ASUS ZenBook Flip S (UX371) з OLED-дисплеєм – старт продажу в Україні

Головна Новинки ASUS ZenBook Flip S (UX371) з OLED-дисплеєм – старт продажу в Україні
19.11.2020

ZenBook Flip S – портативний і універсальний ноутбук «2-в-1». Його маса – всього 1,2 кг, а неймовірно мала товщина корпусу (13,9 мм) робить пристрій найтоншим світі ноутбуком-трансформером з оснащених екраном OLED.

Чудовий дисплей NanoEdge з OLED-матрицею з роздільною здатністю 4K UHD забезпечує виключно деталізоване, чітке й реалістичне зображення. Екран має яскравість 400 кд/м2 та широкі кути огляду (178°), а сертифікація VESA DisplayHDR 500 True Black гарантує глибокі темні відтінки й виключно високу контрастність. Широке охоплення колірного простору (100% DCI-P3) означає близьку до кінематографічного якість зображення, тому ZenBook Flip S відмінно підходить і для розваг, і для реалізації творчих проєктів. Малий час відгуку (всього 0,2 мс) означає, що об’єкти, які швидко рухаються, на дисплеї не розмиваються, а зображення в цілому виходить більш плавним, що помітно навіть під час прокручування тексту.

Здатність дисплея відтворювати певні кольори зазвичай представляють у вигляді двомірної діаграми, яка відповідає відображенню кольорів за певного рівня яскравості. Однак реалістичність відтворення відтінків за різних рівнів яскравості має величезне значення, тому OLED-панелі ASUS проходять ретельне фабричне калібрування кольору. Тривимірна діаграма кольорів підтверджує, що на дисплеї ZenBook Flip S із високою точністю відтворюються 100% відтінків простору DCI-P3 незалежно від рівня яскравості. Точність відтворення кольорів необхідна для реалізації творчих проєктів, пов’язаних з комп’ютерною графікою, і особливо – для роботи з HDR-контентом. Кількість відтінків, яку здатна відображати сенсорна OLED-панель ноутбука ZenBook Flip S в 1,6 раза вище, ніж у звичайних рідкокристалічних дисплеїв.

Крім того, можна зменшити яскравість екрана, і навіть у темних сценах кольори залишаться соковитими й реалістичними. Інтенсивність потенційно шкідливого для зору синього світла в OLED-дисплеї ноутбука-трансформера знижена на 70%, а також мінімізовано мерехтіння екрана, що підтверджено сертифікацією незалежної компанії TÜV Rheinland. Завдяки підтримці активного стилуса ASUS Pen і програмної платформи Windows Ink на екрані ZenBook Flip S зручно робити записи від руки й замальовки – прямо на ходу.

Витвір мистецтва

Зовнішній вигляд нового ZenBook Flip S підкреслює престижність цього пристрою. Темна обробка корпусу (Jade Black) красиво контрастує з металевими елементами, виконаними в мідно-червоному кольорі, і декоративної смужкою зі шліфованого алюмінію. Високоточне поворотне кріплення ErgoLift дозволяє розкривати екран на кут до 360°, тому ZenBook Flip S можна використовувати не тільки як звичайний ноутбук, але й фіксувати кришку під будь-яким кутом в залежності від поставлених завдань. Інноваційний цифровий блок ASUS NumberPad 2.0, убудований у тачпад, зручний для роботи з розрахунками, а клавіатура займає всю ширину корпусу, а в її правій частині знайшлося місце для колонки додаткових клавіш.

Чудова продуктивність

У напрочуд тонкому й легкому корпусі ZenBook Flip S ховаються потужні компоненти, які дозволять легко впоратися з найбільш вимогливими до системних ресурсів завданнями і в офісі, і вдома, і в дорозі.

Чудову продуктивність у мобільних умовах ноутбуку ZenBook Flip S у максимальній конфігурації забезпечує процесор Intel Core i7 11-го покоління з новою вбудованою графікою Intel Iris Xe і 16 ГБ оперативної пам’яті. Високошвидкісний твердотільний накопичувач з інтерфейсом PCIe 3.0 x4 забезпечує швидке завантаження системи та практично миттєвий запуск програм.

Для мобільного способу життя

Акумулятор високої ємності забезпечує чудову автономність. Він також підтримує швидке заряджання – до 60% всього за 49 хвилин – і технологію ASUS USB-C Easy Charge, завдяки якій ZenBook Flip S можна зарядити від звичайного зарядного пристрою з роз’ємом USB-C, зокрема від портативного акумулятора, або зарядного пристрою USB-C з технологією Power Delivery (PD).

Незважаючи на тонкий корпус, ноутбук-трансформер ZenBook Flip S може запропонувати повний набір портів підключення: повнорозмірний роз’єм HDMI, два порти USB-C з підтримкою високошвидкісного інтерфейсу Thunderbolt 4 USB-C та порт USB 3.2 Gen1 Type-A.

Убудований модуль Wi-Fi 6 (стандарт 802.11ax) забезпечує швидкість передачі даних до 2,4 Гбіт/с, що дозволяє, наприклад, плавно відтворювати онлайн-відео з роздільною здатністю 4K UHD. Комплексне рішення WiFi Master охоплює технології WiFi SmartConnect і WiFi Stabilizer, які призначені для забезпечення максимально стабільного з’єднання, фільтрації перешкод від інших бездротових пристроїв та автоматичного вибору найкращої точки доступу Wi-Fi з усіх наявних.

У ZenBook Flip S використовується система інтелектуального шумозаглушення, яка ефективно відсіває сторонні шуми, забезпечуючи кришталево чисте звучання голосу користувача в голосовому чаті та під час відеоконференцій.

Ноутбук ASUS ZenBook Flip S (UX371) уже доступний в Україні за ціною 59 499 грн (конфігурація з процесором Intel Core i7-1165G7, ОЗП 16 ГБ та SSD 1 ТБ).

ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ ASUS ZenBook Flip S (UX371)

Процесор

Intel Core i7-1165G7 або Intel Core i5-1135G7

Дисплей

13.3" OLED 4K UHD (3840 x 2160), 16:9, NanoEdge, сенсорний

Товщина рамки 3,9 мм; широкі кути огляду (178°); 100% DCI-P3

Операційна система

Windows 10

Графіка

Intel Iris X Graphics

Оперативна пам’ять

8 ГБ або 16 ГБ, LPDDR4x 4266 МГц

Накопичувачі

SSD 1 ТБ (NVMe, PCIe 3.0 x4, M.2) або

SSD 512 ГБ (NVMe, PCIe 3.0 x2, M.2)

Бездротові інтерфейси

Модуль Wi-Fi 6 (802.11ax) від Intel з технологією Gig+, Bluetooth 5.0

Камера

Камера з інфрачервоним сенсором, підтримка аутентифікації за допомогою розпізнавання особи з функцією Windows Hello

Порти

2 x Thunderbolt 4 USB-C (до 40 Гбіт/с)

1 x USB 3.2 Gen 1 Type-A (до 5 Гбіт /с)

1 x стандартний HDMI

Клавіатура та тачпад

Повнорозмірна клавіатура з підсвічуванням, хід клавіш – 1,4 мм

Тачпад / ASUS NumberPad 2.0

Звук

Аудіосистема з двома динаміками, сертифікація Harman Kardon

Аудіотехнологія ASUS SonicMaster з просторовим звучанням

Масив мікрофонів і підтримка розпізнавання голосу Cortana

Адаптер USB-C на аудіороз'єм

Акумулятор

67 Вт·ч, 4 ел., літій-полімерний

Блок живлення

Тип: USB-C

(Вихід: 19 В пост. струму, 65 Вт)

(Вхід: 100–240 В перем. струму, 50 / 60 Гц)

Розміри

1,39 x 30,5 x 21,1 см

Маса

прибл. 1,2 кг

Товари з публікації
код товару: 90NB0RZ2-M03420
немає в наявності
 
ASUS ZenBook Flip S є одним з найбільш тонких і легких в світі ноутбуків-трансформерів. Він поєднує в в собі довершений класичний стиль ультратонкого ноутбука зі зручністю і універсальністю трансформера, оснащеного дисплеєм, що відкидається на 360°. Цей стильний пристрій може бути і ноутбуком, і планшетом, і чимось більшим. Встановлений в ньому процесор Intel® Core™ i7 восьмого покоління дозволяє з легкістю виконувати повсякденні завдання. Крім того, він підтримує стилус, тому ідеально підходить для Windows 10!
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів