Модель лінійки INSTAVIEW від LG з функцією AIR SOUS VIDE - довгоочікувана плита для справжніх гурманів

Home New products Модель лінійки INSTAVIEW від LG з функцією AIR SOUS VIDE - довгоочікувана плита для справжніх гурманів
06.01.2021

Високий рівень приготування їжі разом з новітнім кухонним приладом преміум-класу від LG. Новинка робить процес приготування вишуканих страв у домашніх умовах простішим, ніж будь-коли.

Нова плита з вбудованою піччю лінійки InstaView з технологією повітряного су-від (Air Sous Vide) від LG Electronics (LG) буде представлена ​​в рамках виставки CES 2021 року. Ця модель дасть можливість абсолютно по-новому поглянути на приготування страв у домашніх умовах. У ній також реалізовані такі опції, як режим Air Fry (функція повітряного обсмажування), дверцята печі з технологією InstaView, а також ряд інтелектуальних функцій для зручного приготування смачної та здорової їжі в домашніх умовах.

Завдяки методу низькотемпературного приготування, ця стильна плита з піччю майстерно готує страви, які незмінно виходять вишуканими, ніби їх готував професійний кухар. З точним контролем низької температури та повітряного потоку герметично упаковані у вакуум продукти зберігають максимум смаку та аромату, надаючи їжі надзвичайного смаку. Нова модель LG з технологією повітряного су-від (Air Sous Vide) здатна послідовно підтримувати будь-яку температуру в діапазоні від 100 до 205 градусів за Фаренгейтом (від 38 до 96 градусів за Цельсієм) протягом 48 годин без додавання води, що дає можливість приготування будь-яких страв, не займаючи при цьому багато місця на кухонному столі.

З технологією LG InstaView досить двічі постукати по склу дверцят духовки, щоб автоматично ввімкнулося освітлення всередині печі, та можна було стежити за процесом приготування їжі. А завдяки опції EasyClean, користувачі зможуть з легкістю підтримувати чистоту варильної поверхні плити та печі*, не використовуючи жодних хімічних речовин. Процес очищення займе всього 10 хвилин, при цьому використовуватися буде лише вода. Виріб також оснащено конвекційною технологією ProBake від LG, яка забезпечує швидкий та правильний процес приготування їжі без попереднього підігріву. При цьому технологія повітряного обсмаження Air Fry забезпечує можливість приготування ароматних смажених страв при використанні значно меншої кількості олії, ніж при смаженні у фритюрі.

Для ще більшої зручності використання печі можна управляти і контролювати її за допомогою програми ThinQ™, підключеного до Помічника Google та смарт-колонки Alexa від Амазон. А партнери компанії LG – SideChef, Innit, Drop і Tovala – забезпечують справжнє джерело кулінарного натхнення, пропонуючи у своїх додатках сотні простих у приготуванні рецептів. Після того, як користувач обирає потрібний рецепт, інструкції з приготування відправляються на пристрій, після чого піч сама встановлює необхідний режим і температуру приготування. За допомогою Drop та смарт-технології Thermomix приготування піци в домашніх умовах перестане бути складним завданням: технологія ThinQ керує налаштуваннями міксера та автоматично розігріває духовку, так що, як тільки тісто розкачане, і начинка викладена, піч готова до роботи. А розігрівати заморожені страви таких брендів, як Nestlé та Kraft Heinz, з новою духовкою так само просто, як відсканувати штрих-код за допомогою опції Scan to Cook.

Більше того, нова лінійка забезпечує підтримку Proactive Customer Care – рішення для сервісного обслуговування споживачів на основі технології штучного інтелекту. За допомогою всього лише смартфона і додатку ThinQ користувачі протягом багатьох років зможуть забезпечувати оптимальну продуктивність та ефективність сумісних пристроїв LG.

«Лінійка продуктів від LG з технологією InstaView 2021 року об'єднує наші найбільш інноваційні технології приготування їжі, які ми з радістю представимо на виставці CES у наступному місяці, - прокоментував Лю Чже-чол, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution. Ми впевнені, що споживачі оцінять ще більшу легкість та зручність використання технології повітряного су-від (Air Sous Vide), ніж традиційний спосіб водяного низькотемпературного готування. Однак справжню достовірну думку скажуть споживачі, оцінивши, наскільки кращим стане смак страв, приготованих у новій плиті з вбудованою піччю».

З 11 січня лінійка продуктів LG InstaView 2021 року з функцією повітряного су-від (Air Sous Vide) буде представлена ​​на віртуальному стенді LG в рамках проведення виставки CES 2021 року.

* Опція EasyClean для варильної панелі доступна тільки в газових моделях.

Menu
Products catalog
Products catalog