Створіть незабутню атмосферу свята разом з акустичними системами Sony

Home New products Створіть незабутню атмосферу свята разом з акустичними системами Sony
18.11.2020

Будьте впевнені, що ваша запальна вечірка запам’ятається надовго з акустичними системами MHC-V43D та MHC-V73D від Sony. Завдяки потужним динамікам та різнобарвному підсвічуванню, що синхронізується з тактом й ритмом музики, ваші гості не залишаться байдужими та будуть підривати танцмайданчик на повну. Новинки вже доступні для замовлень на складі ERC.

Акустична система Sony MHC-V43D

Аудіосистема Sony MHC-V43D має два потужні ріжкові високочастотні динаміки розраховані для великого простору. Тож будьте впевнені, що звук лунатиме всюди, де триває вечірка. А звужена конструкція з відбиттям басів забезпечує чітке звучання та скерований ритм низьких частот, який відчувається фізично навіть на великій відстані й у натовпі гостей. Водночас різнобарвні глибоко-сині й небесно-блакитні хвилі та яскраві червоні смуги створять незабутню атмосферу нічного клубу або музичного фестивалю.

Колонка MHC-V43D розкриє ще й ваші таланти. Наприклад, ви можете під’єднати до неї два мікрофони та підспівувати улюбленим трекам. Або влаштувати справжній рок-н-рольний виступ, під’єднавши гітару до одного з входів і використовувати аудіосистему як підсилювач. Виберіть один із трьох режимів: Clean для звичайного звуку, Overdrive для підсиленого гітарного звучання або Bass для бас-гітари. А коли ви завершите виступ мікрофони можна зручно зберігати у спеціальних тримачах. Крім того, аудіосистему MHC-V43D можна легко під’єднати до телевізора й отримувати нові враження від перегляду улюблених фільмів і телепередач, зокрема спортивних.

Технічні характеристики

  • Модель: MHCV43D.RU1
  • Об’ємний звук завдяки потужним високочастотним динамікам і динамікам середніх частот
  • Динаміки з підсвічуванням для вечірок
  • Розважайтеся та легко керуйте системою за допомогою жестів
  • Плейлист для вечірки та рейтинг у караоке в додатку Fiestable
  • Вбудований DVD-програвач із виходом HDMI ARC
  • Міцна конструкція із захисними пластинами та коліщатка для зручного транспортування.

Акустична система Sony MHC-V73D

Охопіть кожен куточок атмосферою вечірки разом з Sony MHC-V73D. Усенаправлений звук для вечірок, утворений потужними високочастотними й середньочастотними динаміками акустичної системи, не залишить байдужими жодного гостя. А приємне мерехтіння та спалахи в такт музики створять справді атмосферу концерту.

Також з акустичною системою MHC-V73D можна підспівувати улюбленим трекам у два мікрофони чи під’єднати гітару та влаштувати справжній рок-фестиваль. Необхідно просто вибрати один із трьох режимів: Clean для звичайного звуку, Overdrive для підсиленого гітарного звучання або Bass для бас-гітари. До слова, ви можете керувати MHC-V73D за допомогою жестів, не відволікаючись від вечірки. Все дуже просто: переходьте до наступної композиції, додавайте ефекти, як-от Flanger і WAH, вмикайте мікрофон для караоке, регулюйте частоту звуку для мікрофона й музики та збільшуйте гучність вертикальним або горизонтальним помахом руки.

Ще одна особливість, режим «Тайко», що дозволяє виконувати власні ударні партії із семплерами для бонго, джембе, сурдо та японського барабану тайко. Просто відбивайте ритм на верхній панелі аудіосистеми та робіть справжній фан з друзями!

Технічні характеристики

  • Модель: MHCV73D.RU1
  • Усенаправлений звук для вечірок
  • Усенаправлене підсвічування для вечірок і спалахи динаміка
  • Плейлист для вечірки та рейтинг у караоке в додатку Fiestable
  • Вбудований DVD-програвач із виходом HDMI
  • Розважайтеся та легко керуйте системою за допомогою жестів
  • Міцна конструкція із захисними пластинами та коліщатка для зручного транспортування

Products from publication
SKU: MHCV73D.RU1
15999 UAH*
out of stock
Mounting type: floor; Finish color: black;
SKU: MHCV43D.RU1
12999 UAH*
out of stock
Mounting type: floor; Finish color: black;
Menu
Products catalog
Products catalog