Популярна пропозиція від ANTEC із серії NX – для сучасної ігрової або робочої станції

Головна Новинки Популярна пропозиція від ANTEC із серії NX – для сучасної ігрової або робочої станції
11.12.2020

На сьогодні широкому загалу користувачів пропонують ігрові системи різного рівня складності та виконання. Запорука ефективності вашого ПК – вдало підібраний корпус. Тут варто врахувати не тільки його естетичні переваги, але і функціональні особливості.

Компанія ANTEC декілька десятків років поспіль активно співпрацює з геймерами-професіоналами, любителями та комп’ютерними ентузіастами. Фахівці ANTEC активно цікавляться сучасними тенденціями для створення своїх продуктів та прислуховуються до побажань користувачів. Саме так і була започаткована серія корпусів NX від ANTEC, яку об`єднує салоган “BUILT FOR GAMING” (СТВОРЕНА ДЛЯ ГЕЙМІНГУ) і не тільки.

Модель Antec NX210 – це корпус для поціновувачів прозорих скляних панелей, яскравого підсвічування та бажаючих продемонструвати складові системи.

Класичний MidTower, що розрахований на материнські плати ATX, Micro-ATX, Mini-ITX.

Ваші переваги: в комплекті є вже вмонтовані 3х120 ARGB вентилятори на передній та 1х120 ARGB – на задній панелях.

Все необхідне та більше: стандартно, в корпусі є розніми USB2.0x 2шт., USB3.0x1 шт., кнопки регулювання (Включення, Перезавантаження, Контроль LED, Мікрофон/Аудіо), передбачено розміщення водяного охолодження, вистачить місця для відеокарти довжиною до 310 мм та процесорного охолодження до 155 мм.

Конструкція добре продувається, та захищена від потрапляння пилу магнітними фільтрами. Сім місць для карт розширення, можна розмістити один 3,5-дюймовий накопичувач та три пристрої для зберігання даних у форматі 2,5 дюйма  - це все необхідне та більше, якщо бажаєте удосконалити свою систему.

Немає сенсу вагатись, корпус NX210 від ANTEC – приваблива сучасна пропозиція для створення ігрового, домашнього та стильного ПК. Прозорі скляні панелі, світлові ефекти, продуманий функціонал та конструкція, що передбачає раціональне розміщення кабелів у поєднанні з активною вентиляцією, стануть у нагоді найвибагливішим користувачам. 

ANTEC – це стиль та бездоганна якість!

Товари з публікації
код товару: 0-761345-81020-3
немає в наявності
 
Оптимальний варіант для створення ігрової системи. Бічна і передня панелі із загартованого скла. На передній панелі вбудовані 3х120 мм ARGB вентилятора, з додатковою кнопкою, для регулювання підсвічування. Передбачена можливість установки 4-ти вентиляторів (3х120 мм з підсвічуванням ARGB на передню панель і 1х120мм ARGB вентилятор на задній панелі встановлені), а також СВО (макс розмір радіатора 240 мм). Корпус добре продувається, з встановленим пиловими фільтром на верхній панелі, має достатньо місця раціонального розміщення сучасних комплектуючих.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів