Bosch Condens 2500: Економія – це просто!

Home New products Bosch Condens 2500: Економія – це просто!
13.01.2021

Пропонуємо вашій увазі конденсаційний котел Condens 2500, який повністю відповідає вимогам сім’ї по зручному енергоефективному опаленню та гарячому водопостачанню.

Настінний газовий конденсаційний котел Condens 2500 W забезпечує  комфорт та зручність для вашого дому. Прилад має компактні розміри, невелику вагу та зручний у керуванні – іншими словами, котел ідеально розроблений саме для задоволення ваших потреб. Комфортне гаряче водопостачання Condens 2500 W нагріває воду за принципом проточного водонагрівача - кожного разу, коли відкриваєте кран, ви одразу отримуєте гарячу воду постійної температури.

Компактний дизайн

Знайти підходяще місце для Condens 2500 W у вашому домі легше, ніж ви думаєте. Завдяки сучасному компактному дизайну цей настінний котел не тільки гарно виглядає, але і займає мало місця.

Легкий та зручний в керуванні

Інтерфейс користувача є чітко структурованим та зрозумілим. Завдяки кнопкам, він простий та інтуїтивно зрозумілий в управлінні – навіть у темряві, оскільки інтерфейс має підсвічування. Зберігання енергії – економічно та легко Технічні дані Condens 2500 W є доказом того, що конденсаційні технології Bosch завжди дбають про ваші заощадження. Пальник модулює свою потужність в діапазоні від 12,5 до 100%. Котел автоматично зменшує свою потужність коли немає необхідності в максимальній потужності. Газовий конденсаційний котел Bosch Condens 2500 W має клас енергозбереження А завдяки технологіям та використаним компонентам.

Широкий вибір регуляторів та функціональних модулів

Електронний блок керування ідеально поєднується з усіма контролерами та функціональними модулями від Bosch. Разом із Condens 2500 W ви можете спланувати вашу опалювальну систему відповідно до ваших потреб. Особливо корисним буде встановлення погодозалежного керування. У порівнянні із традиційними опалювальними системами, цей тип керування зберігає додаткову енергію – це вигідна інвестиція, яка швидко себе окупить.

Технічні характеристики Bosch Condens 2500

Газовий конденсаційний котел Bosch Condens 2500W (відео)

Products from publication
SKU: 7736901203
out of stock
Energy source: natural gas; Installation: wall; Type: two-circuit; Combustion chamber: closed (turbocharged); Dimensions (WxHxD): 400x815х300; {7211 Efficiency: %s; }
Menu
Products catalog
Products catalog