ANTEC PRIZM ARGB – корпусні вентилятори для сучасних комп’ютерних систем

Главная Новинки ANTEC PRIZM ARGB – корпусні вентилятори для сучасних комп’ютерних систем
20.11.2020

В асортименті широкий вибір продукції ANTEC, а саме: корпуси для офісних систем та ігрових станцій, процесорне охолодження, блоки живлення. ANTEC - це відмінна якість та завжди сучасна та актуальна пропозиція.

На сьогодні один із модних атрибутів комп’ютерної системи – це різноманітні комплектуючі із підсвічуванням. Світлодіодні стрічки, вентилятори та модингові доповнення, що мають RGB або ARGB режими прикрашають інтер’єр корпусу та доповнюють його стиль та сучасний дизайн.

ANTEC PRIZM 120мм ARGB - це поєднання високої продуктивності, активного охолодження та гарантія забезпечення оптимального теплового балансу системи.

Вентилятори мають “dual-ring” дизайн – подвійне коло ARGB підсвічення (попереду та з оборотної сторони), що ефектно виглядає. Підключення за допомогою 3 пін та 4 пін ARGB конекторів.

Передбачена можливість синхронізації роботи вентиляторів з материнськими платами провідних виробників та здійснення керування ARGB підсвічуванням, що має 16,8 мільйонів відтінків та велику кількість режимів їх відображення.

Це відбувається завдяки наявності 18-ти RGB світлодіодів, що вмонтовані окремо один від одного, та мають широкий кольоровий спектр.

ANTEC PRIZM 120мм ARGB працює на тихому гідравлічному підшипнику та додатково має чотири гумові накладки, що гасять вібрацію під час роботи на великих обертах.

Завдяки наявності PWM регулювання, в залежності від зміни умов і збільшення температури, вентилятор здійснює автоматичне керування швидкістю обертів.

Вентилятори ANTEC PRIZM ARGB – забезпечать ефективний обдув у тихому режимі, стануть прикрасою інтер’єру комп’ютерної системи та підкреслять її стиль.

New Antec PRIZM ARGB Fan (відео)

Долучайтесь та обирайте краще від ANTEC!

Товары из публикации
код товара: 0-761345-75284-8
нет в наличии
 
Корпусные вентиляторы серии Prizm ARGB представлены в двух размерах - 120 и 140 мм и имеют конструкцию с двойным кольцом, что позволяет отображать эффекты RGB на обеих сторонах сборки.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров