НОВИНКА: сучасний корпус від ANTEC на основі платформи FLOW LUXURY

Home New products НОВИНКА: сучасний корпус від ANTEC на основі платформи FLOW LUXURY
05.11.2020

Компанія ANTEC пропонує асортимент корпусів, блоків живлення та охолодження, що задовольняє вимоги та потреби як початківців так і досвідчених професіоналів. Широкий спектр продукції та високий рівень її виконання, не залежно від складності – це те, що приваблює та є одним із основних критеріїв вибору продукції ANTEC.

ANTEC декілька десятків років поспіль активно співпрацює з геймерами-професіоналами, любителями та комп'ютерними ентузіастами. Фахівці ANTEC завжди не тільки використовували сучасні тенденції ринку для створення своїх продуктів, а й прислуховувались до точки зору користувачів.

Головний Темний Месник корпус ANTEC DA601 (Prime Dark Avenger), Темна Ескадра ANTEC DF (Dark Fleet), Шалений Темний Фантом корпус ANTEC DP301M (Dapper Dark Phantom), а разом це DARK League від ANTEC. Це той випадок, коли назва корпусу відображає його стиль. Темна Ліга від ANTEC – це корпуси, що об’єднує ідея створення сучасної комп’ютерної системи для геймінгу.

Корпус ANTEC DP502 FLUX Gaming

Пропонуємо вашій увазі новинку – корпус ANTEC DP502 FLUX Gaming. Виробник демонструє вдале поєднання сучасного дизайну із функціональними особливостями. Для корпусів із скляними панелями важливо, щоб компоненти системи не були перевантажені надмірним теплом і конструкція добре продувалась. Саме про це, в першу чергу, подбали досвідчені інженери ANTEC.

DP502 FLUX (Mid Tower) - це нове покоління сучасних корпусів ANTEC на платформі F-LUX (Flow Luxury), що забезпечить ефективну вентиляцію та активний обдув потужних компонентів системи

В комплекті п’ять вмонтованих вентиляторів: 3 x120 мм ARGB – на передній панелі, та по одному 120 мм вентилятору на задній панелі та спеціально відведеному місці над блоком живлення (в нижній частині корпусу).

Якщо необхідно, можливо встановити загалом до 9 вентиляторів та трьохсекційне рідинне охолодження на передню та верхню панелі.

Корпус оснащений двома рознімами USB 3.0, регулювання підсвічуванням можливо за допомогою вмонтованного LED-контролера, передбачена синхронізація кольорів із материнською платою, має по три 2,5-дюймових та 3,5-дюймових відсіки, сім слотів розширення та один зовнішній 3,5-дюймовий відсік.

Корпус розрахований на сучасні відеокарти довжиною до 405 мм, та охолодження для процесора висотою до 175 мм, додатково оснащений пиловими фільтрами та має спеціальне місце для впорядкування кабелів системи.

Пилові фільтри розташовані по периметру корпусу та убезпечують отвори від небажаного забруднення на верхній/передній/боковій та нижній панелях.

Ви зможете контролювати та спостерігати за роботою вашої потужної системи через бокову панель із загартованого скла, що легко демонтується при необхідності.

Antec Dark Phantom DP502 FLUX - The Ultimate Thermal Performance for Gaming Cases (відео)

Корпус Antec DF600 FLUX Gaming

Нагадаємо, що в нашому асортименті також представлена модель ANTEC DF600FLUX, що також базується на сучасній платформі FLOW LUXURY, має практично ідентичну комплектацію, але в ній відсутній зовнішній відсік та DF600FLUX має більш яскравий дизайн за рахунок прозорої передньої панелі.

Темна ліга від ANTEC – це вдале поєднання дизайну та сучасних ідей, втілення численних побажань користувачів в якісному та бездоганному виконанні.

Обирайте краще та отримуйте задоволення!

Products from publication
SKU: 0-761345-80060-0
out of stock
 
The DF600 FLUX mid-tower gaming case is well equipped with an industry-leading design of advanced ventilation, taking the Antec Dark league to the next generation.
SKU: 0-761345-80050-1
out of stock
 
The DP502 FLUX mid-tower gaming case is well equipped with an industry-leading design of advanced ventilation, taking the Antec Dark league gaming cases to the next generation.
Menu
Products catalog
Products catalog