Беруші Bose Sleepbuds II: відчуйте симфонію кращого сну

Главная Новинки Беруші Bose Sleepbuds II: відчуйте симфонію кращого сну
31.12.2020

Шум від галасливої вечірки сусідів не дає спокійно заснути, а зранку на вас чекає важлива зустріч. Або ваша половинка несподівано захропіла та позбавила надовго сновидінь. Всі ці та інші несподівані звуки перебивають здоровий сон та істотно впливають на його якість.

Тож саме для таких галасливих ситуацій й були створені спеціальні беруші Bose Sleepbuds II, які мають цілу колекцію розслаблюючих звуків та оснащені фірмовою технологією маскування шуму, що допоможе їх власнику спокійно спати всю ніч. Новинка вже доступна для замовлень на складі ERC.

Беруші Bose Sleepbuds II створені спеціально для сну та надзвичайно комфортні у використанні. Так, зручні силіконові насадки забезпечують пасивну шумоізоляцію, водночас треки зі спеціального застосунку Bose Sleep app з лагідними звуками допомагають насолоджуватись сном якомога довше.

Крім того, завдяки додатку Bose Sleep можна створити індивідуальну програму сну з композицій представлених у фонотеці (до 40 треків на вибір), запрограмувати персональний будильник та активувати режим телефону «не турбувати».

Особливості Bose Sleepbuds II:

  • Технологія міцного сну перевірена на практиці
  • Фірмовий застосунок Вose Sleep
  • Фонотека підібраних звуків та треків
  • Технологія маскування шуму
  • Максимальний комфорт та надійність
  • До 10 годин роботи на одному заряді

До слова, беруші Sleepbuds розроблені інженерами інноваційного Центру догляду за здоров’ям при Університеті Колорадо та отримали ряд клінічних підтверджень, що вони дійсно поліпшують якість сну.

Під час досліджень також було виявлено:

  • Всі учасники досліджень одностайно визнали ефективність блокування небажаних шумів, включаючи такі, як хропіння та гамір вулиці.
  • В середньому, менше учасників прокидались у вісні.
  • Кожні 8 з 10 учасників залишились задоволеними покращеною якістю сну.

Так, дослідження включало 10 ночей сну, в якому прийняло участь 55 осіб, які раніше скаржились на поганий сон через різні зовнішні шумові збудники.

Отже, не відмовляйте собі у спокійному та здоровому сні разом з берушами Sleepbuds!

Товары из публикации
код товара: 841013-0010
нет в наличии
Наушники для сна с шумомаскировкой Bose Sleepbuds II – значительно усовершенствованная версия Sleepbuds первого поколения. Среди отличий от оригинальной версии – новый аккумулятор, более мощные драйверы, усовершенствованная форма и расширенная библиотека звуков. Bose Sleepbuds II воспроизводят специально подобранные аудиозаписи, способствующие быстрому засыпанию, и обеспечивают крепкий здоровый сон в течение всей ночи. Маленькие и компактные, снабженные специальными насадками, эти электронные беруши для сна не ощущаются в ушной раковине и комфортны даже при положении на боку.
Меню
Каталог товаров
Каталог товаров