Новинка: Корпус ANTEC STRIKER Phantom Gaming edition – це стиль понад усе

Главная Новинки Новинка: Корпус ANTEC STRIKER Phantom Gaming edition – це стиль понад усе
13.11.2020

На початку 2019 року всесвітньо відомий виробник материнських плат та відеокарт - компанія ASROCK повідомила про старт нової колаборації та започаткувала серію продукції для створення сучасних ігрових ПК. ASRock Phantom Gaming Alliance об’єднує самих досвідчених та провідних виробників комп’ютерних комплектуючих.

Головна ідея союзу – запропонувати комплексне рішення користувачам, що планують створення високопродуктивної системи. Продукція, що об’єднана назвою Phantom Gaming Alliance унікальна, не має аналогів та ідеально комбінується.

Команда Phantom Gaming Alliance в липні поповнилась ще одним учасником. Компанія ANTEC – світовий лідер у виробництві корпусів, блоків живлення та охолодження для ігрових та сучасних комп’ютерних систем, почала активну співпрацю з ASRock.

Оновлений асортимент ANTEC включає нову модель корпусу STRIKER Phantom Gaming edition. Це відкритий корпус, що має агресивні форми, поєднання алюмінію та загартованого скла. Корпус розрахований на материнські плати ITX, компактний, з активною системою вентиляції.

Універсальне кріплення для встановлення відеокарт, можливість створювати свою унікальну водяну систему охолодження, продумане раціональне планування інтер’єру корпусу та передбачений додатковий простір для кабелів – це лише частина з основного переліку головних характеристик.

При бажанні, ви можете створити свій унікальний варіант системи та зробити тюнінг корпусу. Тут є можливість продемонструвати свою безмежну фантазію.

ANTEC – це сучасні рішення та можливість втілення самих сміливих та неординарних ідей.

В асортименті дві версії корпусу:

0-761345-80032-7

Корпус Antec STRIKER Aluminium Open-Frame, MiniT,ITX, 2*USB3.0, USB 3.1 TypeC, скло (бічн.) без БП, білий

0-761345-80033-4

Корпус Antec Striker Phantom Gaming Edition, MiniT, ITX, 2*USB 3.0, USB 3.1 TypeC, скло, без БП, білий

Також ви можете доповнити систему фірмовим блоком живлення у білому корпусі та материнською платою ASROCK Phantom Gaming edition.

ANTEC – це стильно! Долучайтесь та обирайте краще!

Товары из публикации
код товара: 0-761345-80032-7
нет в наличии
 
Striker, открытый корпус ITX, первый в своем роде, разработанный для нестандартных геймеров с водяным охлаждением. Striker, отличающийся необычной формой, уникальной формой и инновационной структурой, станет совершенно новым испытанием для опытных моддеров. Это первый открытый корпус с передним дизайном VGA, форм-фактором ITX и ярким стилем. Antec Striker пробудит у вас энтузиазм в отношении экстремальных игр.
код товара: 0-761345-80033-4
нет в наличии
 
Striker Phantom Gaming Edition состоит из 4-миллиметровых панелей из закаленного стекла, алюминия и стали. Это полностью открытая рама, обеспечивающая отличные тепловые характеристики и бросающая вызов всем опытным моддерам.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров