відео)

Menu
Products catalog
Products catalog