Новинка: популярна модель корпусу ANTEC NX800 – в асортименті білий варіант

Home New products Новинка: популярна модель корпусу ANTEC NX800 – в асортименті білий варіант
13.11.2020

Широкий спектр продукції та високий рівень її виконання, не залежно від складності – це те, що приваблює та є одним із основних критеріїв вибору комп’ютерних складових від ANTEC. Компанія ANTEC пропонує асортимент корпусів, блоків живлення та охолодження, що задовольняє вимоги та потреби як початківців так і досвідчених професіоналів.

Пропонуємо новинку  - корпус ANTEC NX800 – білого кольору. Такий дизайн чудово пасує до сучасного інтер’єру та безперечно виглядає привабливо, майже фантастично.

Корпус ANTEC NX800 – це сама популярна модель серії NX, що достатньо відрізняється від багатьох подібних пропозицій. На перший погляд, стандартний ATX формат, в якому можливо розмістити материнські плати mini-ITX, mATX та ATX. Бокова панель із загартованого скла та сітка на передній панелі.

Але, безперечно, увагу привертають два 200 мм потужних вентилятори-велетня з ARGB підсвіченням, що встановлені попереду та активно продувають систему та 1х120 мм ARGB вентилятор на задній панелі.

Немає ніяких сумніви на рахунок охолодження компонентів. Виробник підготував місце для 6-ти вентиляторів 120 або 140 мм та передбачив наявність LED контролера, для керування світловими ефектами. Щодо системи водяного охолодження, ви без проблем можете планувати 360 мм радіатор на передню частину, 280 мм на гору та 140 мм на задню стінку.

Корпус оснащений двома пиловими магнітними фільтрами (на верхній на нижній панелях), які можливо легко демонтувати та почистити при необхідності.

ANTEC NX800 має достатньо місця для чотирьох накопичувачів 2,5 дюйма та трьох 3,5 дюйма, передбачено сім слотів розширення, можливість розмістити відеокарту довжиною до 350 мм, охолодження для процесора висотою до 180 мм та стандартний ATX блок живлення до 210 мм.

Сучасна ігрова система, унікальна робоча станція буде безперечно яскравим елементом інтер’єру в корпусі ANTEC NX800.

В асортименті є також класичний чорний корпус ANTEC NX800.

Пропонуємо доповнити комплект блоками живлення серії High Current Gamer 80+GOLD.

Блок живлення в корпусі прихований. Це важливо, якщо ви бажаєте зберегти стиль внутрішнього простору вашого комп’ютера у білій кольоровій гамі. Можете сміливо підбирати любий блок живлення, що підійде до вашої системи, не зважаючи на колір його корпусу.

ANTEC пропонує сучасний стиль та відмінний функціонал!

Долучайтесь та обирайте краще!

Products from publication
SKU: 0-761345-81080-7
out of stock
 
Destination: game; Enclosure type: Mid Tower; Form factor: E-ATX, ATX, micro-ATX, ITX; Dimensions (HxWxD): 500 х 230 х 470; Case color: black; Internal compartments 3,5": 3 pcs; Optional: tempered glass side panel;
SKU: 0-761345-81082-1
out of stock
 
The NX800 White mid-tower gaming case effortlessly combines a bevy of in-demand features: USB 3.0 connectivity, ample storage drive bays, room for expansion, and includes 2 x 200 mm ARGB fans in front & 2 x 140 mm ARGB fans on top & 1 x 140 mm ARGB fan in rear. With support for up to a 360 mm liquid cooling radiator in front & 280 radiator on top, NX800 White is easy to build with, and easy to cool.
Menu
Products catalog
Products catalog