Сріблястий чемпіон або твій потужний дизайн з Microsoft Surface Book 3

Головна Новинки Сріблястий чемпіон або твій потужний дизайн з Microsoft Surface Book 3
10.12.2020

У житті кожного з нас настає та мить, коли рішення вже не слід приймати. Вони приходять само по собі. Так зазвичай відбувається знайомство із пристроями Microsoft Surface Book 3, котрі чарують та позбавляють можливості обирати інші продукти, якщо мова йде про потужний, сучасний ноутбук найвищого гатунку та й ще в ультразручному рішенні “два в одному: ноутбук - планшет”. І справа не тільки в практичності цього рішення, але й у самому натхненні, що отримує юзер під час користування даним hi-end пристроєм.

Техніка

Вишукано стриманий корпус може ховати в собі до 32 ГБ оперативної пам'яті, процесор Intel I7-1065G7, SSD накопичувач з ємністю до 1ТБ та дискретний відеоадаптер GeForce QuadroRTX 3000 на 6 GB, що робить його найпотужнішим ноутбуком за всю історію Microsoft Surface.

15-дюймовий PixelSense дисплей чарує із першого погляду, над цим сумлінно працюють 7 мільйонів пікселів (або на мільйон  менше у випадку з 13.5 дюймовим пристроєм).

Співвідношення сторін залишається 3:2 та виглядає оптимально для скролінгу web-сторінок, редагування тексту, роботі у відеоредакторах та малювання (для повноти задоволення користуватись Surface Pen).

В пристрої застосовується шарнірне з'єднання тому повернувши екран, його можна встановити назад і покласти на клавіатуру.  В цьому випадку дисплей виявиться розташованим під зручним кутом для виконання різних графічних робіт на екрані, наприклад, за допомогою Surface Pen або Surface Dial, а клавіатура буде виступати як підставка під екран.

 Як і у моделі Surface Book 2, у новинки в клавіатурній частині знаходиться додаткова дискретна графіка, а також друга батарея.  Друга відеокарта активується в "режимі ноутбука", коли екран і клавіатура Surface Book 3 з'єднані один з одним, і збільшує продуктивність пристрою в іграх або при роботі в графічних програмах.  В "режимі планшета", тобто коли екран від'єднаний від клавіатури, в екранній частини Surface Book 3 працює вбудована графіка Intel HD.

Як перша модель та друга генерація ноутбуків, новий Surface Book 3 отримав дві камери.  Спереду знаходиться 5-мегапіксельна камера, а ззаду - 8-мегапіксельна. Їх можливості дозволяють з комфортом робити відеодзвінки або знімати фотографії для соціальних мереж з роздільною здатністью 1080p. Фронтальна камера підтримує функцію Windows Hello - вхід в операційну систему через розпізнавання особи користувача.

Незважаючи на те що у Surface Book 3 в клавіатурній частині вбудовано аккумулятор та відеокарту, ноутбук не став важким та залишається непохитним навіть коли экран розташовується під максимальним кутом нахилу.

Набір тексту разом із Surface Book 3 - це приємний досвід, що слід відчути. Простий та зрозумілий хід клавіш із легким зворотним відгуком - ось повсякденний ідеал, котрий не потребує звикання. У поєднанні із скляним трекпадом вони утворюють мабуть що найкращий дует, що потрапляв до наших вибагливих рук. До речі клавіатуру обладнано трьохрівневим підсвічуванням клавіш, а тач-пед виконано по запатентованій технології Microsoft.

Автономність

Перше та друге покоління Microsoft Surface Book приємно здивувало шанувальників можливістю відтворення відео напротязі 16 годин на одному заряді батарей. Для Book третього покоління Microsoft обіцяли покращити цей показник до 17 годин і слово стримали.

Як і раніше, батареї розташовані в двох секціях девайсу і ви отримаєте 5 годин програвання вашого улюбленого серіалу у режимі планшета, та ще 12 у режимі з підключеною клавіатурою.

Твій дизайн

Новий Surface Book 3 в повній мірі розкриває свій потенціал як пристрій для творчості в поєднанні з сенсорним пером Surface Pen або бездротовим маніпулятором Surface Dial. 

Surface Pen є стилус, в якому є все, що потрібно художникам і дизайнерам. Він має підтримку 4096 ступенів натискання. Таким чином, реалізується одне з багатьох призначень Surface Book 3 - крім іншого, він виступає потужним повноцінним графічним мобільним комп'ютером особливо у комплектації з дискретним відеоадаптером GeForce QuadroRTX 3000.

Враження

Microsoft Surface Book 3 - фантастичний вибір серед інших потужних ноутбуків. Його відточений, продуманий дизайн і форм-фактор напевно не під силу перевершити жодному з конкурентів.  Крім того, тільки Surface Book 3 надає в розпорядження користувача і можливості для творчості (завдяки сенсорному екрану і підтримки таких аксесуарів, як Surface Pen і Surface Dial), і потенціал для роботи в «важких» професійних програмах, і дозволить насолоджуватися сучасними іграми. За меншу вартість можна знайти пристрої з приблизно аналогічним «залізом», однак такого поєднання широкої функціональності, вивіреного дизайну і апаратної мощі як у Surface Book 3, на сьогоднішній день, мабуть, жоден інший пристрій не пропонує.

Товари з публікації
код товару: TLV-00009
немає в наявності
 
Працюйте щодня з найшвидшим ноутбуком Surface. Виконуйте складні завдання, редагуйте великі відеофайли і насолоджуйтеся кращими ігровими процесами на ноутбуці Surface. Коли приходить натхнення, Surface Book 3 спрощує виконання всіх завдань - в комплекті зі знімним сенсорним екраном, який перетворюється в планшет. Отримайте продуктивну роботу з повною клавіатурою, великим чутливим трекпедом і всіма необхідними з'єднаннями, включаючи USB-A і USB-C, а також повнорозмірним слотом для SD-карти. Малюйте, пишіть і робіть начерки з точністю за допомогою Surface Pen або Surface Dial і високоякісною графікою. Залишайтеся продуктивними за допомогою знайомої вам Windows і Microsoft 365, на які ви покладаєтеся кожен день.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів