Нові відеокарти ROG Strix GeForce RTX30

Home New products Нові відеокарти ROG Strix GeForce RTX30
02.09.2020

Відеокарти серії ROG Strix GeForce RTX 30 відзначаються вдосконаленою систему охолодження, що дозволяє демонструвати рекордну продуктивність новим графічним процесорам з архітектурою NVIDIA Ampere.

Графічні процесори NVIDIA серії GeForce RTX 30 є другим поколінням RTX-процесорів, що поєднують у собі нові RT-ядра, тензорні ядра й потокові мультипроцесори, які забезпечують приголомшливі візуальні ефекти, неймовірно високу частоту кадрів і прискорену візуалізацію в іграх і професійних додатках. В основі графічних процесорів лежить архітектура NVIDIA Ampere, яка забезпечує зростання продуктивності на ват до 1,9 раза в порівнянні з попереднім поколінням GPU.

Відеокарти серії ROG Strix GeForce RTX 30 містять велику кількість інновацій у конструкції системи охолодження. Три вентилятори Axial-tech захищені новим кожухом із металевими елементами. У центральному вентиляторі з 13 лопатками використовується кільце-обмежувач повної висоти, яке допомагає вентилятору створювати підвищений статичний тиск і посилювати повітряний потік, що проходить між ребер радіатора до теплорозподільника графічного процесора. Два крайніх вентилятори мають по 11 лопатей і кільця-обмежувачі половинної висоти для поліпшеного бічного розсіювання й посилення потоку повітря, що проходить через радіаторну решітку. Турбулентність, створювана вентиляторами, мінімізується за рахунок обертання центрального вентилятора в протилежному напрямку відносно двох інших вентиляторів.

З урахуванням посиленого повітряного потоку було спеціально розроблено масивний радіатор, що заповнює більшу частину корпусу відеокарти товщиною 2,9 слота. Підвищенню ефективності перенесення теплоти від графічного чипа до радіатора сприяє технологія MaxContact, що означає високоточне полірування поверхні основи радіатора. Маючи більш гладку поверхнею, ніж у звичайних радіаторів, основа такого радіатора забезпечує збільшену площу контакту з мікросхемою, а значить і кращу передачу тепла. Крім системи охолодження вдосконалення торкнулися також елементної бази: високоякісні конденсатори, дроселі та силові модулі без проблем видають сотні ват потужності за лічені мілісекунди. У відеокартах серії ROG Strix GeForce RTX 30 використовуються компоненти Super Alloy Power II, пайка яких здійснюється за допомогою ексклюзивного автоматизованого виробничого процесу Auto-Extreme.

На нових відеокартах присутні роз’єми для підключення корпусних вентиляторів із ШІМ-регулюванням (технологія FanConnect II). Зміна їх швидкості здійснюється на основі температури центрального й графічного процесорів, що забезпечує додаткову подачу або відведення повітря для вимогливих до ресурсів додатків. Наявність апаратного перемикача Dual BIOS дозволяє ентузіастам швидко вибирати потрібний режим із налаштуваннями, що відповідають, наприклад, максимальній продуктивності або мінімальному шуму. Ще одна зручна у використанні функція – убудована схема моніторингу напруги, яка дозволяє відслідковувати напругу на шині блоку живлення. Ця швидка схема може розпізнати будь-які перехідні процеси, які призводять до значного падіння напруги на шині. У разі виявлення проблеми з електроживленням спалахує червоний світлодіод, що полегшує пошук причини збою.

Відеокарти відрізняються оновленим дизайном із підтримкою RGB-підсвічування, що налаштовується за допомогою утиліти Armory Crate. Додатковий рівень міцності надає пристрою металева рама, так само як і металева підсилювальна пластина зі зворотного боку пристрою. Підсилювальна пластина має широкий вентиляційний отвір, через який гаряче повітря від відеокарти відводиться витяжними корпусними вентиляторами. Під графічним процесором розміщено кріпильний кронштейн, що забезпечує постійний тиск між чипом та основою радіатора. Для захисту портів і надійного кріплення задня панель відеокарт виготовляється з нержавіючої сталі.

Нові відеокарти з графічними процесорами GeForce RTX 3090, 3080 і 3070 на базі архітектури NVIDIA Ampere відзначаються неперевершеною продуктивністю, спираючись на яку геймери зможуть досягти рекордної частоти кадрів у змагальних іграх і плавного ігрового процесу в іграх категорії AAA на максимальних налаштуваннях графіки.

Найближчим часом очікуйте нові відеокарти ROG Strix GeForce RTX30 у нас на складі!

Menu
Products catalog
Products catalog