Мобільний 2E T180 2020 - зручне користування для приємного спілкування

Home New products Мобільний 2E T180 2020 - зручне користування для приємного спілкування
26.01.2021

Анонсуємо старт продажів мобільного телефону T180 2020 від бренда 2E із оновленим дизайном і користувацьким інтерфейсом.

Телефон отримав широкий (55.5 мм) і тонкий (12.5 мм) корпус, завдяки чому він зручно лежить у руці і не висковзає при наборі номеру. Задня панель оздоблена фактурною поверхнею із мікро текстурою, що нагадує малюнок пера птаха. Середня рама телефону має глянцеве фінішування яке зменшує візуальну товщину телефона.

Для додаткової безпеки і зручності користування в корпусі телефона передбачене вушко для кріплення ремінця для носіння на шиї.

Телефон підтримує роботу із двома SIM картками формату mini-SIM (3FF) і слот для micro-SD картки пам’яті до 16ГБ. Картка пам’яті знадобиться для збереження додаткових мелодій, імпорту/експорту контактів, диктофонних нотаток, записів телефонних розмов чи FM-станцій, фотографій, тощо.

Горизонтальний екран має кольорову TN матрицю діагоналлю 1.8 дюйми (160х128 пікселів).

Як і всі TN екрани, при погляді під широким кутом кольори і яскравість спотворюються, як це буває із вертикально орієнтованими екранами. Завдяки горизонтальному екрану в телефоні 2E T180 при погляді під кутом зверху чи знизу, саме в такому режимі використовується телефон, кольори не спотворюються.

Клавіатурний блок виконаний із 18 гумових клавіш великого розміру із приємною на дотик округлою поверхнею. М’який хід клавіш може бути супроводжений, в залежності від персональних налаштувань звукового профілю, - тоновим сигналом, вібро відгуком, чи голосовим озвучуванням натискання цифрових клавіш. Голосове супроводження набору номеру підтримується в українській, російській і англійській мовах меню.

За автономність роботи відповідає знімна акумуляторна батарея на 800 мА·год. Час повного заряду батареї від штатного зарядного пристрою складає до 2 годин. В режимі очікування кнопочник зможе працювати без підзарядки до 10 днів, а у режимі безперервних розмов до 8 годин. Функція енергозбереження, яку можна увімкнути примусово, чи налаштувати її автоматичну активацію за певних обставин, збільшить період автономності роботи на 20%.

Користувацький інтерфейс  телефону є власною розробкою 2E із дотриманням рекомендацій WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) щодо забезпечення доступності інтерфейсів для мобільних пристроїв із нон-тач екранами – прості контрастні шрифти, спокійна кольорова гамма, оптимальне зорове розташування елементів інтерфейсу, інтуїтивно зрозуміле меню, іконки і навігація.

Інтерфейс головного екрану, зважаючи на невелику діагональ, мінімалістичний, але інформативний – темна тема шпалер, великий шрифт годинника синього кольору, день тижня і поточна дата.

Внизу екрана ряд з трьох іконок для програмних клавіш – зліва вхід в головне меню, по центру швидке меню із набором популярних додатків (перелік яких користувач може налаштувати за своїм смаком), справа телефонна книга.

Головне меню теж має темну тему шпалер, великий шрифт і складається з 6 основних розділів – Контакти, Повідомлення, Виклики, Налаштування, Інструменти, Мультимедіа. При перегортанні розділів іконка кожного з них відображається на повний екран, і для навігації не знадобляться окуляри.

Інтерфейс номеронабирача має великий шрифт і автоматичний пошук контактів у Телефонній книзі за першими цифрами введеного номера. Навіть якщо ви частково запам’ятали номер телефону, достатньо ввести ці цифри, щоб телефон нагадав вам потрібний контакт чи історію дзвінків на схожі номери.

Телефонна книга на 500 контактів із можливістю встановлення персональної мелодії для кожного контакту. Довжина імені контакту складає до 40 символів, отже записувати будь-які контакти ви зможете без скорочень. Зручний імпорт і експорт контактів реалізований через Bluetooth чи з VCF-файлу через micro-SD картку.

Швидкий пошук контактів в телефонній книзі здійснюється за першою буквою в Імені чи за першою цифрою номера телефону. Отже, швидко знайти потрібний вам контакт натиснувши одну-дві клавіші, дуже просто.

З телефонної книги можна одразу здійснити виклик, надіслати SMS, додати контакт до Чорного списку без зайвих дій.

Ще одна корисна функція Телефонної книги – це швидкий набір 8 номерів, які ви можете назначити на цифрові клавіші від 2 до 9. При тривалому натисненні потрібної цифрової клавіші телефон здійснить голосовий виклик на запрограмований номер.

Для убезпечення від небажаних контактів чи випадкових вихідних дзвінків в телефоні передбачені Фільтри викликів – Чорний і Білий списки номерів.

Номера які ви внесли в Чорний список ніколи не зможуть вас потурбувати дзвінком. Чорний список відсікає спам.

Білий список – обмежує коло ваших контактів для вихідних дзвінків. Якщо увімкнений Білий список ви зможете телефонувати тільки на номери з білого списку. Найчастіше Білий список налаштовується для юних користувачів і похилих батьків щоб обмежити випадкові дзвінки чи дзвінки на небажані номери.

Для того щоб організувати свій день в телефоні є Календар із планувальником подій і 5 будильників.

Для кожного з будильників можна назначити свій час, періодичність спрацьовування, мелодію, увімкнення улюбленої FM-станції, чи навіть власне голосове нагадування про приймання ліків чи про інші важливі щоденні справи.

Для голосових нотаток і запису телефонних розмов присутній додаток Диктофон. Швидке вмикання диктофону реалізоване тривалим натисканням клавіші.

Файли з аудіозаписами отримують назву із датою і часом їх створення, для швидкого пошуку.

Під час телефонної розмови диктофон можна включити через меню опцій, або ж взагалі, встановити автоматичне записування всіх розмов за замовчуванням.

FM-радіо має вбудовану антену і якісний прийом радіо сигналу навіть без підключення зовнішньої антени, якою можуть виступати дротові навушники.

Телефон оснащений яскравим LED ліхтариком із режимом постійного світла і мерехтіння. Зручне швидке вмикання і вимикання ліхтарика здійснюється тривалим натисканням клавіші 0. У ліхтарика також є функція світлової індикації вхідних дзвінків і SMS.

Для екстрених ситуацій передбачена помаранчева кнопка SOS режиму, яка розташована на задній панелі телефону, і легко знаходиться вказівним пальцем незалежно якою рукою ви тримаєте пристрій.

SOS режим активується тривалим натисненням кнопки SOS і працює, в залежності від налаштувань, наступним чином: вмикається гучна звукова сирена, яка сповістить про надзвичайний стан (спрацювання сирени за бажанням можна деактивувати).

Бабкофон виконує автодозвон на 5 довірених номерів і відправляє на ці ж номери SOS sms повідомлення із заданим шаблоном. Можливі опції SOS оповіщення, в залежності від налаштувань, - дзвінок, дзвінок + sms, тільки відправка sms.

До заданого шаблону SOS sms телефон автоматично додає LBS (Location-based service) координати місцерозташування телефону відносно базових станцій оператора мобільного зв’язку. Отримавши таке повідомлення ви зможете, використовуючи відкриті ресурси в Інтернет, визначити приблизне місцезнаходження людини на Google мапі, і виїхати до місця пригоди.

Отже, в екстрених ситуаціях, коли людина не має часу і змоги набрати номер щоб викликати допомогу і повідомити про свій стан і місцеперебування, режим SOS із LBS позиціонуванням телефону, стає часом життєво важливою функцією.

Є країни де автоматичне LBS оповіщення використовується операторами зв’язку при виклику абонентом служби порятунку 911. Похибка визначення місця розташування телефону складає від 50 м. в місті і більше в сільській місцевості, де щільність розташування базових станцій менша.

Надсилання LBS координат через sms є, наразі, ексклюзивною програмною функцією яка реалізована в усіх мобільних телефонах 2E з 2018 року.

В телефоні 2E T180 також знайшлося місце і для розваг – присутні дві гри без яких неможливо уявити кнопкові телефони – Тетріс і Змійка.

Чому варто придбати телефон 2E T180?

  • Якщо вам не потрібен інтернет в телефоні від слова «взагалі»
  • Якщо ви шукали компактний FM приймач, диктофон, ліхтарик і MP3 плеєр в одному корпусі і не знайшли
  • Якщо ви хочете, щоб клавіатура розмовляла із вами українською
  • Якщо ви полюбляєте прогулянки лісом без смартфону, знайшли грибне місце і вам потрібно оповістити про нього друзів (режим SOS вам у нагоді)
  • Якщо вам потрібен телефон з дружнім інтерфейсом і функціям, які описані вище

Мобільний телефон 2E T180 2020 – зручне користування для приємного спілкування!

Products from publication
SKU: 680576170064
out of stock
2E T180 functional phone with 2SIM cards support and option to insert up to 16GB microSD memory card. The 1.1W speaker provides loud sounding. The large keys ensure soft stroke and have a voice dialing. The phone menu is provided with big icons with carousel scrolling, dark contrasting interface theme and large print. The phone has all the most popular functions such as speed dialing of 8 telephone numbers, Call filters (black-list and white-list), a voice reminder, and the opportunity to set an individual melody for up to 500 contacts in the phone contacts book. FM radio has a built-in antenna and high-quality radio transmission receiver that works without the necessity to plug in the headphones.
Menu
Products catalog
Products catalog