Створіть незабутню атмосферу свята разом з акустичними системами Sony

Головна Новинки Створіть незабутню атмосферу свята разом з акустичними системами Sony
28.10.2020

Будьте впевнені, що ваша запальна вечірка запам’ятається надовго з акустичною системою MHC-V43D від Sony. Завдяки потужним динамікам та різнобарвному підсвічуванню, що синхронізується з тактом й ритмом музики, ваші гості не залишаться байдужими та будуть підривати танцмайданчик на повну.

Новинка вже доступна для замовлень зі складу ERC.

Акустична система Sony MHC-V43D

Аудіосистема Sony MHC-V43D має два потужні ріжкові високочастотні динаміки розраховані для великого простору. Тож будьте впевнені, що звук лунатиме всюди, де триває вечірка. А звужена конструкція з відбиттям басів забезпечує чітке звучання та скерований ритм низьких частот, який відчувається фізично навіть на великій відстані й у натовпі гостей. Водночас різнобарвні глибоко-сині й небесно-блакитні хвилі та яскраві червоні смуги відтворять незабутню атмосферу нічного клубу або музичного фестивалю.

Колонка MHC-V43D розкриє ще й ваші таланти. Наприклад, ви можете під’єднати до неї два мікрофони та підспівувати улюбленим трекам. Або влаштувати справжній рок-н-рольний виступ, під’єднавши гітару до одного з входів і використовувати аудіосистему як підсилювач. Виберіть один із трьох режимів: Clean для звичайного звуку, Overdrive для підсиленого гітарного звучання або Bass для бас-гітари. А коли ви завершите виступ мікрофони можна зручно зберігати у спеціальних тримачах. Крім того, аудіосистему MHC-V43D можна легко під’єднати до телевізора й отримувати нові враження від перегляду улюблених фільмів і телепередач, зокрема спортивних.

Технічні характеристики

  • Модель: MHCV43D.RU1
  • Об’ємний звук завдяки потужним високочастотним динамікам і динамікам середніх частот
  • Динаміки з підсвічуванням для вечірок
  • Розважайтеся та легко керуйте системою за допомогою жестів
  • Плейлист для вечірки та рейтинг у караоке в додатку Fiestable
  • LIVE SOUND - звук, наближений до живого виконання
  • Вбудований DVD-програвач із виходом HDMI ARC
  • BLUETOOTH 4.2
  • FM стерео

Товари з публікації
код товару: MHCV43D.RU1
12999 грн*
немає в наявності
Наповнюйте музикою весь простір вечірки завдяки об’ємному звуку з потужних високочастотних динаміків і динаміків середніх частот, а потім увімкніть кольорове підсвічування для вечірок і спалахи динаміків. Розважайтеся з плейлістами для вечірок і рейтингом у караоке в додатку Fiestable. Аудіосистема має міцну конструкцію із захисними пластинами та коліщатка для зручного транспортування.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів